Moj četverogodišnjak ne govori hrvatski već engleski!

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivbros4599

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav, 
    ne brinite, i moja curica  kad je bila te dobi samo je pričala engleski, vrlo malo Hrvatski, sve riječi je miješala kao da smo živjeli negdje vani pa je  bila prisutna dvojezičnosti. Također je sve upijala preko TV, ja sam onda samo isključila sve moguće dječje emisije  koje su bile na Engleskom i puštala joj da gleda sve dječje programe i crtiće iznimno na HRvatskom. Nakon toga se sve popravilo i progovarala je svaki dan sve čistije Hrvatski. Vjerojatno vam je dijete nadareno za jezike, kad krene u školu neće imati problema s Engelskim, bar ja imam takvo iskustvo, najbolja je u Engleskom.
    lp

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.