S HZZO-om sam sve preko maila riješila, stiglo mi je nekidan doma rješenje.
Kupanje - kupam je u prosjeku 2 puta tjedno ( svako 3-4 dana, ovisno o obvezama) ali mi rodica jučer kaže da ona svoga kupa svaki dan (mlađi je od Rite mjesec dana) pa sam pomislila da bi možda i ja češće tribala, al baš mi tlaka to grijanje wc-a i sušenje kose... 🤷🤷 I mi se svaki dan prebrišemo blazinicama... A kontam da kad ono pravo propuže će trebati i češće kupanje...
Mi Aurelia kupamo svaki drugi dan. Jedino ako nemam vremena onda znam nekad I preskociti jedan dan, ali onda u zdjelicu stavim tople vode I par kapi ulja I prebrisem ga prije spavanja (kao I kupanje uvijek prije spavanja)..i da mi grijemo citav stan pa ono nije tlaka.
Aurelia ne zanima puzanje niti malo 🙈 od nas je dobio za božić medu koji puze I dobio je od krstenog kuma miky mausa koji puze..hahah ali to je čisto onak za zabavu, čisto sumnjam da ih to potice da propuzu 🤣
malo se nekad odigne skroz na dlanove, ali na koljena nema šanse. I kad ga ja pokušam staviti na koljena odmah siri noge kao zaba.
Dok na krevetu zaburi glavu u madrac I podize guzicu I tako se malo odize na koljena, ali isto na kratko.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mi kupamo isto svaki drugi dan sa par kapi ulja. Lakše mi je tako jer moram dobro pregibe oprati, a teško mi je to s blazinicama. Koza mu je mekana i vlažna za sad i nadam se da će takva i ostati. A i on stvarno uživa u vodi i nakon toga mi bar mirno jede i zaspi.
Kako objasnite ljudima da nema potrebe da se unose bebi u facu? Ja sam već pisala da imam bebu koja želi ići svima da ga čuvaju, ali evo već par puta smo imali situaciju da ga netko čuva i tad dođe njemu “nepoznata” osoba i unese mu se u facu i on počne plakati da ga jedva smirim. Eh da, nije to njemu stranac, ali vidi ga 2-3 puta mjesečno pa bi htjela izbjeći takve situacije. S obzirom da se radi o starijoj populaciji njihov komentar je da mu ništa neće biti, a ja ne želim dijete bezveze traumatizirati.
ChiAn i ja imam Philips Lumeu I bez obzira na dojenje mi dobro funkcionira, nemam nikakve fleke, samo što dosta kasnim sa tretmanima pa nikako da dodem do boljeg rezultata kao što je bio prije trudnoće.
Lulu pošaljem ti na mail :)
Ninica imam ja, radila prije cca 3 tjedna 😀💪
Lullaby, javila se na mall i poslali mi obrasce, vratila ih skenirane i to je to :)
Kako si zadovoljna sa njima, si tu iz Zagreba ili sam pomiješala
U sesvetama sam radila, brows by ruza imas na instagramu, preeezadovoljna! Plavuša sam pa me bilo strah da će biti pretamne, ali super mi je boju pogodila, izgledaju prirodno, ne znam zašto to nisam prije napravila!😀😊 Dojim ali srecom nisam imala nikakve posljedice, iskreno nisam ni razmišljala da li smijem ili ne 😅
Tweety skuhala sam jabuku i stavila u sisac, odličan je! Hvala ti skroz sam zaboravila da ga imam 😁😁
Mi ga još uvijek kupamo u vodi I mlijeku ili vodi I par kapi ulja...nikakve sampone ne koristim..nekad kosicu sa zrno šampona panten sensitiv
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Meni su s hzzo-a na telefon rekli da nađem na webu što nisam pa sam samo opisno poslala mailom. Rekao je da može i tako. Valjda će javiti ako nije ok. Zvat ću ih opet idući tjedan.
Evo mi smo danas napokon imali okretanje s leđa na trbuh, baš sam hepi.
Krećemo s kašicama svaki dan pa nikako da krenemo 😂 Probat ću izdržati do petka da i muž bude tu. Kakvu to knjigu šaljete? Ja sam dobila neku bebin prvi meni i djeluje mi ok.
Kupanje..mi se kupamo uglavnom svaki dan. Nisam baš mislila da ćemo tako, ali naš mali je baš neuredan. Puno bljucka, kakica rijetka pa bude svuda. Zna se izbljuckati po kosi, ušima...Nekako mi najlakše uvaliti ga u kadicu, a i on baš voli kupanje. Kad bude manje bljuckao mislim da ćemo malo prorijediti.
Ja sam morala guglat sta su puder obrve 🙈
Juhu za sisac! Kako je prezivila kuhana jabuka u njemu? Jesi kuhala u vodi ili na pari?
Kuhala u vodi i ostavila mu tu vodu kasnije za pit, iako nije bas zainteresiran za ista pitko osim mlijeka 😅 sve je posisao, ostali komadici koji nisu uspjeli proći kroz rupice. Sutra ćemo bananu probati 😀
Mamasita, Lulu il ko vec ima taj pdf s receptima, mozte li i meni proslijediti? Rado bih se edukovala o jelima za bebu po malo dok ne krenemo s kasicama: sasssy1990@hotmail.com. Hvala 😊
.
Ja mislim da smo mi u fazi sleep regression il sta vec, uglavnom nocu se stalno budi i meni je vise muka. Ako mi je 3-4 x probudi od 12-8 smatram da je super noc prosla, cak joj svaki put ne nudim siku nego dam dudu. Jos kad se probudi pa pocne da se igra i prica uff.
Sutra imamo drugu dozu kombinirane, nadam se da nece bit reakcije, svaki put sam nervozna pred vakcinu 🙈
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sortiraj odgovore
Najstariji