Moguća trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
 • Najnoviji
 • Najstariji
 • JosipaPrebezic

  Broj poruka: 1

  Prijavi adminu

  Poštovani,
  Dečko i ja smo se vidjeli 26.06. (otprilike prije 2 tjedna). On je na sebi imao traperice a ja tajice. Ja sam stalno bila mokra, dok je on tek kasnije procurio. Trljali smo jedan drugome sa spolnim organima preko robe, bili smo napaljeni, ja sam stalno curila, ja sam njemu preko traperica, dok smo se ljubili, on je procurio i ja sam mu dirala područje na boksericama gdje je procurio, nakon toga mi je tresao preko tajica, i preko tajica gurnuo pola nokta, no to je bilo preko robe, ja sam jučer po noći povraćala dosta, i znojila se istovremeno i ježila, no kada sam povraćala bilo mi je lakše danas se osjećam dobro, menstruacija mi treba doći za 7 dana, jako se bojim i Vi ste jedini kojemu se mogu potužiti, MOLIM VAS HITAN ODGOVOR ŠTO PRIJEE, I HVALA PUNO UNAPRIJED! 😥

  I molim Vas još ovo…ako je meni ostalo malo vlažno ili mokro na prstima i prije diranja vagine sam prala ruke je moguća trudnoća?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.