Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    05. Prosinac 2021. 13:14

Bojana bas je preslatka 😁🥰 sretnih 5mj 😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    05. Prosinac 2021. 13:14

tweetyca

Maaajko slatkice pa poludit cu!
    Ja sam uvjerena da je Mila prehladjena jer samo jede i spava 😖 i navecer se budi vise za jest

A mozda se samo sprema skok?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Magdalena2002
    05. Prosinac 2021. 13:43

Slatke bebice!!🥰
    Sretno svima koji pune 5 mjeseci!❤
    Ja pak mislim da su Veronici krenuli zubi, stalno glođe šakice i sve igračke isto, zna biti nervozna. U snu zna i zaplakati. 
    Moje dijete jednostavno ne voli može recepte za dohranu, mrvicu bolje prolaze kupovne kašice... Ali, to je tako minirno što ona pojede. Negdje čitam da je to znak da još nije spremna za dohranu, ali zapravo tako malo jede, da ne mislim sad čekati tjedan, dva, pa opet pokušavati. Neka se malo uči na nove teksture i okuse, pa će vremenom valjda i početi više jesti...
    Inače smo u kući, sutra opet imamo kontrolu kod pedijatra. Vidjeti ćemo, nadam se da se bronhitis zaliječio...

👨‍👩‍👧‍👧👭

Mallla
    05. Prosinac 2021. 14:12

Magdalena evo ako može pomoći, znaš da sam pisala da Sara.odlično jede...e pa više nije, prehlada je koštala da kašicu uopće neće, tjera je na povraćanje i neće. Mlijeko srećom hoće! Na kraju će ti bit stvar toga da nije do nje već do njenog trenutnog stanja.
    Kod nas je prolazila dobro 1 kruška oguljena i skuhana u malo vode, kad omekša skroz stavim je u blender a u vodi u kojoj se kuhala zakuham puru i dodam u blender, to sve dobro smiksam, nekad dodam i jabuku. Batat skuham sam, kad se skuha stavim ga u blender, stavim žlicu maslinovog ulja i malo vode i to zblendam (omiljena kašica). Tako radim s tikvom isto...znači ništa specijalno. Al evo od kad je bolesna ne, ni primirisati.
    Tweety i ja bi rekla prije da je skok nego prehlada, od prehlade su obično živčani i nemirni. Jedino ako je samo fibra to ih zna uspavat al prehlada najčešće bude uz ne jelo i ne spavanje.
    Sretnih 5 slatkoj Borovnici...ona je kao iz filma 27 dresses 😄

url=https://lilypie.com]

Magdalena2002
    05. Prosinac 2021. 14:39

Mallla

Magdalena evo ako može pomoći, znaš da sam pisala da Sara.odlično jede…e pa više nije, prehlada je koštala da kašicu uopće neće, tjera je na povraćanje i neće. Mlijeko srećom hoće! Na kraju će ti bit stvar toga da nije do nje već do njenog trenutnog stanja.
    Kod nas je prolazila dobro 1 kruška oguljena i skuhana u malo vode, kad omekša skroz stavim je u blender a u vodi u kojoj se kuhala zakuham puru i dodam u blender, to sve dobro smiksam, nekad dodam i jabuku. Batat skuham sam, kad se skuha stavim ga u blender, stavim žlicu maslinovog ulja i malo vode i to zblendam (omiljena kašica). Tako radim s tikvom isto…znači ništa specijalno. Al evo od kad je bolesna ne, ni primirisati.
    Tweety i ja bi rekla prije da je skok nego prehlada, od prehlade su obično živčani i nemirni. Jedino ako je samo fibra to ih zna uspavat al prehlada najčešće bude uz ne jelo i ne spavanje.
    Sretnih 5 slatkoj Borovnici…ona je kao iz filma 27 dresses 😄

Da, da, znam da si rekla da lijepo jede. Pa da, vjerujem da to sve ima veze, bolesti utječu svakako. Ali Veronika cicu hoće uvijek 🙈

👨‍👩‍👧‍👧👭

Bojana2017
    05. Prosinac 2021. 14:57

Hvala cure 😊😊 iskorištavamo sve haljine koje imamo 🙈🤭🤭 još nijednu nisam kupila. Ovu je Iskra dobila kad se rodila od mog bivšeg radnog kolege 😊
    Meni Iris kad joj dajem D3 kapi grabi kašiku svojom rukom i nosi u usta i isto gleda kad mi jedemo. Po nekima to je znak da je spremna za čvrstu hranu, ali ja sam odlučila sačekati do 6 mjeseci jer ona ne pokazuje nikakve znakove toga da joj je mlijeko nedovoljno, naprotiv. Čini mi se sita srećna beba.
    Zube još ne očekujem mada ona sve živo trpa u usta, slinavi, ali mislim da neće još.
    Vidjećemo, za sad samo sika pa polako ostalo 🤭

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

chiAn
    05. Prosinac 2021. 16:32

Kiflice, drago mi je da četka valja 😁 da ne bi bilo da me netko "spominje" na moje recenzije i savjete 😜🙈
    Tako sam i ja pred kraj trudnoće, svaku večer čitala proljetnice i u bilješke si zapisivala njihove savjete...
    Što kad beba ima zatvor, koja knjiga je dobra, koje kapi...pojma nisam imala ni o čemu, a one taman 3mj prošle sa bebama...i isto ovako pisale kao mi sada...
    Zubi, sve što joj dođe u ruke trpa u usta, ali zubi ni na vidiku...i to tako traje vec 2 mjeseca...
    Veličine, značii slušajte sad ovo...iz Zare nosi tajce ili hlačice ili šta to već je 86 velicinu, a na nekima piše veličina 2-3 godine 😂😂😂 značii Zaroo kakve su to bebe za vaše veličine? 🤦🏼‍♀️
    Bojana, prekrasne haljine, prekrasne ideje i najprekrasnija mrvica 🥰🥰😍
    Mara i tvoj dječak je presladak!! 😍😍

Bojana2017
    05. Prosinac 2021. 17:54

Hvala Chian. Da, što se četke tiče jedva sam našla dostupnu i naručila neki dan, sad čekam da stigne 🤭😁😁😁 javim ti kad stigne moje utiske 😊
    Mi smo sa robom na 62-68 🤭🤭 ali moja borovničica ima samo 6 kg 😁😁 ako i toliko. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Mare87
    05. Prosinac 2021. 19:20

Ja isto narucila cetku na notinu.. taman je na akciji i jos besplatna dostava
    Ugl. sto se tice muzeva,  moj me bas poceo zivcirat 🤦‍♀️ po njemu ispada da se po cijele dane zabavljam s bebom

mara5
    05. Prosinac 2021. 19:36

Jaooo zezate me, neki dan sam naručila kremice sa Notina a četka nije bila dostupna.. 
    ChiAna influencerica 🤪

Iris preslatka kraljica voća. 🤭😍

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.