Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    30. Prosinac 2021. 03:50

Lulu, ja sam prije trudnoće imala baš bolne menstruacije, uvijej bih morala tsblete piti...od kada sam rodila, uopće ne znam kada ću dobiti...
    Dobijem bez ikakvih naznaka i bolova....

url=https://lilypie.com]

Bojana2017
    30. Prosinac 2021. 07:49

Mi nismo dobile zubiće još, iako očekujem svaki tren jer je nervoza, trljanje i glodanje konstantno tu. A i dr je na preglefu rekla da samo što nisu.
    Kod nas je možda još i skok u pitanju jer ova količina nervoze i nespavanja nije bila prisutna nikad. I još smo promijenili sredinu tako da smo od djeteta koje spava u pola 8 došli do toga da je jedva zaspala u 11 i 15 sinoć. Došlo mi da se ubijem majke mi.
    Ili da se vratim za Pulu odmah.
    I danas ćemo probati bundevu iako unaprijed znam ništa od toga ni danas 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ a sisač je uzela odmah i stavila u usta i zgrozila se kad je izašlo malo bundeve. I da, mislim da je do teksture, ne toliko do ukusa, manje više kod svih beba koje odbijaju kašice. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    30. Prosinac 2021. 08:53

🙈 tako je mene bolilo kad je bila ovulacija a onda opet kad je bila trudnoca, tako sam skuzila da je nesto tj. Mislilq sam ovulacija ka ono beba ☺
    Bojana izdrži i nek taj skok bude kratak...moram rec da mi je puna kapa tih skokova. Taman nesto postignemo i ode sve u smokve.
    A ovo za M, od kqd sam rodila prvo dijete više nemam bolne menstruacije i traju kraće nego prije poroda.

Aneee
    30. Prosinac 2021. 09:27

Meni isu isto M kraće i baš slabo krvarenje, a bol na 0..dok sam prije umirala na 1.dan M...ali isto mislim da će se to još  promijeniti s prestankom dojenja. Cak mi sad i redovitiji ciklusi nego prije trudnoce 🤣
    A joj Bojana da i ta nervoza što prije prođe...i ja nekad više ne znam koji vrag se desava, skok, zubi, regresije dosadilo to 🙄
    Bas kao sto malla kaze taman dođe par dana dobrih i onda opet nešto sve poremeti to 😒
    Prva 4mj bila savršena i onda od 4.mj sve nešto zeza 🥱

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lullaby
    30. Prosinac 2021. 09:34

Cure možete li meni poslati te knjigice o dohrani na lullaby.hr.88@gmail com?
    Ja mislim sutra krenuti kada muž bude doma. Mislim se s čim da krenem.  Mislila sam možda tikvicu. Imam doma batat, tikvu, mrkvu i tikvice. I jabuke. Mislim se najprije tikvicu i jabuke da mi ne propadnu.
    Evo moj malac zadnje dvi noći ima jedno buđenje i lagano naštimavamo popodnevna spavanja s kojima uvijek muka teška. Kad bi bar tako ostalo, ali kako kaže moj muž on ima svoju volju i nema šanse da ide spavati kad sam ja zamislila 😄
    Od kad se naučio okrenuti na trbuh cijeli dan se okreće i onda ne zna što bi nakon koji minut pa plače ili zapne za igračku i babygym pa opet plač 😂🤦🏻‍♀️

Lullaby
    30. Prosinac 2021. 09:37

A hranjenja, mi smo stalno na 2, 2ipo sata. Skroz smo izolirani zbog toga, ali ok, meni je pasalo iskreno odmaka od svega. Nadam se da će s dohranom to ići bolje pa ćemo se početi malo više i družiti. A valjda će i ova Korona malo popustiti jer imam osjećaj da su sad svi oko nas imali u zadnjih mjesec, dva, pa mi je i zato bilo ok malo izolacije. Mi smo imali u 8. mj, ali ne da mi se testirati možemo li opet dobiti.

Hedwig.Z
    30. Prosinac 2021. 10:20

Lullaby, evo saljem ti ja 🤗 
    Tikvicom možeš definitivno započeti. 
    Mallla, hahah da ne bi i kod mene bilo Surprise baby 😅 muž me sinoć pitao da li da mi kupi test. 😂 Cudno mi je samo sto se ta bol pojačava tokom dojenja, zapravo tad počne 🙄 pojma nemam, nadam se da je ovulacija. Vidjet cemo za cca 14dana.

sassy
    30. Prosinac 2021. 11:44

Lulu ja sam zadnjih dana imala takve bolove, ali ne samo tijekom dojenja. Isto nisam jos imala mens. Meni su takvi bolovi bili kad sam ostal trudna 😂 a sad koristimo zastitu tako da sumnjam da ne to.
    Sto se tice bolova pri dojenju, imala sam kad se naternica vracala, radi oksitocina ako sam dobro shvatila pa mozda se i sad kod tebe desava slicno

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Hedwig.Z
    30. Prosinac 2021. 11:48

🙈🙈
    Vidjet cemo za 15dana!
    Takve bolove sam i ja imala nakon poroda, to je normalno, pogotovo tokom dojenja. Zato mi nije jasno zašto ih imam sada 6ipol mjeseci nakon 😅😂 a mislim, ako sam ostala trudna u onih par puta seksa, ja ne znam 😂😂 iako nije nemoguće, naravno! 🙊

Matejaa95
    30. Prosinac 2021. 11:54

Bok cureee. Vidim da ste sve dobro. Ja bih isto zamolila ako ko ima plan prehrane da mi posalje. sesticmateja@gmail.com Tia je 26.12 napunila 5 mj ,znaci ona meni jede svakih sat ipo. Ja je dojim samo na jednoj tako da se bojim da joj nije premalo postalo jer je ona velikaa papalica❤

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.