Super je priča, do ovog djela ulaska u sobu mame bez njene bebice, tu sam se naježila sva.. grozno, grozno.. slažem se skroz koliko god bilo fraza dok su nam bebači živi i zdravi sve je drugo apsolutno nebitno
url=https://lilypie.com]
Odlicna prica.Nije ni moj bio iz filma nit reklame.isto rodila na carski hitno.I da,slazem se,zaista je najbitnije da je beba ziva i zdrava.najezila sam se i ja na ovaj dio price o praznom kreveticu-jer moj se rodio sa 3 puta omotanom pupc.vrpcom.uf!
Da, da sličan scenarij je bio i kod mene, ali to ne znači da ga ne bih ponovila!
To sam pomislila u tom trenutku, ali naravno da bi ponovila! :)
Kikica
preslatke ste :)
samo radi Vaše priče sam se prijavila, redovno sve čitam ali evo prvi put komentiram.
slažem se sa svime što ste napisali, ja sam mama koja je došal u sobu sa praznim krevetićem i mama malog anđela. ne žlim to iskustvo nikome, ali ne mogu ni više slušati i čitati kako je njima bilo teško ili lako...
samo neka svi budi sretni što su njihove bebice sa njima....
pozdrav :)
Kad je beba zdrava, mnogi to uzimaju zdravo za gotovo, ali trebamo svaki dan biti zahvalni na neispavanim noćima, bolnim porodima, popišanim pelenama jer sve su to slatke muke.
Hvala Vam na komentaru i sve dobro u Novoj! :)
Kristina
Kikica
Ajme, super si, odlično si to napisala, kad sam ja napisala u svojoj priči da su me rasturali trudovi, onda su me neke mamice popljuvale jer su tvrdile da trudovi bole malo jače od menge..pff..Uživaj u svojoj bebici, odradila si lavovski posao..pozdrav :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji