GDPR 'Naš sin će sam odlučiti hoće li jesti meso'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Mozda nisam u pravu, ali malko su mi kontradiktorni. Vegetarijanci su, dijete ne jede meso i ne jede kupovne kasice. Postujem i cijenim.
    Ok, nisu vegani, pa pretpostavljam da piju kravlje mlijeko, tako si tako mogu objasniti upotrebu Bebimila, iako nije bas prirodan.
    Ali nekako ne mogu ne vidjeti otvorenu kutiju Hippove kasice od zitarica na njihovoj prvoj slici u ovom clanku. Nemam nista protiv Hipp-a, nemojte me krivo shvatiti, ali kada se netko toliko kune u prirodu i prirodno, ne ocekujem vidjeti “zitaricu” u ovom obliku u njegovoj blizini.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar DorothyOa

    DorothyOa

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Slažem se s proudmommy. Ispada da je jedino što oni rade “prirodno” to što su popušili tu histeriju oko necijepljenja. Nije baš dobro objašnjeno što je to točno spriječilo dojenje kod njih. Koliko ja znam, upravo dojenje je najbolja prehrana za bebu koja ima rizik od alergija, a ne obratno. Ali onda mama mora paziti što ona jede, a ako je gospođa iz članka nonšalantna sa svojom prehranom kao i s bebinom (sve prirodno, ali može bebimil i hipp žitarice, ali ne može meso itd itd.), nije čudo da nije išlo. U svakom slučaju, dosta je problematično javno predstavljati ovo kao neki primjer prirodnog i zdravog roditeljstva, jer su ovi prilično promašili u tome.

  • Avatar Andydea2

    Andydea2

    Broj poruka: 73

    Prijavi adminu

    Jako pohvalno za ne cjepljenje i tu vas potpisujem odmah. Ono što je i meni upalo u oko je kašica i “Bebimil”(baš iz razloga zbog dermatitisa nikako nebi nudila ad),ali ok to je vaša osobna stvar,no međutim za davanje ovakvog članka,kao tabu prema životinjskim namirnicama mislim da niste dali dovoljno motivirajući tekst o zdravom načinu života ! Sama sam veganka,sin makrobiotičar-vegan i gotove kašice,kao i namirnice životinjskog podrijetla (uključujući i km,sireve,meso,riba..) ne dolaze u obzir ! 
    Ako ste već izabrali taj put za svoga sina,savjetujem vam da dobro istražite to područje i ozbiljno shvatite takav “stil života”. Sretno !

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.