Pozdrav drage moje, nazalost na uzv smo otkrili da je srce prestalo kucati, 8+1..bila na pregledu i rekli su mi da mogu pricekati jos kojih tjedan dana da bi sve moglo samo krenuti ili da uzmem tablete da potaknem pobacaj.. Ja sam odlucila pricekati, ali me nesto zabrinjava.. Znaci prije nekih 4 dana mi je krenulo krvarenje, ali rekla bi neko oskudno, sa samo par ugrusaka, mislite li da bi ipak trebala uzeti tablete, ima li netko iskustva.. Vjerujem da bi trebala uz krvarenje i neke bolove imat, ali nista..
Pozdrav drage moje, nazalost na uzv smo otkrili da je srce prestalo kucati, 8+1..bila na pregledu i rekli su mi da mogu pricekati jos kojih tjedan dana da bi sve moglo samo krenuti ili da uzmem tablete da potaknem pobacaj.. Ja sam odlucila pricekati, ali me nesto zabrinjava.. Znaci prije nekih 4 dana mi je krenulo krvarenje, ali rekla bi neko oskudno, sa samo par ugrusaka, mislite li da bi ipak trebala uzeti tablete, ima li netko iskustva.. Vjerujem da bi trebala uz krvarenje i neke bolove imat, ali nista..
Zao mi je. Imala sam također missed i isla sam na kiretazu, ja ne bih cekala jer ne znate sta mozete tako izazvati, od infekcija sepse i ostalo. Moj savjet sto prije rijesite to. Sretno
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Jako mi je žao. I sama sam prošla tri puta. Dva puta sam morala na kiretazu. Svaki put je počelo s smeđim iscjedkom i nekako sam odmah znala da nešto nije u redu. Prvi puta sa 7+5 tj, pričekali smo tj dana ako bi se nešto promijenilo, ali nije. Poslana sam u bolnicu gdje su potvrdili i kiretirana sam dan poslije. Drugi je bio odmah s 6 tj, ali sam se sama ocistila. Treći s 9 tj i čekali smo 2 i pol tj ako bi se nešto promijenilo i iskreno to mi je bila greška. Jer kod kiretaze me baš boljelo, već se upalilo. Tako da eto to je moje iskustvo. Možda da ponoviš još jedan uzv i ako i dalje neće biti u redu uzmi tablete ili odi na kiretazu. Sretno 💚
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Pozdrav drage moje, nazalost na uzv smo otkrili da je srce prestalo kucati, 8+1..bila na pregledu i rekli su mi da mogu pricekati jos kojih tjedan dana da bi sve moglo samo krenuti ili da uzmem tablete da potaknem pobacaj.. Ja sam odlucila pricekati, ali me nesto zabrinjava.. Znaci prije nekih 4 dana mi je krenulo krvarenje, ali rekla bi neko oskudno, sa samo par ugrusaka, mislite li da bi ipak trebala uzeti tablete, ima li netko iskustva.. Vjerujem da bi trebala uz krvarenje i neke bolove imat, ali nista..Jako mi je žao. I sama sam prošla tri puta. Dva puta sam morala na kiretazu. Svaki put je počelo s smeđim iscjedkom i nekako sam odmah znala da nešto nije u redu. Prvi puta sa 7+5 tj, pričekali smo tj dana ako bi se nešto promijenilo, ali nije. Poslana sam u bolnicu gdje su potvrdili i kiretirana sam dan poslije. Drugi je bio odmah s 6 tj, ali sam se sama ocistila. Treći s 9 tj i čekali smo 2 i pol tj ako bi se nešto promijenilo i iskreno to mi je bila greška. Jer kod kiretaze me baš boljelo, već se upalilo. Tako da eto to je moje iskustvo. Možda da ponoviš još jedan uzv i ako i dalje neće biti u redu uzmi tablete ili odi na kiretazu. Sretno 💚
Vidim da imate u opisu termin, znaci trudni ste. Ako mozete podijeliti svoje iskustvo nakon 3 spontana, da li ste radili neke nalaze jer i sama sam prosla ukupno 3 puta i sad sam na pauzi i oporavku fizickom i psihickom
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji