Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare87
    03. Veljača 2022. 08:01

Moja isto nocu se nacicava.. neki put pojede, a neki put hoj sluzim ko dudica.. i odi ga ti znat sta bi ona u tom trenutku - jela ili se uspavala uz cicu
    Sve me strah da ce to potrajat dokle god bude dojila 🤷🏼 

Lullaby
    03. Veljača 2022. 08:32

Haha toga me strah. Po danu ga uspijem nekad uspavati s dudicom stisnutog uz sebe i malo se ljuljamo, ali i tu često ide cica. Dudicu hejta neko vrijeme već, ali evo počeo je malo za spavanje koristiti. Mene bedira jer je na početku bilo super sve, pa se baš loše osjećam i moram si govoriti da nisam ja kriva nego jednostavno ima faze dijete.
    Tweetyca tako ću i ja do puberteta u fazama ko sestra ti 😂

sassy
    03. Veljača 2022. 09:13

Lullaby, u pravu si tu za dom. bebe i placu jer znaju da cemo reagovat, mislim da ostavljanje bebe da place moze imati psiholoske posljedice za bebu. S tim da ne skacem uvijek na prvu, place i moja beba al ne ostavljam je dugo tako.
    Tweetyca, pratimo fontanelu i mjerimo obim glave kao i ponasanje bebe (dal napreduje s stvarima nekim al beba ocigledno i prednjaci za sad). Prosli put smo radili UZ takodjer i dr je mogla da vidi unutar glave sto znaci da nije skroz srasla, nadam se istom ovaj put(idemo sl sedmice)

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Lolipop
    03. Veljača 2022. 10:33

Kod nas je isto skok u pitanju jer se često budi po noći (inače se često budi, al sad je baš često često).. dam mu sisu jer ništa drugo ne želi,  ako ga dignem mi se razbudi pa imamo party u noći.. 

Da li čija beba kad je ljuta stisne ručice i kao da se grči.. ne znam kako opisati. Al npr želi da ga čuvam i digne ruke (pritom proizvodi zvuk režanja ili nečega) I sav se nekako stisne s tim rukama, kad ga pitam šta radi počne se smijati najčešće pa mislim da to radi namjerno, ali opet ne znam dal je to neka faza ili da pitam pedijatra 🤔🤔🤔

ana0310
    03. Veljača 2022. 11:06

Sto se tice plakanja, ne ostavljam ju da se isplace, ali kad je i meni puno ostavim ju minutu-dvije da se prvo ja saberem. 
    Chian da, i ja isto raspoznajem placeve i znam da zeza i privlaci paznju kad "place" i nema suza 😆
    Spavanje kod nas ok, postoje 3 scenarija. Ako navecer zaspe u dnevnom i ne razbudi se kad ju ubacujem u vrecu prebacim ju u njen krevetic, ako se razbudi spava s nama i ako je budna navecer spava s nama (vecinom, ako se zaigra bas stavim ju u krevetic pa se poigra sama sa sobom i zaspe, nema placa).. navecer se sama uspava, gleda nas, mi krepucnemo 😆 i u jednom trenutku i ona zaspe, bez drame 😅 navecer cesto budemo premoreni i neda mi se cekati da zaspe pa da ju prebacim u krevetic. 

2021. M 💗

Bojana2017
    03. Veljača 2022. 11:08

Magdalenaaaaaaa sestro po dječijem nejelu, pratim te u stopu. Evo kuvam i bacam, ova mala počela pljuvati hranu, zlo mi je 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. Da ne pričam uopšte o tome što ne spava po noći u komadu ni 2 sata - NIKAD. 
    Postajem očajna, umorna, uf. 
    Šta da dam djetetu da jede, sve sam probala. Toplo, hladno, različite teksture, doba dana, kombinacije 🤦🏼‍♀️
    Dodatno frustrira to što nešto jede jedan dan (5-10 kašika) i to onda neće i pljuje za 2 ili 3 dana. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    03. Veljača 2022. 12:50

Za spavanje samo mogu reći da je svako dijete za sebe totalka, ove moje dvi su me uvjerile. Hani je trebalo uspavljivanje, nunanje, nosanje, ona je bila materijal za trening al ja nisam taj vojni tip pa sam se lomila.kako njoj paše, na kraju je završila u mom krevetu di je i dalje. Sad na ljeto im radimo sobu pa će selidba. Sara od početka nema problema sa spavanjem, spava u svom krevetiću, sve što nekad treba je upaliti fen kli medu i lagano je mazit...zaspe vrlo brzo i spava, s njom niti ne osjetim taj odlazak na spavanje. Ali imaju one nešto zajedničko a to je kasni odlazak na spavanje, prije 22, 22:30 ne trebam ni pomišljat da će zaspati. Isto tako kasno se bude najranije 7 al najčešće 8:30 -9. A od moje prije dva dječaka dižu se u 5, čak nekad i prije 5, šta god ona radila oni to tako. 
    I da mama zna prepoznat kada beba zašto plače, znaju oni plakat jer im eto nije ideja da sad idu spavat pa bude čisti protest. Što budu stariji to će češće pokazivat i takve fore, ono kad oni idu istrenirat mamu ili tatu 😄
    Sara kad vidi tatu odma se okreće njemu i kofol plače, to ne mogu ni objasnit, iduci sekund se smije....
    Osobno nisam pobornik cry out metode ali ima i nježnijih treninga od toga.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    03. Veljača 2022. 12:51

Bojana ne znam što bi ti rekla osim "izdrži", valjda će doć vrime kad će i poželit jest! 

Mallla
    03. Veljača 2022. 13:07

https://ibb.co/6W0m2sR
    Tweety evo za tebe...naiđem često na ovako ove poučne, jel tako nešto dolazi u obzir!?

Magdalena2002
    03. Veljača 2022. 18:54

Bojana, nema predaje, što drugo...❤
    Borimo se, jedan dan pojede 5 žlicica kašice, onda tjedan dana ništa. Muka mi je jer bacam hranu!😫😫😫A ona hoće samo sisu. 

👨‍👩‍👧‍👧👭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.