Mame u jednoroditeljskim obiteljima

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana_zadar

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Drage mame, 

    Studentica sam psihologije u Zadru, te u svrhu izrade završnog rada provodim istraživanje.

    U istraživanju se ispituju doživljaji stresa i učinkovitosti u roditeljskoj ulozi kod majki u jednoroditeljskim obiteljima.  te bih Vas molila da mi riješite kratki upitnik.

    Upitnik je u potpunosti ANONIMAN. Ispunjavanje traje 5 minuta. Ukoliko Vas zanimaju detalji ili imate kakve nejasnoće možete mi se javiti na mail ana.begonja1@gmail.com

    Šaljem Vam online verziju samog upitnika: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdswAN6NXnhzkxwb7SB_sVOhfpQ3YLA2OXvA2KKqaqEayJchA/viewform [l.facebook.com] , a isti je moguće i riješiti u papir-olovka formi.

    Unaprijed se zahvaljujem!

    Lijep pozdrav!  https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/1f642.png [static.xx.fbcdn.net]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.