mokrenje u gacice tokom dana

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mummy2princess
    13. Studeni 2016. 21:40

Drage mame,imam djevojčicu od 3,5 god koja ponekad tokom dana zna pomokriti gacice. Nekad to bude 2 puta,nekad jednom,nekad nijednom. Taj period nam traje kroz nekoliko mjeseci i to bude samo kroz dan. Ujutro se probudi,zaigra se i ocito zaboravi otic na wc pa mokraca krene sama,ili tokom dana takodjer-zaigra se,zagledau crtic i eto opet mokrih gacica. Sto poduzeti? Kako pomoci djetetu,treba li pregled pedijatra?

nanci
    13. Studeni 2016. 22:13

Da te utjesim i moj malisa isto ima 3 godine i zna mu se desiti da mu pobjegne jednostavno ceka zadnji tren i nestigne do wc-a..naravno nije to precesto ali zna se desiti zaigraju se pa nestignu ☺

Danijela0503
    31. Kolovoz 2017. 16:07

pozdrav mame,
    imam jedno pitanje.. znaci do prije nekoliko dana djete je znalo samo ici na wc kada ga potjera. Viknuo je samo "piš piš", otisao do wc-a i obavio to... a sada se vec 4-5 dana samo popiski u gace i ne registrira uopce da se upiskio.. ima 3 i po godine, jucer je krenuo u vrtic ponovo.. sto mi je uciniti? razgovarala sam s njime ali me bas ne dozivljava te se opet samo piski u gacice.. i da, preko noci je u peleni, dali je to problem? hvala svima!

Danijela Kosec

Omerta
    21. Siječanj 2018. 20:37

Moja cura ima 3 godine i posto sam zadnjih par veceri odnono ujutro primjetila da joj pelena bude suha, odlucila sam probat ju pustit po noci bez pelene i uspjela je ne popisat se. Ujutro ju stavim na kahlicu i onda se dobro ispisa. Tokom dana je isto pitam i stavljam na tutu par puta. Inace je bila stalno u peleni do sad, nismo ju uspjeli odviknut preko ljeta, ali obavezno par puta tokom dana je pitam i stavim pogotovo ako primjetim da treba kakati. Uglavnom bi potrosili 2-3 pelene dnevno. Jedino mi je problem vrtic ili kad negdje idemo, jos ju nebi dala bez (iako bi to njima bilo idealno) jer tamo se bas zaigra i sigurno bi to obavila u gace, a bas i ne kaze uvijek kad treba. Tako da mislim da cemo za sad samo vikendom to prakticirati ili kad god je doma, a onda valjda do ljeta se rijesimo skroz.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.