Moguća trudnoća??

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pretzl11

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Dakle kasni mi sad već 13 dana. Inače mi je M koliko toliko redovna, ciklus 21 dan, trajanje 7dana, urani ili zakasni 2 dana +/-.
    Nezaštićeni odnos imala sam prije nekih 3 i pol tjedna i trajao je par sekundi prije nastavka sa zaštitom. Oboje smo uvjereni da nije bilo završavanja u rodnicu. Nakon što mi je menstruacija kasnila 7 dana, počela sam sa testiranjem i za sada imam 5 negativnih testova od različitih brendova. Testirala sam se i jutros, također negativno. Par dana nakon što mi je menstruacija izostala osjećala sam se kao da ću je svaki tren dobit, osjetljive grudi, lagana bol u predjelu jajnika, pojava prištića što inače priliči svakom mom pms-u. Sada tu i tamo osjetim kao neku laganu tupu bol koja priliči kad mi menstruacija treba doć. Ali nje nema 😅 također danas sam primjetila lagano bjelkast iscjedak.
    Od dijagnoza imam dismenoreju i dermoid na jajniku koji je cca 2.2 cm i preporučeno mi je ne operirati ga još i rečeno mi je da ne utječe nit na plodnost niti hormone.
    Od ostalih problema kojih se mogu sjetiti a da bi možda? moglo utjecati na dolazak gospođe, jest da sam bila prehlađena nekoliko dana prije termina menstruacije te prije cca mjesec dana sam imala recidivirajucu eroziju rožnice koja me malo stresirala. Također prolazimo kroz preuređenje stana zadnjih dva mjeseca, i radila sam na poslu smjene od 11 sati 2 tjedna. Ne osjećam se pod stresom više nego inače. I sad stresiram jer mi ne dolazi… Prošle godine sam bila pod izrazito velikim stresom pa mi je sve dolazilo kako treba 😵‍💫
    Postoji li šansa da sam ipak trudna, unatoč upornim negativnim testovima? Zadnji test rađen jučer ujutro, digitalni clearblue, negativan. Help!
    P.s. ginicu cu svakako ic kad odaberem kliniku, ali treba mi peace of mind da se smirim…

  • Avatar Rose.

    Rose.

    Broj poruka: 1408

    Prijavi adminu

    Ne postoji…

    💗💙💙
    [tickerfactory.com]

  • Avatar Vanilla Diva

    Vanilla Diva

    Broj poruka: 343

    Prijavi adminu

    Ako su testovi negativni, nema sanse da je trudnoca u pitanju. Svakako odi lijecniku na pregled

    29 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.
    [tickerfactory.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.