Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hedwig.Z
    19. Prosinac 2021. 09:55

Da, za povezanost.. Mislim da je i Z jako vezana za mene. A sta kad je uvijek samnom. Baš ono 24h dnevno. Problem je sto se ja niti ne osjećan ugodno nekom je dati da je pričuvama ili nešto. Osim mužu. Bratova žena ju je cuvala jednom dok sam bila kod frizera, ali imala je 2mj. Moja sogorica npr svaki drugi dan vodi malog kod svoje mame, moje svekrve. Realno, svekrva nema ni vremena da pričuvama Z ni da zelim 😂
    A muž, ahh. Svadjamo se i mi, ne brinite. Iako imam filing da sam ja u većini slučajeva kriva. Sinoć sam popizdila a niti ne znam zašto. Iskreno sam mu se ispričala kasnije. 

Mallla
    19. Prosinac 2021. 09:59

Jaooo kako Rita ima vec velikunkosicu, divna je. A to oko usta vjrrojatno od kolicine sline, potezanja, češanja itd...a ovo što "kopira" evo to mi je odličan primjer teorije učenja po modelu, vrh! Sad će Ritica sustić priju! A šuti ja se "rugala" mojoj majki kojoj sam ja bila u trbuhu kad je brat imao 3 mj...a vidi mene 🤦‍♀️ Al trudim se vrtit samo pozitivu i ić go with flow.
    Tv kod mene uvijek drnda, ako nije tv onda je radio. A mob mogu rec da ka koristim manje nego kad radim, jer kad radim on mi stalno zvoni, mora mi bit uz dupe stalno. A ovako ga uzmem cesto u danu al po malo. Preletim fejs, insta i forum. A drugo eventualno neki recept ili tekst.
    Ana te svađe su normalne dio su procesa prilagdbe na nove uloge i realno ti sada bila svijesna ili ne na raspolaganju si A od 0 do 24 i fali ti tvoj život...s vremenom ce to doci na svoje u smislu ti ces sebi prilagoditi svijet i bit ce manje i svađa.
    A muž i ja smo uvijek znali ukrasti vrijeme za sebe zahvaljujuci mojoj obitelji koja jedva ceka da im uvalim djecu...nadam se da ce zadrzat taj entuzijazam kad ih bude 3 😆 Al ja sam vam malo "sebicna" nekad cu radje uzet vrijeme samo za sebe nego s muzem, s njim cu nekad negdje otic proskitat ili otic na kavu al tada nas opisuje ona merlinova pjesma "da šutiš", nikakva priča...odmor za jezik i um 🤣🙈

url=https://lilypie.com]

Lullaby
    19. Prosinac 2021. 09:59

Ajme Malla!!!! Čestitaaam! 😃 Bit će sigurno izazovno, ali je i lipo kad je mala razlika, skupa će biti stalno. 
    Ja se ne mislim upuštati u drugu trudnoću bar koju godinu, a možda čak i nikad s obzirom kakva je bila moja s mirovanjem i problemi poslije poroda. Ali jako bih htjela bar dvoje djece. Tužno mi je nekako da mi bude sam. Troje je baš super. 
    Mengu sam dobila 3 mj nakon poroda. Inače imam užasno bolne, a evo od poroda ne boli. Tek drugi dan boli i ako baš bude jače jedna tableta sve riješi. Nikad mi se nije dogodilo da dobijem, a da ne znam dok ne odem na wc. Baš sam hepi. 
    Slikice sam većinom propustila 😔
    Pokušavam osmisliti božično slikanje jer muž ne želi da plaćamo slikanje toliko puno koliko traže i onda cili grad ima istu sliku 😂 Pa eto složila sam se pošto imam fotoaparat dobar da solo odradim. Sad smišljam.
    Ana i ja sa svojim haha. Nije ništa kritično, ali inače smo se jaaako rijetko svađali. Baš smo u poslu i stresu bili pa imam osjećaj da nismo imali vremena za svađu 😂 A sad me užasno naživcira. Sve živo radim, onda mi on dođe riješi pola suđa i trebam se ponašati ko da mi je skinio zvijezde s neba. Izgorim😂 Baš sam musavica postala i dignem nos. A baš mi frendica priča da se nakon poroda svaki dan svađaju, ona hoće po svom, on po svom 😄

👦🏻 37
    👩🏻 37
    👶🏻 4

Aneee
    19. Prosinac 2021. 10:12

Mallla ja još nmg vjerovati da si trudna 😄 ono vidim ticker i bas mi skroz nestvarno. Valjda jer ja iako želim ubrzo krenuti na drugo (ako se ne poubijam s mužem jel 🤣) nekako nmg zamisliti sad da sam trudna a on još ovako mali 🙈 ono imam osjećaj da sam jučer tek rodila kud ću opet bit trudna 🤣
    Ali super bit će kao blizanci i bar ćeš svu muku odjednom proći i gotovo 🥰
    .
    Ma daaa i ja i muž čak u istoj firmi radimo/radili pa ono tako reći stalno bili skupa pa se nismo skoro nikad posvađali, a ovo sad me izludi. Prva velika svađa ikad nam se desila 2 dana nakon dobitnog odnosa hahha 
    U trudnoći se isto niti jedan put nismo posvađali, ali sad imam osjećaj da svaki dan se samo svadamo ili ne pričamo od prethodne spavde. Najgore mi to uradi nešto ili kupi cvijeće i kao eto sve je rijeseno 🙈🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• 0999061546
    19. Prosinac 2021. 10:19

Poštovani imala sam mengu,redovni ciklusi 
    I par dana poslije menge sam primijetila lagano krvarenje 
    Radimo na djetetu vec skoro godinu dana,pa ako me mozete vise uputiti jer ne znam jel se radi o ranoj trudnoći ili nesta drugo.
    Hvala

mara5
    19. Prosinac 2021. 10:41

Povezanost pa najviše je samnom, ali ne ustručavam se ostavit ga kod svekrve. Voli biti sa svima, svi ga gnjave i na nikoga se još ne mršti. Kao što Malla kaže najviše volim ukrast vrijeme za sebe.. 

Nemam nikoga u kvartu a i nikoga od prijateljica na porodiljnom. Najiskreniji kad se družim sa prijateljicama sve inzistiramo da idmeo na kavu bez klinaca, to mi je baš reset.
    .
    Muž, da više svađe ima... Ali neću kriti da je to zbog moje ljubomore.  Volila sam puno skitat i družit se, a sad si to ne mogu priuštiti. Ljubomorna sam i što ide na posao. 😅🤪 Ali stvar je prilagodbe i novog života, jednostavno moramo ući u novi ritam. 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bojana2017
    19. Prosinac 2021. 14:22

Chian nije moj muž trener tenisa, iako ga rekreativno igra i oboje smo zaljubljenici u tenis - Đokovića.
    Negativ što se kila tiče nemoj da te to obeshrabruje, brojka na vagi ako treniraš mora pokazivati više jer dobijaš mišiće koji su teži. Ako ne jedeš slatko sigurna sam da primjetiš razliku u ogledalu.
    Što se svađa tiče, razumijem vas u potpunosti. Ovaj put to ne prolazim jer sam "spremnija" sad nego zžu prvoj trudnoći i post porođajnom periodu. Sad sam svjesno rodila i spremila se da godinu dana zaboravim na sebe i svoje potrebe i da se onda polako prilagođavam životu sa 2 djece i sebe uglavim tu. Ako se sjećate pisala sam o tome u zadnjim danima trudnoće 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    19. Prosinac 2021. 15:05

A još najgore od svega htjela bi da malo budemo i intimniji, ali prvo neda mi se nit imam želju za seksom, a nije sex bas ni ugodan više 🤷🏼‍♀️
    Nez kako je kod vas 🙈
    Bas me sex ne privlači niti malo 😅
    Kao kakva baba sam postala 🤣😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lumile
    19. Prosinac 2021. 15:12

Orhideja1

ana.b.

Sretan rođendan ljepotici Iskri 🥰🥰
    Ovisnos o mobu…o daa..doduše otkako sam rodila to je malo manje nego prije, ali i dalje previse.
    Orhideja1 i on preko dana samo na rukama zaspe, ali čim zaspe spustim ga u krevetic…a navečer bez problema zaspe bez nosanja 🤷🏼‍♀️ iako sam uspijela od zadnjeg tjedna čak i ovaj prvi spavanac u jutro da nekako opet zaspe u krevetu 🙈 ali ne uspije bas uvijek.
    .
    A o povezanosti ja ne trebam ništa ni govoriti…moji su u hrv, a ja sam ovdje iako svekrva živi u blizini ne vida je bas toliko često, a I zbog korone se slabo viđamo i s drugim ljudima tako da je samo uz mene 🙈
    .
    Ja i mm smo bas skoro stalno u nekoj svađi. Ja nez sta se desilo, ali mi se nikad nismo ovoliko svadali. Znaci više smo se puta posvađali evo u ovih 6mj nego u 6 godina 😒

Mi smo do prije koji dan imali užasnu fazu uspavljivanja, ali smo sad baš iznenađujuće dobri, kuc-kuc u drvo.
    I ja sam na svog ljuta i to zbog mobitela, on ako ne radi to je na mobitelu i samo vrti video, po video 🤯🤯🤯

Identično i kod mene.... Mob u ruke, i to je to... isto sam luda već... 😒

Bojana2017
    19. Prosinac 2021. 15:59

tweetyca

Ja se uvijek sjetim kako si ti napisala da si se nakon rodjenja prve skoro razvela 😁🙈

Istina, ništa nisam slagala, tako je bilo. Zato se sad stvarno ne mogu požaliti. Ima čupavih dana ali realno ni blizu kao prvi put 🤷🏼‍♀️🙈
    Čudo su ti hormoni a i ženina uloga u svemu. Oko svega moramo mi brinuti. 
    Što se sexa tiče, ono imam želju ali dobrim dijelom umor pobijedi pa uveče i ne dođe do neke intime. Dok zaspe jedna, druga, mala se probudi, nahrani, uspavaj. Pa muž zaspe, tako 🤷🏼‍♀️🤣🤣🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI