Dojite li ili dajete formulu (koju kolicinu i kako cesto)?
Ja samo dojim. Izdajam samo za zalihe. Ne znam koliko popije🤷🏻♀️. Ali pošto se budi svakih 3/4 sata valjda dovoljno popapa. Lijepo raste i lijepo napreduje☺️
🙋🏽♀️Studentica - 22 godina, PCOS i IR, bez ovulacija
🙋🏼♂️ Zaposlen - 27 godina, zdrav kao dren☺️!
U vezi 4 godine ❤️
➕ Test na trudnoću 3.7.'22. -neplanirano☺️
8.7.'22. - prvi pregled (6+6) - kuca srčeko na veliko, sve uredno☺️
Dolazi nam curica🥰💞! [tickerfactory.com]
Ja dajem dohranu (Nan) kako u pocetku nisam dobila imala mlijeka. Dajem joj 70-90ml. Uglavnom malo izdojim i nadodam dohranu ili cica plus dohrana. Htjela bih preci vise na dojenje, ali ne znam hocu li uspijeti. Rekla nam je patronaza da joj dajem svakih 4h i sad lijepo dobiva na težini.
Studentice jesi odmah krenula s dojenjem u bolnici ili su tamo davali dohranu?
ja-92. LH 9.50, FSH 8.57, AMH 5.46 mikrog/L, HSSG oba prohodna jajovoda, oligomenoreja
on-93-normozospermia
pokušavamo od 3/19
9/21 + spontana trudnoća, 11 tj ab retentus
7/22 srce kuca ♡
Lista pregleda 275. [tickerfactory.com]
Ja iskljucivo dojim. Iako sam se pripremila za kombiniranje ,uzela ad mlijeko i bocice,el.izdajlicu evo nosta jos nismo koristili. Od prvog dana nam ide jako lako,uspostavili smo ponudu i potraznju odmah. Nabitnije od svega mi je da ide brzo. Zbog vecih doma mislila sam da sami dojenje nece biti opcija radi ustede vremena (bocica se rjesi u par min). Al evo tko bi rekao,nama podoji traju 20 min max ,bez stvaranja viskova mlijeka. Lijepo napreduje i zelim nam ovakav tempo sto dulje.
Ja dajem dohranu (Nan) kako u pocetku nisam dobila imala mlijeka. Dajem joj 70-90ml. Uglavnom malo izdojim i nadodam dohranu ili cica plus dohrana. Htjela bih preci vise na dojenje, ali ne znam hocu li uspijeti. Rekla nam je patronaza da joj dajem svakih 4h i sad lijepo dobiva na težini.
Nisam. Dali su mi ju drugi dan nakon carskog da cica iako nisam uopće imala mlijeka, da nadođe. Oni su joj davali dohranu ali jako slabo. Ja sam svaka 3sata im zvonila da joj daju jest jer ja nisam imala uopće mlijeka. Tek 3.dan od carskog mi je došla navala mlijeka
U vezi 4 godine ❤️
Ako želiš preći više na dojenje, svakako ju stavljaj onda češće na cicu da ti navuče mlijeka, pa postupno zamjenjuj jednu bočicu jednim podojem. Sretno :)
Lista proljetnih beba 2023. na str. 385 🫶🏻 [tickerfactory.com]
Ja samo dojim. Izdajam samo za zalihe. Ne znam koliko popije🤷🏻♀️. Ali pošto se budi svakih 3/4 sata valjda dovoljno popapa. Lijepo raste i lijepo napreduje☺️
Odlično, samo neka lijepo raste i napreduje. Bravo mamasita :)
Daj mi reci u što pohranjujes mlijeko? Vrećice ili čašice one? Lediš onda?
Lista proljetnih beba 2023. na str. 385 🫶🏻 [tickerfactory.com]
Ja samo dojim. Izdajam samo za zalihe. Ne znam koliko popije🤷🏻♀️. Ali pošto se budi svakih 3/4 sata valjda dovoljno popapa. Lijepo raste i lijepo napreduje☺️Odlično, samo neka lijepo raste i napreduje. Bravo mamasita :)
Daj mi reci u što pohranjujes mlijeko? Vrećice ili čašice one? Lediš onda?
Prvo sam u one čašice za urin i onda u škrinju, ali to je do 100ml i prebrzo sam punila te čaše i stalno je neko morao u ljekarnu po njih. Pa sam tražila nešto s većim kapacitetom a da nije ko suho zlato. Sad uzimam iz DM-a babylove vrećice, unutra stane do 250ml i prezadovoljna sam
U vezi 4 godine ❤️
Lista rođenih proljetnih bebica 💐
Beban - 23.12. Dečko 💙
kk1109 - 11.02. Dečko 💙
Ledolina - 15.02. Curica 💕
Studentica - 24.02. Curica 💕
Rose - 01.03. Dečko 💙
Breskvica15 - Dečko 💙
MiniGirl - 10.03. Curica 💕