Nasljedne bolesti -Genetika

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marijetaa
    24. Rujan 2017. 14:42

Sva iskustva roditelja koji su nositelji neke genetske bolesti .

• Marijetaa
    24. Rujan 2017. 16:08

Iznim mi je vazno saznat neke informacije  jer smo odlucili na drugo dijete pa mene zanima ima li sanse da drugo dijete bude zdravo

ikyri
    24. Rujan 2017. 16:18

Imaš negdje nalaz svog i muževog kariograma? Nasljedni cat eye je toliko rijedak da nema istraživanja o tome. Ja bi poslala to na par mailova... po faklultetima većinom pa ćeš dobit točnu informaciju.

ikyri
    24. Rujan 2017. 16:29

Mogucnost je da imate zdravo, malo bolesno ili jako bolesno dijete. To je lutrija. Ako imate ikakvu mogucnost nađite dobrog ginekologa koji ce bit optimističan. Često su grozni su u stavovima i zločesti... Vi imate pravo da dobijete što zdravije dijete! 

• Marijetaa
    24. Rujan 2017. 16:32

mogu podlat nalaz

• Marijetaa
    24. Rujan 2017. 16:36
  • Marijetaa
    24. Rujan 2017. 16:41
  • Marijetaa
    24. Rujan 2017. 16:42
  • Marijetaa
    24. Rujan 2017. 16:44

To su nalazi s KBC/Zg s genetike di je dokazano da je mala nasljedila to od mene molim za bilo kakvu informaciju

mono1111
    24. Rujan 2017. 17:23

Gotovo se nista ne vidi na slici, jako je mutna.
    Probaj uslikati ponovno nalaz !
    Da li ste bili kod geneticara? Pretpostavljam da jeste naravno, sto vam je rekao? Koje su sanse u postocima za tdravo dijete??
    Uvijek mozete, ako imate mogucnosti otici na PGD -genetsku dijagnostiku embrija...rade uPragu u trosak HZZO financira samo 1000 e, dok bi vi trebali izdvojiti cca 5000 - 6000 e, i Belgija koja je drzavna bolnica, pa je trosak nesto manji....HZZO financira puno veci dio !
    S obzirom da si ti nosioc greske na kromosomu, sad ne vidim na kojem kad je nalaz mutan, ali ja ne bi osobno riskirala sa prirodnim pokusavanjima - takodjer uvijek postoji i sansa spontanih......nego bi skupila novce i otisla na PGD !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.