Manjak plodne vode

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mila
    08. Srpanj 2017. 13:29

Bila sam kod doktora rekli su mi da je manjak plodne vode dali je to sta opasno...

barbs
    08. Srpanj 2017. 13:34

Milla, nisu te poslali u bolnicu na dodatne pretrage? Koliko si trudna??? Koliko znam, manjak plodne vode nije dobro kao ni visak, ali treba se pratiti!!

• Mila
    08. Srpanj 2017. 13:37

Trudna sam 18 nedelja bika jucer kod doktora i kaze manjak vode dala mi je uputnicu za bolnicu isla sam jucer al oni su me tek u srijedu narucila,aa ja se bojim jer to mi je prva trudnoca..

barbs
    08. Srpanj 2017. 13:42

Jesi rekla zasto te dr poslala??? Je rekla dr da hitno ides u bolnicu?
    Nije nista prestrasno ako se na vrijeme reagira... 

• Mila
    08. Srpanj 2017. 13:47

Moja doktorica mi je dala uputnicu da se javim u pon kaze ona nezna kad se radi taj nalaz jel pon il srijeda i ja nisam mogla da cekam jucer sa bila naruce me za srijedu da radim konzijalni utz.....ali ona mi je isto tako rekla da i kod bebe nogica nije u razvoju pa posle kaze da se ne sikiram jer ona ne moze isto vremeno da vidi obje noge mozda se beba nije dovoljno ispruzila....odem kod drugog doktora gdje mi je reka da je kod bebe sve uradu aa da vidi da je nedostatak plodne vode....dali mi je kasno cekati do srijede

barbs
    08. Srpanj 2017. 18:44

Ja znam da bih do srijede sigurno poludjela... Ali to je samo jer su naši prijatelji imali loše iskustvo baš radi manjka plodne vode (jer dr nije na vrijeme primijetila) 

I_me
    08. Srpanj 2017. 19:15

jel znas koliki ti je AFI? ( index plodne vode)

• Mila
    08. Srpanj 2017. 21:53

to je moj karton trudnoce,a i ja sam gotov poludila ja sam isla i privatno gdje su rekli da jeste manjak vode ali da sacekam do srijede najbolje je i najsigurnije....i da da vas pitam dali mogu sad da radim 4 d uzv 

I_me
    08. Srpanj 2017. 22:27

meni je jedna dokt izmjerila 19, a moja soc 16 afi. i cijelo vrijeme je na 16.
    ako te vec salju na daljnju kontrolu mislila sam da ce i to napisati. 
    od 8-18 je normalno.
    nemam pojma..dvoje doktora ti je reklo da pricekas do srijede, al ak ti je panika totalno, odi ranije..
    mozes ici na 4d. al najbolje se beba vidi od 22t pa na dalje.

barbs
    09. Srpanj 2017. 09:19

Ni ja se bas ne razumijem u to, ali mi je nejasno sto te nisu odmah primili u bolnicu... Nasu frendicu su hospitalizirali radi toga ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.