Lulu, ja sam prije trudnoće imala baš bolne menstruacije, uvijej bih morala tsblete piti...od kada sam rodila, uopće ne znam kada ću dobiti...
Dobijem bez ikakvih naznaka i bolova....
url=https://lilypie.com]
Mi nismo dobile zubiće još, iako očekujem svaki tren jer je nervoza, trljanje i glodanje konstantno tu. A i dr je na preglefu rekla da samo što nisu.
Kod nas je možda još i skok u pitanju jer ova količina nervoze i nespavanja nije bila prisutna nikad. I još smo promijenili sredinu tako da smo od djeteta koje spava u pola 8 došli do toga da je jedva zaspala u 11 i 15 sinoć. Došlo mi da se ubijem majke mi.
Ili da se vratim za Pulu odmah.
I danas ćemo probati bundevu iako unaprijed znam ništa od toga ni danas 🤷🏼♀️🤦🏼♀️ a sisač je uzela odmah i stavila u usta i zgrozila se kad je izašlo malo bundeve. I da, mislim da je do teksture, ne toliko do ukusa, manje više kod svih beba koje odbijaju kašice.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
🙈 tako je mene bolilo kad je bila ovulacija a onda opet kad je bila trudnoca, tako sam skuzila da je nesto tj. Mislilq sam ovulacija ka ono beba ☺
Bojana izdrži i nek taj skok bude kratak...moram rec da mi je puna kapa tih skokova. Taman nesto postignemo i ode sve u smokve.
A ovo za M, od kqd sam rodila prvo dijete više nemam bolne menstruacije i traju kraće nego prije poroda.
Meni isu isto M kraće i baš slabo krvarenje, a bol na 0..dok sam prije umirala na 1.dan M...ali isto mislim da će se to još promijeniti s prestankom dojenja. Cak mi sad i redovitiji ciklusi nego prije trudnoce 🤣
A joj Bojana da i ta nervoza što prije prođe...i ja nekad više ne znam koji vrag se desava, skok, zubi, regresije dosadilo to 🙄
Bas kao sto malla kaze taman dođe par dana dobrih i onda opet nešto sve poremeti to 😒
Prva 4mj bila savršena i onda od 4.mj sve nešto zeza 🥱
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure možete li meni poslati te knjigice o dohrani na lullaby.hr.88@gmail com?
Ja mislim sutra krenuti kada muž bude doma. Mislim se s čim da krenem. Mislila sam možda tikvicu. Imam doma batat, tikvu, mrkvu i tikvice. I jabuke. Mislim se najprije tikvicu i jabuke da mi ne propadnu.
Evo moj malac zadnje dvi noći ima jedno buđenje i lagano naštimavamo popodnevna spavanja s kojima uvijek muka teška. Kad bi bar tako ostalo, ali kako kaže moj muž on ima svoju volju i nema šanse da ide spavati kad sam ja zamislila 😄
Od kad se naučio okrenuti na trbuh cijeli dan se okreće i onda ne zna što bi nakon koji minut pa plače ili zapne za igračku i babygym pa opet plač 😂🤦🏻♀️
A hranjenja, mi smo stalno na 2, 2ipo sata. Skroz smo izolirani zbog toga, ali ok, meni je pasalo iskreno odmaka od svega. Nadam se da će s dohranom to ići bolje pa ćemo se početi malo više i družiti. A valjda će i ova Korona malo popustiti jer imam osjećaj da su sad svi oko nas imali u zadnjih mjesec, dva, pa mi je i zato bilo ok malo izolacije. Mi smo imali u 8. mj, ali ne da mi se testirati možemo li opet dobiti.
Lullaby, evo saljem ti ja 🤗
Tikvicom možeš definitivno započeti.
Mallla, hahah da ne bi i kod mene bilo Surprise baby 😅 muž me sinoć pitao da li da mi kupi test. 😂 Cudno mi je samo sto se ta bol pojačava tokom dojenja, zapravo tad počne 🙄 pojma nemam, nadam se da je ovulacija. Vidjet cemo za cca 14dana.
Lulu ja sam zadnjih dana imala takve bolove, ali ne samo tijekom dojenja. Isto nisam jos imala mens. Meni su takvi bolovi bili kad sam ostal trudna 😂 a sad koristimo zastitu tako da sumnjam da ne to.
Sto se tice bolova pri dojenju, imala sam kad se naternica vracala, radi oksitocina ako sam dobro shvatila pa mozda se i sad kod tebe desava slicno
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
🙈🙈
Vidjet cemo za 15dana!
Takve bolove sam i ja imala nakon poroda, to je normalno, pogotovo tokom dojenja. Zato mi nije jasno zašto ih imam sada 6ipol mjeseci nakon 😅😂 a mislim, ako sam ostala trudna u onih par puta seksa, ja ne znam 😂😂 iako nije nemoguće, naravno! 🙊
Bok cureee. Vidim da ste sve dobro. Ja bih isto zamolila ako ko ima plan prehrane da mi posalje. sesticmateja@gmail.com Tia je 26.12 napunila 5 mj ,znaci ona meni jede svakih sat ipo. Ja je dojim samo na jednoj tako da se bojim da joj nije premalo postalo jer je ona velikaa papalica❤
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Sortiraj odgovore
Najstariji