Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    18. Prosinac 2021. 22:08

Bojana2017

Evo par slika 😊😊 cheesecake sam ja pravila, drugu tortu sam naručila 😊😊 tu su i baloni. Bila je oduševljena 😍😊
    https://ibb.co/0hL8ghY
    https://ibb.co/10PSvKb
    https://ibb.co/12D1wg2
    https://ibb.co/d0dh7Tp
    https://ibb.co/CbmBVn8

Prekrasno...Iskra je baš prava ljepotica...prekrasna djevojčica...
    E jel tvoj muž trener tenisa? 😁

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Magdalena2002
    18. Prosinac 2021. 23:18

Orhideja1

Negativ.Ljubavi

Mallla - Hvala ti što me prizivaš, što ti padnem na pamet 🙈 Drugo, presretna sam zbog tebe (!) Uvijek dobro dođe blaga suzdržanost i oprez u tako ranoj fazi, ali nastranu to, uspjeh je samo po sebi to što se tako brzo/lako dogodilo 🙏🥰 To ti sigurno daje samopouzdanja i poleta 💕 Jako sam sretna zbog tebe. Čak mužu prepričavam "Znaš ona Mallla blizu Metkovića, ona što sve zna, …" 😂 Jer sam te ionako više puta tako "tračala", u smislu što za neki problem kaže ona što sve zna 😂😜
    .
    Uglavnom, čitam redovito, ali sam se malo udaljila od svih tih popratnih sadržaja, redovitog gledanja televizije, nekih emisija tra la la, da se malo pročistim od tih stanja (Mallla: sranja 😉😉😉). Pokušavam se malo fokusirat, rasteretit, usporit (u glavi), radit malo na sebi (čitaj psihičkom zdravlju), a i nama u smislu "muž&žena". A jbg. Zvučim možda kao neki budist, yoga praktičar, kajtijaznam, al jbg, mislim da trebam(o) poradit na tome (ja, muž&ja).
    Komentirajte ako želite 🙈
    Negativ.Ljubavi…. Učini onako kako tebi najviše odgovara, isto tako slobodno se ovdje javi kada ti to odgovara. I ja često samo čitam, ali je kod mene malo drugačije, ja bi baš htjela pogledat malo više tv i neku emisiju, a zna biti dana da ga uopće ne upalim, a ako i da to je uglavnom glazba. Vrhunac moje emisije je dobro jutro Hrvatska 🤷‍♀️

Orhideja, znaci da netko osim mene još gleda Dobro jutro, Hrvatska!!!🤣 Meni je to obavezno svako jutro, ostale programe rijetko gledam, tu i tamo neku seriju na Netflixu...

👨‍👩‍👧‍👧👭

mara5
    19. Prosinac 2021. 00:34

Prvo Mallaa čestitam!!! Neka bude školska! 😘🥰
    Iskri sretan rođendan! 🎂🎉🎊 Btw stvarno je tatina 🤭

Ovisnost o mobitelu ✌️
    TV ništa, ali mobitel kao da u njemu tražim odmor ili ne znam... Sve popravljam poslije nove 🤪😅

Bebice preslatke 🤭🥰 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

matea1989
    19. Prosinac 2021. 07:34

Nije me bilo dva dana na forumu a toliko lipih vijesti. 💓💓💓
    Od 5 ipo smo budne pa sam pohvatala zaostatke uz kavu i twinkle twinkle koji je zaslužan šta je ponovo zaspala, al mama se razbudila. 

Malla - čestitam, baš mi je drago, želim da sve bude u redu, da bebica i mama budi zdrave 💓💓💓💓 Baš lipo, iako me šokiralo, pokušavam se zamisliti da sam već trudna i teško mi je to, ja sam se računala koji mjesec vratiti na posao pa onda početi raditi na tome tamo oko sljedećeg Božića 🙈

Bojana- Iskri sretan rođendan, predivna je baš, ono kao s reklame.♥️

Ostale slije su mi pobjegle, osim "Karle", ma presladak je 💓💓💓

Ovisnosti- ja tv niti ne uključim, uključu ga muž kad dođe s posla, njemu nešto fali u pozadini, al mi je zato mobitel na žalost često u rukama, trebala bi to smanjiti.

Društvo - i meni fali druženje s odraslim osobama iskreno, pogotovo dok je muž na poslu. Iziđemo mi na šetnju i kavu svaki dan kad vrijeme dopušta, ali opet sam sama s njom.... Imam kolegicu koja je rodila malo iza mene, čak ni ne živi toliko daleko ali mi se mrsko dogovarati i stavljati malu u auto, ja bi da je netko tu u kvartu pa da se samo spustim s kolicima negdi. Baš sam razmažena 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Vezanje djece uz sebe- svi mi komentiraju kako je Rita previše vezana uz mene i sama sam toga svjesna, ostane samo s tatom češće, i s mojom mamom i sestrom ponekad ( iskreno samo iz razloga jer ja imam grižnju savjesti, oni svi rade i umorni su i onda se ja loše osjećam da im"uvalim" malu na čuvanje, a znam da bi radi nje bilo bolje) .... Nisam ni sama više pametna...

Zubići- željno ih iščekujemo. Jučer je bila turbo nervozna, doslovno vodopad sline, sve je popodne smočila, baberim joj svako malo mijenjam. I predvečer sam skužila da joj je opet sve na jednoj strani lica crveno i na bradi, kontam da je od sline tolike i toga šta sve gura po licu i u usta.

https://ibb.co/DD2Ztfx

https://ibb.co/9b65zvZ

matea1989
    19. Prosinac 2021. 07:40

I da, jučer su nam bili prijatelji s malenom koja je 6 mj. starija od Rite, sad će godinu dana. I stavimo ih skupa na podlogu i sad ova super puzi i diže se, a Rita pokušava i još joj ne ide, tako se iživcirala, bila je ljubomorna na nju 🤣🤣🤣
    I poslije kad su otišli se baš razbacala po podlozi, počela se dizat na dlanove, pa se guzicom i koljenima odgurne naprid ali ne miče ruke pa zaroni glavom i tako... Ali nije odustala, kao da se zaintatila da i ona pravo propuže. 🤣🤣🤣

Orhideja1
    19. Prosinac 2021. 08:54

Ninica… Kod mene ti je ionako rjetko tišina, ali znam o čemu govoriš, ja sam nekada davno radila kao konobar i tamo sam navikla na muziku, zato i kažem da kad je upaljen uglavnom svira ili yt ili radio.
    Odmoh se mogu nadovezat za mob i ovisnost...ovo gore što sam rekla da nema tišene važi i za mob jer ga poslovno nikad nisam ni ugasila, pratim 3 ponekad i 4 e-mail adrese, pozivi, poruke... Obavezno posjetim forum i preletim novosti na fb i insta jer i tamo pratim poslovno🤷‍♀️. Od kad sam rodila zvuk na mobu je off ali sam povezana satom pa tako pratim. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Hedwig.Z
    19. Prosinac 2021. 09:13

Bojana, sretan rođendan Iskri i neka i danas lijepo proslavi sa prijateljima. Baš se na slikama vidi da je sretna, divni ste svi. 🥰
    Ni ja tv uopće ne palim, većinom radi nje jer se baš zabulji u njega, a uostalom ni nemam vremena za nista gledati. Eventualno navečer, a tad većinom zaspem. Ali mi je zatim mob cesto u ruci, stvarno bi mogla i ja poraditi na tome. Iako od kad sam rodila, ja i muž imamo dogovor da dvaput tjedno imamo vrijeme za sebe koje isključuje mob. Dok je bilo toplije smo bili na terasi i pričali, sad u dnevnom. Neki dan smo uspjeli popiti kavu popodne na terasi bez Z, spavala je. Mislim da to nismo napravili od kad sam bila trudna.
    Mi smo prošlu subotu bili u Motovunu na adventu. Znači ja sam se osjecala kao da smo došli u izlazak. A bilo je 18h 😂. Bio je i koncert. Ajmee kako mi je bilo lijepo, krcato ljudi, baš dobra vibra, kao prije korone. Z je bila sa nama u nosiljci, malo je gledala i zaspala. Ja sam sa gustom popila kuhani gin 😍
    E da, mi smo budne danas od 6h, maloprije je zaspala, meni na rukama naravno. Danju jako teško zaspe ako mi nije na rukama, a navečer bez problema. Ne kužim zašto 🙄

Orhideja1
    19. Prosinac 2021. 09:14

Bojana… Iskri sretan veliki rođendan🎂🎉🎂🎉
    Ana… Aurelio🥰
    Magdalena…. DJH mi je znak za novi dan, nije da uspijem pogledat ali ok.
    Matea… I ja smatram da je moj vezan za mene iako nije da ne provodi vrijeme s drugima, ali sam ja uvijek tu na vidiku.
    Zubi… On uopće ne slini već nekoliko dana, a zub se pojavio, ali je zato čupao kosu i uši. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Aneee
    19. Prosinac 2021. 09:27

Sretan rođendan ljepotici Iskri 🥰🥰
    Ovisnos o mobu...o daa..doduše otkako sam rodila to je malo manje nego prije, ali i dalje previse.
    Orhideja1 i on preko dana samo na rukama zaspe, ali čim zaspe spustim ga u krevetic...a navečer bez problema zaspe bez nosanja 🤷🏼‍♀️ iako sam uspijela od zadnjeg tjedna čak i ovaj prvi spavanac u jutro da nekako opet zaspe u krevetu 🙈 ali ne uspije bas uvijek.
    .
    A o povezanosti ja ne trebam ništa ni govoriti...moji su u hrv, a ja sam ovdje iako svekrva živi u blizini ne vida je bas toliko često, a I zbog korone se slabo viđamo i s drugim ljudima tako da je samo uz mene 🙈
    .
    Ja i mm smo bas skoro stalno u nekoj svađi. Ja nez sta se desilo, ali mi se nikad nismo ovoliko svadali. Znaci više smo se puta posvađali evo u ovih 6mj nego u 6 godina 😒

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Orhideja1
    19. Prosinac 2021. 09:42

ana.b.

Sretan rođendan ljepotici Iskri 🥰🥰
    Ovisnos o mobu…o daa..doduše otkako sam rodila to je malo manje nego prije, ali i dalje previse.
    Orhideja1 i on preko dana samo na rukama zaspe, ali čim zaspe spustim ga u krevetic…a navečer bez problema zaspe bez nosanja 🤷🏼‍♀️ iako sam uspijela od zadnjeg tjedna čak i ovaj prvi spavanac u jutro da nekako opet zaspe u krevetu 🙈 ali ne uspije bas uvijek.
    .
    A o povezanosti ja ne trebam ništa ni govoriti…moji su u hrv, a ja sam ovdje iako svekrva živi u blizini ne vida je bas toliko često, a I zbog korone se slabo viđamo i s drugim ljudima tako da je samo uz mene 🙈
    .
    Ja i mm smo bas skoro stalno u nekoj svađi. Ja nez sta se desilo, ali mi se nikad nismo ovoliko svadali. Znaci više smo se puta posvađali evo u ovih 6mj nego u 6 godina 😒

Mi smo do prije koji dan imali užasnu fazu uspavljivanja, ali smo sad baš iznenađujuće dobri, kuc-kuc u drvo.
    I ja sam na svog ljuta i to zbog mobitela, on ako ne radi to je na mobitelu i samo vrti video, po video 🤯🤯🤯

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI