Ne zelim te plasiti, ali nije za igrati se s time, pogotovo u ranoj trudnoci...
I ja ne razumijem gotov sam poludila...meni su samo kad sam otisla sa uputnicom u bolnicu reki da nije doktorica moja npisala hitan slucaj i zato su me narucili to nije nista sig opasno .....gore ce me ovo cekanje ubiti
Milla, vjerojatno i nije opasno jer se na vrijeme uspjelo primjetiti, ali ipak, toliko dana da moraš čekati... Užas...
A pregled kod privatnika u ponedjeljak???
Jesam danas sam isla i reko mi je da je sa bebom sve uredu,a plodne vode da fali....jedva cekad da srijeda dodje samo da odem na konzijonatni UZ da mi kazu sta trebam dalje da radim...al ja vas jos jednom pitam jel to opasno puno ja nzm sta da radim da bi me bolnica odma primila na pretrage ....
A gle, opasno je.... Nasi su prijatelji radi toga bebu izgubili... Ne zelim te plasiti... Njima su to prekasno otkrili... A cula sam za slucajeve gdje su na vrijeme reagirali i sve je bilo u redu.
Najbolje ce ti reci u srijedu...
Pozdrav,jucer sam dosla iz bolnice nakon sto sam otisla na hitnu zbog povisenog tlaka
,nakon kojeg su ustanovili da imam manjak plodne vode i bubrezi kod bebe nisu bas u najboljoj funkciji,22+3 tt,pa ako netko ima slican slucaj postoji li mogucnost da se to s vremenom unormali
Sortiraj odgovore
Najstariji