prošla sam tečaj u riječkom KBC i mislim da ću odmah zatražiti epiduralnu ( što oni rado i preporuče) i naravno muža pored sebe..prvi mi je porod i jako se bojim....a prag boli mi je vrlo mali.....imam frendica koje se zgražavaju na moju izjavu o epiduralnoj jer one su sve nešto prirodno i na nekim stolčićima......svak čast svakome ali ipak mislim da sebe svako zna najbolje da se odluči kakav porod želi.....
prošla sam tečaj u riječkom KBC i mislim da ću odmah zatražiti epiduralnu ( što oni rado i preporuče) i naravno muža pored sebe..prvi mi je porod i jako se bojim….a prag boli mi je vrlo mali…..imam frendica koje se zgražavaju na moju izjavu o epiduralnoj jer one su sve nešto prirodno i na nekim stolčićima……svak čast svakome ali ipak mislim da sebe svako zna najbolje da se odluči kakav porod želi…..
U potpunosti se slazem s tobom! Ja sam odmah s vrata vikala da hocu epiduralnu, jos me nije nis ni zabolilo :-D
http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja takoder preporucam epiduralnu,iako meni nije djelovala 100% i jakoo je bolilo,pitam se kako bi tek bilo da ju nisam imala :P
Mene je poradala obiteljska prijateljica,koja vec 30god. radi raj posao i preporucila mi je epiduralnu,sve mi objasnila o njoj tako da nisam imala apsolutno nikakvih dvojbi. Znaju ljudi pricat 'sta cu ako ostanem nepokretna' ,na to je meni ona odgovorila 'nikad neznas sta ti zivot nosi,mozes izac na cestu i moze te kamion pokupit '.
Svaka cast ko zeli i moze bez epiduralne,ja nemogu ni necu :D
Ja takoder preporucam epiduralnu,iako meni nije djelovala 100% i jakoo je bolilo,pitam se kako bi tek bilo da ju nisam imala :P
Mene je poradala obiteljska prijateljica,koja vec 30god. radi raj posao i preporucila mi je epiduralnu,sve mi objasnila o njoj tako da nisam imala apsolutno nikakvih dvojbi. Znaju ljudi pricat 'sta cu ako ostanem nepokretna' ,na to je meni ona odgovorila 'nikad neznas sta ti zivot nosi,mozes izac na cestu i moze te kamion pokupit '.
Svaka cast ko zeli i moze bez epiduralne,ja nemogu ni necu :D
Baš zbog tih glupih priča oko posljerdica epiduralne dobro je proći tečaj u Riječkom KBC ima 6 anesteziologa i uvijek možeš dobit epiduralnu šta nije slučaj u svim rodilištima.....na tečeju smo sat vremena slušali o epiduralnoj kako i šta...jedina nus pojava je moguća glavobolja ...i to je sve....bolovi u kičmi i ostalo su neistine...bolit te kičma može zbog bilo kakvog poroda nevezano za epiduralnu.....
Sortiraj odgovore
Najstariji