Minimum kilograma koje bi trebala dobiti u trudnoći

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar blondie2010

    blondie2010

    Broj poruka: 109

    Prijavi adminu

    A kakva je situacija kad si iznad prosjeka? Ja sam izgubila 6 kg u prvih 16 tjedana zbog mučnina i još nisam počela dobivati… Ne bi bilo niti dobro da dobijem previše. A beba se normalno razvija, zasad je sve u redu (kuc u drvo :) 
    Znate li nekoga tko je išao roditi s manje nego kad je začeo? Iako, ja vjerujem da ću nadoknaditi kad prođu mučnine…

  • teta

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    moja majka dok je bila trudna sa mnom i bratom udebljala se 9kg, a mi smo bili teški 7 (brat 3550, ja 3450).. rođeni na termin..!! moja majka kraljica..!! rijetkost je danas čut da iko rodi blizance na termin i s tolikom kilažom.. :D

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    blondie, nadoknadit ćeš težinu, bez brige. Znam dosta žena koje su bile u plusu možda kilogram il 2 jer su na početku puno gubile radi mučnina, pa su normalno tešku djecu rodile ;) Premda  sam i ja dosta paničarila jer sam u prvih 20 tjedana dobila samo kilu :D Al beba je bila ok, pa sam se prestala opterečivat :D Na kraju sam imala + 15 :D Zadnjih 6 tjedana sam skoro pukla kak mi se trbuh povečao a i kilaža :D

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Blondie, evo i ja sam ti isto ko i missha, u prvih nekih 20-ak tjedana dobila samo 1-2, ubile me mucnine. I onda sam u mjesec dana dobila 5!!!, sokirala se kad sam stala na vagu. Uglavnom na kraju sam isla rodit sa +11 kg, s tim da nisam dobila punih 11, al sam im rekla da zaokruze :-). Ne brini, sve ce to doci na svoje!

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar Mlada mama 😀

    Mlada mama 😀

    Broj poruka: 72

    Prijavi adminu

    U prvoj trudnoci 20kg tocno i to bez problema.dobila sina od 3860g 53cm…sad ima godinu i 4mj i visok je 76cm i tezak 17kg  200g 
    Sad sam 25tt uvjerena da nosim dvojke.doktorica kaze da cemo opet dobiti sina.za sad sam pola kile u plusu nakon 11kg koje sam izgubila do 6mj trudnoce 

  • Wilma

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Dobila sam 14 kg sto je bilo jako puno s obzirom na to da sam izuzetno sitne gradje i bas mi je tu tezinu nekako bilo tesko nositi.Beba je bila 2600g,a posteljica 400g,dok sam s porodom izgubila 7kg.Sada nakon 4mjeseca otisle jos tri kile,preostale su 4,no mislim da ce mi te ostati za uspomenu,ipak su mi bokovi sad siri,nije ni lose… Btw,u prva tri mjeseca trudnoce dobila 4kg!

  • Avatar -Tea-

    -Tea-

    Broj poruka: 939

    Prijavi adminu

    Ja sam u obje trudnoce pocela dobivati kile u 5.mjesecu, i ukupno dobila 11 kg. Inace sam visoka 170 i imam 59 kg.  Prva beba 2979 g a druga 3510 g. Oba puta  6 kg otislo s porodom, a ostalih 5 otislo u  10 dana nakon poroda.

    [lilypie.com]

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]

  • Avatar Tinchyca

    Tinchyca

    Broj poruka: 590

    Prijavi adminu

    ja u prva 3 mjeseca ništa i onda odjednom 4kg u manje od 2 mj. Sad sam 21. tjedan na +4.

    💙30.06.2018 💙 Noa💙
    [lilypie.com]

  • Avatar Schinin

    Schinin

    Broj poruka: 498

    Prijavi adminu

    Ja sam u prosloj trudnoci pocela dobivat na tezini tek iza 22 tt, komentar moje ginicke: “ dok beba napreduje, Ti i tvoje kile ste mi svejedno….” 

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

  • ruthwilson

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Obratite se druzaiherbalcure@gmail.com ako pokušavate zatrudnjeti, nikad nisam mislio da ću pisati ovu poruku, ali nakon 5 godina i gotovo izgubio svoj brak jer ne mogu imati dijete, tešku endometriozu i skeniranje, ja Rekli su da je IVF jedina mogućnost. To je nešto što nismo mogli priuštiti i gotovo je odustala od nade da postanemo roditelji. Moj prijatelj mi je preporučio dr Uzai i nagovorio me da ga kontaktiram, napravio mi je duhovno otkriće da me zatrudne, u roku od dva tjedna trudna sam (naravno!) I rodila lijep zdravo dječak Travanj, ovdje ja svoju obitelj s radošću i srećom, pišem ovu poruku za one žene koje su na pozornici na kojoj sam bio, depresivno bez svjetla na kraju tunela, Dajte dr. Uzai pokušaj da vam pomognem riješiti svoj problem i nadamo se da ćete imati isti iskaz uspjeha koji sam imao. Možete ga kontaktirati putem adrese: druzaiherbalcure@gmail.com ili onoga što ga je nazvao putem +2348114033497 Hvala vam liječniku za svoje divno i pobožno djelo koje ste učinili u našem životu, želimo vam svu sreću u vašem braku.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.