Ana kad je postalo tako divno bez nervoze? Mi smo na nekom vrhuncu skoka ili nečega 🤦♀️🤦♀️ valjda je to taj san 6.mjeseci, ali bome traje i traje..
S nekih 5 mj, zadnji skok nisam ni osjetila, najvise se odrazio na hranjenje, al ovako na ponasanje nije 😊 bilo je par noci katastrofa, al ne znam jel je to zbog skoka ili zubici. isto ova separation anexiety je kod nje vise bio problem par dana kada je suprug krenuo raditi iz firme i nije bio doma dobar dio dana, al opet... par dana povremene nervoze, pa bi osla do posla s njom da ga vidi i to je bilo isto okej na kraju.
2021. M 💗
Magdalena jako voli Mišu i Robina, crtić i pjesmice, da se ne lažemo, volim i ja 🤣 A sad je i Veronika zavoljela, kad Magdaleni upalim, i Veronika se veseli i smije tomu.. Sa Magdalenom sam se puno više opterećivala oko ekrana, a sad se stvarno ne želim još oko toga stresirati.
Nisam savršena mama, nemam savršeni odgoj, odnosno nisam mama po P.S.-u. Ali to niti nije bitno, najbitnije je da se djeca osjećaju voljeno i prihvaćeno.😀
👨👩👧👧👭
Ana bas si sretnica, kod mene ovaj tjedan nista ne valja 😅😂
Ta Leclerc su divna. Iako kod nas jos sad ni Metro ne funkcionira za duge setnje jer hoce vidit mene pa se pocne bunit. Sta mi fali kod metro je onako rucka za nosit na ramenu kao sto yoyo i Hub imaju. Mozda bi mogla kupit neki dodatak takav 🤣
Joj ja sam zapela za metro, al me na kraju odbilo sto mi trebaju kolica koja mogu lako sklapati i rasklapati i leclerc su i oko kilu laksa. 😅
Da, sad sam sretnica, al oni prvi mjeseci su bili majko moja ne ponovilo se nikad 😅😅😅
2021. M 💗
Ana - Baš mi je drago zbog tebe, prvenstveno zbog jajnika, a onda i zbog tog procvata 😁
Ja isto više šetam s Teom, iskorištavam sunce, a neki dan sam prvi put s njim sjela na terasu kafića popit kavu, ujutro po suncu, on spavao, ma divota, uživam u tome ❤️❤️❤️
Bojana - Ovo kad si iskomentirala za pelene, otvorila mi se ista ona slika s limunima, to je OK, ili je bila neka vezano uz presvlačenje? 😁
Haljine za curice od 2-2ipo godine - Gdje bih mogla naći neke zgodne haljinice, da kupim za poklon?
Pada mi na pamet next 😊 popravili su se s dostavom i sad normalno dolazi unutar par dana
2021. M 💗
Još jedna nemajka🤷♀️
Također papamo smokić i imam dojam da je to jedino što jede, kupili smo neki u tommy-u malo je normalniji sastav ali se ne topi onako brzo kao ostali koji pak imaju 6% soli 🤯, ali dobit će i taj samo malo kasnije. S početka sam i sama imala velike teorije oko hranjenja pa sam se ipak odlučila za opušteniju varijantu ali ipak ćemo još koji mjesec malo pazit, sol, šećer, o čokoladi ni neću....
Tv…. Ista stvar kao sa hranom, prva 4 mjeseca nisam ga ni palila, ali sam onda i ja poludila od tišine, sad je stalno upaljen ali on uglavnom odreagira kada počne neka reklama ostatak ne doživljava.
Znojenje… Uh, ja svog pomičem dok spava jer ispod glave bude mokro i promjenim tetra pelenu ispod glave. Zato sam i kupila ovu vreću jer se ionako neda pokriti, a kad ga toplije obučem on se preznoji pa mu poslije bude hladno.
I da... Ja vam ništa ne važem (osim njega😉) jer ionako pojede 3-4 žlice😲
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
https://ibb.co/K0Bnt7j
Presvlačenje…. Nakon njega presvlačim sebe 🤦♀️jer se preznojim.
Bježanje sa kreveta,/kauča je IN još ako ga držim za noge, a on visi dolje onda je još bolje😂
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
https://ibb.co/k8kLr3k
Negativ evo slike hvatanja ponovo. Ono je greška neka 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ opet sam limune ubacila ili je forum pobudalio.
Hahahah update hranjenja. Kuvano jaje, pljuje, neće. Ja išla sa prijateljicom na kavu i muž joj da plazme i mlijeka. Digla mi se kosa na glavi, ali ona ni to nije hrjela 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Moj se znoji otkad smo imali temperaturu, nekako se to znojenje nastavilo i nekad baš bude mokro di mu je glava bila. Zadnjih par dana sam ga izvadila iz vreće jer bude sav mokar.
Za tv...ja sam prije govorila moj neće, ali gleda crtiće. Ujutro onaj juhuhu malo pogleda, a popodne/navečer malo baby tv. Ne sekiram se više jer sam skužila da na kraju svi na istom završe 😂
Hranu ne pratimo neki plan, ali se držimo namirnica koje se predlažu. Te smokije i to ne dajem, ne vidim potrebu sad za tim, ali kasnije ću mu dati. Iskreno ne vidim se baš da pečem posebne muffine i slične stvari za bebe za užinu ko iz one knjige, barem ne svaki dan.
A gle, nisam ni ja Iskri ništa davala. Sok probala prvi put sa dvije i po godine. Slatkiše, grickalice kad je krenula u jaslice (godinu i po). Ali je jela ono što joj spremim. Sad se mislim sutra otići i uzeti onaj lino prvi flips pa dati Iris. Da i to probam jer ništa neće.
Mada ni ja na vidim potrebu za tim i to svakako nije obrok ali šta da radim, očajna sam 🤷🏼♀️
Dijete ništa ne jede evo od 29.12. kako smo krenuli sa dohranom. Ipak je prošlo puno vremena i više joj mlijeko nije dovoljno, a ona ne planira početi jesti kako vidim 😔
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ma da, kad ne ide probaš sve. Meni jede kašice ok, pa za nas ne vidim potrebu da to dajem sada. Na to sam mislila.
Sortiraj odgovore
Najstariji