Nadomjestak željeza

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • majaleo

    Broj poruka: 29

    Prijavi adminu

    kao što i sama tema govori zanima me jeste morali bebačima davat nadomjestak željeza i kako ste ga davali??moj L ima nisku razinu,ništa zabrinjavajuce ali je pedica ipak dala Legofer da pije.e sad pise u uputstvima da se ne daje s čajem i mlijeko.dal ste se pridrzavali toga, jer mi pedica rekla da ako neće piti da mu pomiješam s čajem??

  • kukukaka

    Broj poruka: 252

    Prijavi adminu

    Joj, moj bebo isto to pije već par mjeseci, a ne sviđa mu se i stalno moramo izmišljati kako da mu dajemo. Isto nije ništa strašno, ali doktor je dao da ne bi kasnije došlo do anemije. I ja sam čitala te upute pa mi nije bilo jasno ako ide prije jela, kako da mu onda ne dam mlijeko jer bi poslije toga pio bočicu.Dajem mu prije jela dva puta dnevno. Sada mu zakamufliram s dvije žličice kašice i onda popije.

  • Avatar shtakor

    shtakor

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Vito isto ima manjak željeza. Pije Ferrrum. Moram priznati da sam zapravo iznenađena kak ga je prihvatio. Čak mu se i veseli .
    Znam da se željezo ne smije davat odmah prije ili poslije mliječnih proizvoda. Mora proći najmanje 2 sata.
    A za ovo kaj si pročitala da se ne daje s čajem, nisam do sad na to još naišla.

  • mama2zg

    Broj poruka: 35

    Prijavi adminu

    i moj klinac pije Ferrum, prihvatio ga je super..probala sam okus mu i nije tako los… pedijatrica nam je to propisala 3mj da pije jer mu je zeljezo na donjoj granici, pošto sam ga dojila a i sama sam inace slabokrvna, tako da ako dojite obavezno uzimajte i zeljezo ja sam se zeznula, sa prvim sam uzimala heferol za vrijeme dojenja i sve bilo ok, a sada sam mislila da mogu ja i bez toga.. ali evo sada sto je ispalo… u svakom slucaju u ljekarni su mi rekli ne sa mlijecnim obrocima, nego kao međuobrok uvijek u isto vrijeme, sa sokom koji sadrzi c vitamina..

  • hajra

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Meni isto malena pije Ferrum dva puta na dan 1,5 ml. Meni je pedijatrica rekla izmedu obroka, tako da dok papa ja joj dam.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.