Nije me bilo dva dana na forumu a toliko lipih vijesti. 💓💓💓
Od 5 ipo smo budne pa sam pohvatala zaostatke uz kavu i twinkle twinkle koji je zaslužan šta je ponovo zaspala, al mama se razbudila.
Malla - čestitam, baš mi je drago, želim da sve bude u redu, da bebica i mama budi zdrave 💓💓💓💓 Baš lipo, iako me šokiralo, pokušavam se zamisliti da sam već trudna i teško mi je to, ja sam se računala koji mjesec vratiti na posao pa onda početi raditi na tome tamo oko sljedećeg Božića 🙈
Bojana- Iskri sretan rođendan, predivna je baš, ono kao s reklame.♥️
Ostale slije su mi pobjegle, osim "Karle", ma presladak je 💓💓💓
Ovisnosti- ja tv niti ne uključim, uključu ga muž kad dođe s posla, njemu nešto fali u pozadini, al mi je zato mobitel na žalost često u rukama, trebala bi to smanjiti.
Društvo - i meni fali druženje s odraslim osobama iskreno, pogotovo dok je muž na poslu. Iziđemo mi na šetnju i kavu svaki dan kad vrijeme dopušta, ali opet sam sama s njom.... Imam kolegicu koja je rodila malo iza mene, čak ni ne živi toliko daleko ali mi se mrsko dogovarati i stavljati malu u auto, ja bi da je netko tu u kvartu pa da se samo spustim s kolicima negdi. Baš sam razmažena 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Vezanje djece uz sebe- svi mi komentiraju kako je Rita previše vezana uz mene i sama sam toga svjesna, ostane samo s tatom češće, i s mojom mamom i sestrom ponekad ( iskreno samo iz razloga jer ja imam grižnju savjesti, oni svi rade i umorni su i onda se ja loše osjećam da im"uvalim" malu na čuvanje, a znam da bi radi nje bilo bolje) .... Nisam ni sama više pametna...
Zubići- željno ih iščekujemo. Jučer je bila turbo nervozna, doslovno vodopad sline, sve je popodne smočila, baberim joj svako malo mijenjam. I predvečer sam skužila da joj je opet sve na jednoj strani lica crveno i na bradi, kontam da je od sline tolike i toga šta sve gura po licu i u usta.
https://ibb.co/DD2Ztfx
https://ibb.co/9b65zvZ
I da, jučer su nam bili prijatelji s malenom koja je 6 mj. starija od Rite, sad će godinu dana. I stavimo ih skupa na podlogu i sad ova super puzi i diže se, a Rita pokušava i još joj ne ide, tako se iživcirala, bila je ljubomorna na nju 🤣🤣🤣
I poslije kad su otišli se baš razbacala po podlozi, počela se dizat na dlanove, pa se guzicom i koljenima odgurne naprid ali ne miče ruke pa zaroni glavom i tako... Ali nije odustala, kao da se zaintatila da i ona pravo propuže. 🤣🤣🤣
Ninica… Kod mene ti je ionako rjetko tišina, ali znam o čemu govoriš, ja sam nekada davno radila kao konobar i tamo sam navikla na muziku, zato i kažem da kad je upaljen uglavnom svira ili yt ili radio.
Odmoh se mogu nadovezat za mob i ovisnost...ovo gore što sam rekla da nema tišene važi i za mob jer ga poslovno nikad nisam ni ugasila, pratim 3 ponekad i 4 e-mail adrese, pozivi, poruke... Obavezno posjetim forum i preletim novosti na fb i insta jer i tamo pratim poslovno🤷♀️. Od kad sam rodila zvuk na mobu je off ali sam povezana satom pa tako pratim.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Bojana, sretan rođendan Iskri i neka i danas lijepo proslavi sa prijateljima. Baš se na slikama vidi da je sretna, divni ste svi. 🥰
Ni ja tv uopće ne palim, većinom radi nje jer se baš zabulji u njega, a uostalom ni nemam vremena za nista gledati. Eventualno navečer, a tad većinom zaspem. Ali mi je zatim mob cesto u ruci, stvarno bi mogla i ja poraditi na tome. Iako od kad sam rodila, ja i muž imamo dogovor da dvaput tjedno imamo vrijeme za sebe koje isključuje mob. Dok je bilo toplije smo bili na terasi i pričali, sad u dnevnom. Neki dan smo uspjeli popiti kavu popodne na terasi bez Z, spavala je. Mislim da to nismo napravili od kad sam bila trudna.
Mi smo prošlu subotu bili u Motovunu na adventu. Znači ja sam se osjecala kao da smo došli u izlazak. A bilo je 18h 😂. Bio je i koncert. Ajmee kako mi je bilo lijepo, krcato ljudi, baš dobra vibra, kao prije korone. Z je bila sa nama u nosiljci, malo je gledala i zaspala. Ja sam sa gustom popila kuhani gin 😍
E da, mi smo budne danas od 6h, maloprije je zaspala, meni na rukama naravno. Danju jako teško zaspe ako mi nije na rukama, a navečer bez problema. Ne kužim zašto 🙄
Bojana… Iskri sretan veliki rođendan🎂🎉🎂🎉
Ana… Aurelio🥰
Magdalena…. DJH mi je znak za novi dan, nije da uspijem pogledat ali ok.
Matea… I ja smatram da je moj vezan za mene iako nije da ne provodi vrijeme s drugima, ali sam ja uvijek tu na vidiku.
Zubi… On uopće ne slini već nekoliko dana, a zub se pojavio, ali je zato čupao kosu i uši.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Sretan rođendan ljepotici Iskri 🥰🥰
Ovisnos o mobu...o daa..doduše otkako sam rodila to je malo manje nego prije, ali i dalje previse.
Orhideja1 i on preko dana samo na rukama zaspe, ali čim zaspe spustim ga u krevetic...a navečer bez problema zaspe bez nosanja 🤷🏼♀️ iako sam uspijela od zadnjeg tjedna čak i ovaj prvi spavanac u jutro da nekako opet zaspe u krevetu 🙈 ali ne uspije bas uvijek.
.
A o povezanosti ja ne trebam ništa ni govoriti...moji su u hrv, a ja sam ovdje iako svekrva živi u blizini ne vida je bas toliko često, a I zbog korone se slabo viđamo i s drugim ljudima tako da je samo uz mene 🙈
.
Ja i mm smo bas skoro stalno u nekoj svađi. Ja nez sta se desilo, ali mi se nikad nismo ovoliko svadali. Znaci više smo se puta posvađali evo u ovih 6mj nego u 6 godina 😒
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sretan rođendan ljepotici Iskri 🥰🥰
Ovisnos o mobu…o daa..doduše otkako sam rodila to je malo manje nego prije, ali i dalje previse.
Orhideja1 i on preko dana samo na rukama zaspe, ali čim zaspe spustim ga u krevetic…a navečer bez problema zaspe bez nosanja 🤷🏼♀️ iako sam uspijela od zadnjeg tjedna čak i ovaj prvi spavanac u jutro da nekako opet zaspe u krevetu 🙈 ali ne uspije bas uvijek.
.
A o povezanosti ja ne trebam ništa ni govoriti…moji su u hrv, a ja sam ovdje iako svekrva živi u blizini ne vida je bas toliko često, a I zbog korone se slabo viđamo i s drugim ljudima tako da je samo uz mene 🙈
.
Ja i mm smo bas skoro stalno u nekoj svađi. Ja nez sta se desilo, ali mi se nikad nismo ovoliko svadali. Znaci više smo se puta posvađali evo u ovih 6mj nego u 6 godina 😒
Mi smo do prije koji dan imali užasnu fazu uspavljivanja, ali smo sad baš iznenađujuće dobri, kuc-kuc u drvo.
I ja sam na svog ljuta i to zbog mobitela, on ako ne radi to je na mobitelu i samo vrti video, po video 🤯🤯🤯
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Da, za povezanost.. Mislim da je i Z jako vezana za mene. A sta kad je uvijek samnom. Baš ono 24h dnevno. Problem je sto se ja niti ne osjećan ugodno nekom je dati da je pričuvama ili nešto. Osim mužu. Bratova žena ju je cuvala jednom dok sam bila kod frizera, ali imala je 2mj. Moja sogorica npr svaki drugi dan vodi malog kod svoje mame, moje svekrve. Realno, svekrva nema ni vremena da pričuvama Z ni da zelim 😂
A muž, ahh. Svadjamo se i mi, ne brinite. Iako imam filing da sam ja u većini slučajeva kriva. Sinoć sam popizdila a niti ne znam zašto. Iskreno sam mu se ispričala kasnije.
Jaooo kako Rita ima vec velikunkosicu, divna je. A to oko usta vjrrojatno od kolicine sline, potezanja, češanja itd...a ovo što "kopira" evo to mi je odličan primjer teorije učenja po modelu, vrh! Sad će Ritica sustić priju! A šuti ja se "rugala" mojoj majki kojoj sam ja bila u trbuhu kad je brat imao 3 mj...a vidi mene 🤦♀️ Al trudim se vrtit samo pozitivu i ić go with flow.
Tv kod mene uvijek drnda, ako nije tv onda je radio. A mob mogu rec da ka koristim manje nego kad radim, jer kad radim on mi stalno zvoni, mora mi bit uz dupe stalno. A ovako ga uzmem cesto u danu al po malo. Preletim fejs, insta i forum. A drugo eventualno neki recept ili tekst.
Ana te svađe su normalne dio su procesa prilagdbe na nove uloge i realno ti sada bila svijesna ili ne na raspolaganju si A od 0 do 24 i fali ti tvoj život...s vremenom ce to doci na svoje u smislu ti ces sebi prilagoditi svijet i bit ce manje i svađa.
A muž i ja smo uvijek znali ukrasti vrijeme za sebe zahvaljujuci mojoj obitelji koja jedva ceka da im uvalim djecu...nadam se da ce zadrzat taj entuzijazam kad ih bude 3 😆 Al ja sam vam malo "sebicna" nekad cu radje uzet vrijeme samo za sebe nego s muzem, s njim cu nekad negdje otic proskitat ili otic na kavu al tada nas opisuje ona merlinova pjesma "da šutiš", nikakva priča...odmor za jezik i um 🤣🙈
url=https://lilypie.com]
Ajme Malla!!!! Čestitaaam! 😃 Bit će sigurno izazovno, ali je i lipo kad je mala razlika, skupa će biti stalno.
Ja se ne mislim upuštati u drugu trudnoću bar koju godinu, a možda čak i nikad s obzirom kakva je bila moja s mirovanjem i problemi poslije poroda. Ali jako bih htjela bar dvoje djece. Tužno mi je nekako da mi bude sam. Troje je baš super.
Mengu sam dobila 3 mj nakon poroda. Inače imam užasno bolne, a evo od poroda ne boli. Tek drugi dan boli i ako baš bude jače jedna tableta sve riješi. Nikad mi se nije dogodilo da dobijem, a da ne znam dok ne odem na wc. Baš sam hepi.
Slikice sam većinom propustila 😔
Pokušavam osmisliti božično slikanje jer muž ne želi da plaćamo slikanje toliko puno koliko traže i onda cili grad ima istu sliku 😂 Pa eto složila sam se pošto imam fotoaparat dobar da solo odradim. Sad smišljam.
Ana i ja sa svojim haha. Nije ništa kritično, ali inače smo se jaaako rijetko svađali. Baš smo u poslu i stresu bili pa imam osjećaj da nismo imali vremena za svađu 😂 A sad me užasno naživcira. Sve živo radim, onda mi on dođe riješi pola suđa i trebam se ponašati ko da mi je skinio zvijezde s neba. Izgorim😂 Baš sam musavica postala i dignem nos. A baš mi frendica priča da se nakon poroda svaki dan svađaju, ona hoće po svom, on po svom 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji