Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja1
    07. Veljača 2022. 15:29

https://ibb.co/NCcrz53
    https://ibb.co/GRgfFtB
    https://ibb.co/30sFts5
    Mi smo danas pokušali piletinu ovako..... Par mrvica je završilo u ustima, a mama zadovoljna što bar pokušava stavit u usta. Za razliku od jutros.... batat neće žlicu ni blizu, a prošli put pojeo sve. Onda sam išla skuhat brokulu i stavila isto ovako sitne komadiće kao i meso i hvata ih, pojeo je sve onako sa mog prsta kako je netko od vas napisao. Nadam se napretku po tom pitanju. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Bela23
    07. Veljača 2022. 15:56

Negativ.Ljubavi

Okeee, mislim da je Teo službeno najmanje napredan po pitanju motorike 😔😔😔
    .
    Držite se cure i bebači s koronom, mora brzo proći 🤗

Ne brini i moja curka je sporija dosta. Ima je. 9 kg i 70 cm i bas onako kod nje jako laganini ide, ali mi je najbitnije sto ja svaki dan vidim mali napredak. 
    .
    Curke koje se borite s koronom drzim fige da sto prije prodje i sto bezbolnije. 
    .
    Sto se tice kasica mi smo malo napredovale sa sltkima ali slane ono i dalje 6-7 zlicica. Nakuhavam i dalje i ne odustajem. Bojana razumijem u potpunosti sta prolazis jer je i meni tako bilo, nakon mjesec ipo je pocela jesti.
    .
    Wow Matea tvoja curka je bas napredna, bravo za nju i ostale ne mogu se sad vise niti sjetiti koga sam sve vidjela

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Orhideja1
    07. Veljača 2022. 16:09

I bravo👏👏👏za ekipicu na koljenima👏👏👏

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    07. Veljača 2022. 16:13

I M je sinoć pokušao na koljena dok se penjao po paketu pelena, pa se izvalio bočno i lupio glavom o pod. A bože plača, kad sam ga primila, što ga više smirujem on više plače... Drama king

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

sassy
    07. Veljača 2022. 16:30

Hvala Tweetyca, i ja sam planirala kao ti napunit samo koliko je preporuceno mada mislim da cu prvo na kasiku da vidim kako ide. Uzela sam i casicu za rakiju od oca pa da imamo i to ako flasice ne upale haha.
    Moj muz je tu ali kao da nije, radi overtime i slabo sta moze pomoci... i dalje je pri stavu da ja ne radim nista i samo lezim 😂 a ja - krepana.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

sassy
    07. Veljača 2022. 16:32

Orhideja jel tvoja beba se posjela? Bas se lijepo drzi u sjedalici 😊 i jos finger food - ma bravo

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Hedwig.Z
    07. Veljača 2022. 17:02

Negativ, ne brini, ni Z nije ništa bolja. Ona ništa, samo se okreće sa trbuha na leđa, nazad, rotira se po trbuhu, malo se kao povlači naprijed i to je to. Daaaleko je ona od dizanja, puzanja itd. Rekla sam to pedijatrici kad smo bile prije 2 tjedna, rekla je da se uopće ne trebam zabrinjavati. Još sam ju pitala da li trebamo kod fizijatra, rekla je da ona vidi da ne trebamo. Ona ima svoj ritam i gotovo.
    Bojana, nadam se da je palenta uspjela. 🤞
    A ostalim frajerima i frajericama koji se dižu i svašta rade, jedva veeeeliki bravo!! 🥰🥰🥰 I Z će jednog dana 😂🥰 

Hedwig.Z
    07. Veljača 2022. 17:12

Ali eto, naučila je raditi pa-pa, baš onako lijepo otvara i zatvara šalicu kad to radi i usput govori kao tautau, ja joj kažem kad to radimo ciao ciao 😂 i kad vidi tatu govori tata. I zna što znači mam kad jedemo. Kad joj kažem di je voda, pogleda u svoju čašu, gleda u svijetlo kad ju pitam di je svijetlo i tako. Svaki dan nešto novo.
    Btw, preporuka za čašu, odlična je. Sama si ju drži i pije, baš je lagana i jednostavna. https://ibb.co/XFHptWw
    Pozdrav od malog svejeda, za ručak je imala tikvu, tikvicu, brokulu, malo cikle, amarant i maslinovo ulje. 
    https://ibb.co/Wz3Gmsc

Orhideja1
    07. Veljača 2022. 19:25

sassy

Orhideja jel tvoja beba se posjela? Bas se lijepo drzi u sjedalici 😊 i jos finger food - ma bravo

Nije se posjeo, hranjenje mi uglavnom obavimo tata drži, mama hrani ili obrnuto. Ovdje sam ga malo stavila čisto da vidim kako će se ponašati s tim i kako funkcionira ova "ljepljiva" podloga jer se inače borimo sa pokušajem dohvaćanja tanjura, zdjelice i naravno prevrnut ili bacit kad uspije doći do toga. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Lullaby
    07. Veljača 2022. 20:10

Moj ne puzi isto. Rotira se na mjestu i okreće se da dođe di želi. Obično se zavuče pod nešto da mi srce stane kad se okrenem 🤦🏻‍♀️😂  Tu smo isto sporiji, ali se ja uopće ne sekiram. Kao i sve drugo i to će doći.

Kašiće od povrća isto ne voli baš. Nakon 40ak g već počinje vriska i pljuvanje 😂 Točno mi ga milo jer sam forsala povrće, sutra bi mu mogla neku žitaricu s voćem.

Ta ploča što Malla spominje se zove busy board i meni je vrh. Ja sam počela prikupljati stvari da je sami izradimo. Nabavila sam slova imena, s alija ću naručiti par stvari i još iz bauhausa. Par sto kn će me ispasti, ali baš mi je želja da ima to i da mu baš mi izradimo. Inače su gotovo jako skupe. Sad se mislim o podlozi još.

Mamasita čokolino ide ti šalica mlijeka zobenog (ja stavim koje imam doma), kad zavrije dodaš prstohvat soli, žlicu sitno mljevenih zobenih, žlicu griza (ja stavim pirov ili pšenični, nekad dodam i rižine pahuljice od malog) i žlica čoko namaza (ja imam neki gorki iz dma). To kuhaš 10 min. Ako bude pregusto dodaš vode. S tim da malo ispadne pa slobodno duplaj dozu. Ja sam ovo prvo napravila i tako sad radim iako ima više recepata, a za bebe vidim isto masu recepata, obično idu voda, zobene, griz, i lješnjaci. Ima baš dosta varijacija na onoj grupi. Meni je ovo fora i pravi  kad ostanem doma bez ičega za doručak pošto sad tih grizeva i toga imam doma.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.