Mogu li poci na porodiljni 15 dana prije termina poroda?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Americano

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Falit ce mi 15 dana za punu porodiljnu naknadu. Pitala sam ginekologa moze li mi izaci u susret i on nema nista protiv, misli da nebi trebalo bit s tim problema, rekao je da se dogovorim sa med. sestrom. Ona kaze da se dosad nije susretala s tim jer svi podju 45 ili 28 dana prije termina ako ne i ranije. Ima li netko od vas iskustva s tim?

  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    Po hrv zakonu mislim da vam je 28 dana najvise sto mozete dobiti fore

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    15 dana prije termina ti prakticki mozes i rodit!I 21 dan prije….Tako da cisto sumnjam!Sretno!

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

  • Americano

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Znam sto pise u zakonu, ali doktor ne vidi problem u tome ako se ja budem dobro osjecaja, a kako imam uredski posao koji mi ne stvara stres ne vidim razloga zasto da ne radim jos, pogotovo jer planiram biti samohrana majka i ta puna novcana naknada bi mi puno znacila. Usla sam u 35.tjedan i zasad se super osjecam, nisam natekla niti ista osim sto imam pojacan apetit :)  Zanima me sto treba za prijavu za porodiljni.. Sto pise na bolovanju, da li itko provjerava datume i kako? 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.