Cure čije su bebe imale koronu ili imaju kakvi su bili aimptomi i za koliko je prošlo? Jeste se ponašali u kući isto kao inače ili?
Ja sam danas dobila pozitivan test! Cure nisam teatirala al Hana je simptome dobila 3 dana prije mene, a Sara i ja isti dan!
Malla, ja čim sam dobila neke kao simptome i prije testa sam nadobudna nosila masku sa Veronikom, naravno da nije pomoglo, jer smo sve tri bile zaražene osim muža. Stariju je držala temperatura dan, dva, nakon toga je dosta kašljala i na njoj se vidjelo da je umornija nego inače, puno je spavala. Ja sam 3 dana imala temperaturu, a tjedan dana sam se osjećala slabo i loše, samo me vuklo da ležim, iako nisam imala visoku temperaturu. I jaki kašalj. Veronika je imala 3 dana temperaturu, do 38.5, kašljala je, suzne oči, kihala, nosić malo začepljen. Bila je dosta blijeda, dosta spavala, manje jela...
Želim vam da što prije ozdravite, da imate blage simptome i da sve prođe dobro!❤
👨👩👧👧👭
Poprilično mi slikica pomaklo😔
Mallla… Držite se
Bojana… Tvoju sam uhvatila i naravno uvijek orginalna🥰🥰
Chian… Velikih 6, stvarno vrijeme leti
Igračke… Mislim da sam već pisala, ali evo ponovim savjet naše patronažne sve igračke koje nisu perive zamrznuti preko noći,sve bakterije se uništavaju ili na visokim ili niskim temperaturama, tu mi zamrzavanje pobjeđuje jer malo koje igračke se mogu prati na 60 i više stupnjeva.
Tnx Orhideja, Seka Sveznalica ide na zamrzavanje 😁😁😁😁😁
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Da, i ja sam zamrzavala nisam držala baš preko noći nego tipa 5 sati, valjda sam ubila sve bakterije... Uglavnom sve plišano na baterije tako, Obične plišance mašina, gumene igračke sve prelijem kipućom vodom a prije svega prebrišem važnim maramicama iz dm (dezinfekcijske baš za igračke)
.
ChiAn ajme preslatka velika bebica🥰. Stvarno 6 mjeseci zvuči baš puno 🤭 kak vrijeme leti.
.
Tweetyca ne brini se oko okretaja, moj mali ljenivac se ne okreće nigdje, samo se rotira. 😅 Okrenio se koji put slučajno ali to je to.
.
Malla 💪izdržite sa glupom korobom i da vas pto manje uhvati.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Malla drži se, nadam se da će što bezbolnije proći 💗
Igračke - znači mogu i seku sveznalicu u zamrzivač, neće se nešto poremetit? 🤔
Osip po licu - evo nama danas treći dan da smo stopirali kašice i skroz joj se maklo a bili smo i na buri vani, znači nema veze bura nego je nešto od hrane... Danas ćemo početi iznova, ali baš striktno po tri dana, moram priznati da se nisam baš ludo držala toga prvi put, tako da nisam sigurna di je zaštekalo....
Zubići - znači evo mi dobili onu jantarnu ogrlicu, meni to teška glupost i čare bare ali muž me nagovorio da joj stavim barem preko dana i evo ima par dana je manje nervozna i manje slini, nisam joj nikako ni navečer sirup dala... Sad jel ima veze s tim ili se nešto poklopilo ja nezz... S tim da joj navečer prije spavanja to skinem jer je mene strah... I dalje sam skeptična ali kontam da ne može ni odmoći....
Osip po licu - evo nama danas treći dan da smo stopirali kašice i skroz joj se maklo a bili smo i na buri vani, znači nema veze bura nego je nešto od hrane… Danas ćemo početi iznova, ali baš striktno po tri dana, moram priznati da se nisam baš ludo držala toga prvi put, tako da nisam sigurna di je zaštekalo….
Zubići -znači evo mi dobili onu jantarnu ogrlicu, meni to teška glupost i čare bare ali muž me nagovorio da joj stavim barem preko dana i evo ima par dana je manje nervozna i manje slini, nisam joj nikako ni navečer sirup dala… Sad jel ima veze s tim ili se nešto poklopilo ja nezz… S tim da joj navečer prije spavanja to skinem jer je mene strah… I dalje sam skeptična ali kontam da ne može ni odmoći….
Mateja, nemoj se zezati sa hranom jer alergiju nisu ni malo bezazlene...
Trebala bi znati, ako ti je dijete alergično, na šta je...
Što se tiče te jantarne ogrlice, jedna mi je ženska rekla da to kad se stavi se ne smije skidati...možda na nešto kratko, tipa 10 min dok ju okupa...
A zbog čega je to tako nisam sigurna i ne znam puno o tome...sjecam se samo da joj je mala to nosila pa mi je tako rekla...i to valjda se nosi dok ne izbiju svi zubi?
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Osip po licu - evo nama danas treći dan da smo stopirali kašice i skroz joj se maklo a bili smo i na buri vani, znači nema veze bura nego je nešto od hrane… Danas ćemo početi iznova, ali baš striktno po tri dana, moram priznati da se nisam baš ludo držala toga prvi put, tako da nisam sigurna di je zaštekalo….
Zubići -znači evo mi dobili onu jantarnu ogrlicu, meni to teška glupost i čare bare ali muž me nagovorio da joj stavim barem preko dana i evo ima par dana je manje nervozna i manje slini, nisam joj nikako ni navečer sirup dala… Sad jel ima veze s tim ili se nešto poklopilo ja nezz… S tim da joj navečer prije spavanja to skinem jer je mene strah… I dalje sam skeptična ali kontam da ne može ni odmoći….
Mateja, nemoj se zezati sa hranom jer alergiju nisu ni malo bezazlene…
Trebala bi znati, ako ti je dijete alergično, na šta je…
Što se tiče te jantarne ogrlice, jedna mi je ženska rekla da to kad se stavi se ne smije skidati…možda na nešto kratko, tipa 10 min dok ju okupa…
A zbog čega je to tako nisam sigurna i ne znam puno o tome…sjecam se samo da joj je mala to nosila pa mi je tako rekla…i to valjda se nosi dok ne izbiju svi zubi?
Ma znam da se nije zezati s hranom, konzultirala sam se s dermatologicom zbog tog na licu, ona misli da je vjerojatno kombinacija svega u pitanju ali mi je savjetovala da malo stanemo s čvrstom hranom pa iznova.... nemamo povijest alergija u obitelji, i zapravo je vjerojatnije da joj je organizam reagirao na količinu jer ona od početka pijede cijeli obrok a organizam se treba naviknuti na novu hranu.... Tako da je vrlo vjerojatno da sad kad krenemo iz početka neće biti reakcije na ništa....
A za tu ogrlicu nemam pojma iskreno ali nemam namjeru držat to djetetu dok spava, pa sad finkcioniralo ili ne.... 🤣🤣 Sama sam sebi smiješna jer su mi to stvarno čaratanije ali eto... 🤦🏻♀️
Sad kad si spomenula tu ogrlicu ja sam je stvljala Iskri i njoj su zubi nicali jedan za drugim bez ikakvih problema. Nikakva temperatura ni pretjerana nervoza. Da li je do toga bilo, ne bih znala reći 🤷🏼♀️ ali imala je i po noći (nemajka🤦🏼♀️🤷🏼♀️)
Ta se ogrlica skida tipa svako nekoliko dana, ne znam tačno (piše na uputstvima) i "puni" se sunčevom svetlošću, ako se dobro sjećam. Sve sam totalno zaboravila. Nije mi ni pala na pamet sad iskreno.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Mallla da vam prođe sa što manje simptoma 😘
I mi imamo tu ogrlicu I isto skidam noću jer me strah...prvih par dana sam čak i prije dnevnog spavanja skidala 🙈
Muz kaze da izgleda kao da mu pomaže.. a sad nez, nisam sigurna 🤷🏼♀️
Lice on zadnjih dana ima užasno suho lice, pogotovo oko usana ima suho (ispod donje usne)...lice oke, mazem što više pa je oke, ali on kako pretjerano slini ovo ispod usne nikako da izgleda oke...stalno je suho 😫 a i počeo se nenormalno cesati po ušima i glavi općenito 🤦🏼♀️ nez više sta da radim
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Znači ima nas više s ogrlicom... Meni je isto osjećaj da je ona mirnija, a sad nezz ni sama... Kod mene u upustvima pisalo samo da se ne preporučuje korištenje bez nadzora odraslih, prvi put čujem za to punjenje 🤦🏻♀️🤣 eto bit će je ni ne koristim kako treba 😆
Tweetyca koliko ja znam to je normalno da oko bježi dok su mali.
Malla držite se, da brzo prođe 🤞
Nama je Sveti Nikola donio slikovnicu za kupanje s rukavicom. Slikali smo se sa šibom 😄 Išli smo i u pohod da ga nađemo u gradu i slikali se s njim. Naravno mama nije skužila da dijeli poklone. Ali mislim da je to za veću djecu ionako.
Moj se još ne okreće s leđa na trbuh i obratno. Više manje mirno leži osim što buba nogicama. U ležaljci se jedino odguruje i želi se dignuti. Isto mi prođe kroz glavu da bi se trebao već okretati, ali doći će i to.
Mi na nogicama imamo kožu ko sa slike, sad sam zaboravila ko je stavio. Samo na par mjesta. Baš ću pitati dr na pregledu.
Sortiraj odgovore
Najstariji