Muž sa drugog planeta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tina22

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    Drage majke, žene, kraljice evo pišem vam o svom problemu kojeg dugo nosim u sebi. U braku sam skoro tri godine. Sa mužem sam bila kratko, vrlo brzo su bile zaruke, vjenčanje i odma beba. Prije braka je bilo sve super, ja radila, on radio, izlazili, uživali kao svaki par. On je od mene stariji 16 godina no to mi tada nije smetalo. Nakon braka i rođenja sina mijenja se sve. On se tada razbolio i bio na 2 operacije no sada je sve uredu. Nakon toga je radio par poslova i kasnije ne. Znaći sjedi doma godinu i više bez posla, auto nemamo kao ni svoj stan/kuću. Znaći tek sad vidim kakva je osoba. Nije loš kao čovjek, nikada me nije udario, želi pomoći svima i to. No, recimo mrzim neke stvari koje ću navesti i ja sam sigurna da nijedna žena nebi to trpila: veš moram prati na 20 stupnjeva imamo taj program, neda da iskuhavam jer to troši struju, grijemo 2 sobe na drva, djetetu neda puno slatkog, mrzi nezdravu hranu tipa nutela,majoneza…to kod nas nema u kući. Nedaj bože da kupim leti u smeće. Jer necu ja trošit njegove novce na gluposti. On ide u dućan i kupi što on misli da treba. Ne kažem da sam gladna imamo pun frižider no smeta me to što primjerice kupim čokoladu on se sav naježi on jede samo tamnu. Stalno prigovara kak sam bucka kako jedem slatko… Brani puno stvari recimo neke igračke tipa plastična kućica ona vani što se stavi njemu je to sve glupost…od opreme je jedva prihvatio kupit neke stvari jer mu je i to trošenje na gluparije koje djete brzo preraste. Zato je naslov takav jer on kao da je sa drugog planeta jednostavno kao da nije muškarac. Nit drži do sebe,nit ga što zanima niti želi raditi. Skroz radi neke poslove sastrane dobije malo para i onda misli kak je to dovoljno. Sad si tražim posao jer nisam radila od kad sam rodila, uživam s malim doma i teško mi se odvojit od njega on mi je sve da nema njega vjerojatno bi završila tko zna gdje.Isto tako neda mi se sad rastajat od njega jer nit imam gdje nit kako… kažem mu ja to sve no uzalud. Tjeram ga da radi jer recite koji normalan čovjek sjedi doma prekriženih ruku. Već me sramota ljudi se pitaju kak mi živimo, čude se. Imam i za režije,hranu i osnovno no to nije život. U depresiji sam skroz se vrtim u krug ne znam odakle krenuti.Eto morala sam konačno to izbaciti iz sebe molim vas bez osuđivanja to mi ne treba tko nije u mojoj koži ne zna kako je to.

  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Draga Tina22, možete se uključiti u već otvorenu temu:

    https://klokanica.24sata.hr/forum/roditelji/roditelji-43/sto-vam-najvise-ide-na-zivce-kod-muzeva-667 [klokanica.24sata.hr]

  • Tina22

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

     uredu slobodno obrišite moju temu.

  • Ukilele

    Broj poruka: 239

    Prijavi adminu

    Kad vec smatra da nutela i majoneza nisu zdrave zna li onda recimo da nije zdravo ne iskuhavat donji ves itd. Primjera radi. Sta se to tocno moze oprat dobro na 20 stupnjeva! To su stvari s kojima muskarci po meni nemaju nista. Rekla si da je razlika 16 god, al ne znam koliko je tocno njemu ni tebi godina al u svakom slucaju pretpostavljam da je blizu 40. Da mu je 20 mozda bi i mogla donekle shvatit to ponasanje al ovako ne mogu. Ne znam sto bih ti savjetovala osim da pokusas mu stvarno rec da se ili trgne ili ti ides dalje. Jer ono sto sa sigurnoscu znam je to da je bolje i otici i mucit se sam sa svojim djetetom nego dozvolit da dijete odrasta u nezdravom okruzenju.. jer danas je problem nutela sutra ce bit nesto drugo..ako me razumijes.. zao mi je uvijek procitat ovakve postove jer sam po prirodi temperamentna i zamisljam sebe u takvoj situaciji di mu ili vadim oci ili pakujem kofere i idem ca!

  • Avatar Mama3put

    Mama3put

    Broj poruka: 637

    Prijavi adminu

    Trebao bi nekako shvatit da si ti zena u kuci a on bi trebao postat muskarac u kuci-ukratko!
    Svaka cast na strpljenju,ja bi zapalila masinu i bacila tu tamnu cokoladu u smece pa nebi nikako prali ves niti bi itko od nas uzivao u cokoladi!!!

    [tickerfactory.com]

  • Avatar Eleonoris

    Eleonoris

    Broj poruka: 89

    Prijavi adminu

    Uopce ne znam dali ti je pametno pisati ovakve stvari na forumu.Umjesto da sjednes kao jedna odrasla i zrela zena kraj muza i kazes mu u cemu je problem nesto bi se i rijesilo? Nije da zelim biti bezobrazna ali smatram da ovo nije mjesto za bas takve stvari.Najbolje je to rijesiti sa muzem,oci u oci.Bez drugih ljudi.
    Ionako je bitno sto ti osjecas,kako gledas na to sto vam se dogada i sta ti mislis sta bi bilo najbolje za vas.Nema smisla da ti netko daje savjete u vezi tvog braka.Moje misljenje!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.