Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    15. Srpanj 2021. 08:59

Bas je buca i prekrasna je ❤
    Nama su napisali bas taj K1D3 i sad i prvi put. E sad što više čitam više vidim da nije baš ekstra nužan tak K jer je primljen u rodilištu. Al dobro isprobat cu pa vidjet jel do njega. Ako nista u konacnici cu prec na tu biogaiu s d3.
    Nije meni jos skroz prestalo al vidim da se smanjuje!
    Hemangiiom je imalo moje kumče. Zapravo s tim bude sve ok u konačnici. Hemangiomi rastu pa ako se dogodi da rastu onda se daje terapija koja ih smanjuje i to uglavnom sve prođe jedino ponekad zahtjeva malo odlaženj kod specijaliste na kontrole. Njemu je bio na glavi iza uha. Narastao je možda na veličinu male jagode al onda se smanhivao i na kraju skroz povukao.
    Hahah 🤣 bla bla pedijatrica...al ja volim te old school pedijatre. Ovi mladi su mi previše paničari! 

url=https://lilypie.com]

chiAn
    15. Srpanj 2021. 09:42

Nama je evo druga noc bez stenjanja i prducka bez da se napreže...pa se nadam da su prošli ti grčići...iako i dalje dajem espumisan...

Magdalena i ja sam bila čelavica prvu godinu...i svoju curu sam zamisljala kao čelavicu...kad je izasla sa kosicom bas sam se iznenadila...
    I cijela je na tatu...a ja sam ju zamisljala da ce biti ista ja...haha...
    Al dobro...kosa joj otpada pomalo pa mozda i bude nesto na mene 😁
    Ne znam kako vaše bebe, ali ona se meni mijenja od spavanja do spavanja...haha...svaki dan mi je drugačija...nevjerojatno...kad pogledam slike od prije 10 dana samo i sad...i fascinantno kako napreduju...tako brzo...prije koji dan samo spavala i sisala...sad gleda, smije se, guguće, proizvodi nove zvukove...🥰🥰

Magdalena2002
    15. Srpanj 2021. 11:24

Malla, sa prvom bebom imam iskustva da su grčevi počeli 8 dan od rođenja, taj dan kad smo počeli davati K1D3 kapi. I trajali do njena puna 3 mjeseca, svaki dan, bez iznimke, po 2,3,4 h... Uvečer većinom, a ponekad je trajalo i cijeli dan.
    Prestali smo mi davati te kapi, ali grčevi nisu stali, tako da.
    Ipak, sad Veroniki ne dajem te kapi, kad nam pedijatar propiše D3 kapi davati ću joj. Idemo na pregled 02.08.
    Inače, i mi svaku večer imamo nemir, kombinacija grčeva, večernje nervoze, nekad traje kraće, nekad po par sati.
    Nama je patronažna jučer palila pupak, ispalo je da bi se jako teško zatvorio da to nije napravila, jednostavno je takvog oblika. 
    Što se krvarenja tiče, i kod mene ide ka kraju, konačno! Ali i dalje smrdim!😁😅😅

👨‍👩‍👧‍👧👭

Mallla
    15. Srpanj 2021. 13:15

Da Chian najljepse stvari odvijaju se u prvoj godini, bas su svaki dan skroz drugaciji, danas leže, na vecer vec sjede....a tako brzo prođe ta godina..
    Baš treba uživat u svakom trenutku!
    Magdalena i ja smrdim 😁 na kilometar! Znaci poruka za grceve je izdrzimo dok prestanu, srecom nisu pre jaki i ne traju dugo! Jel onda sad pupak ok?

Aneee
    15. Srpanj 2021. 14:40

Kod nas su tabletici i isto samo taj vitamin D...
    Danas mali budan od 9h..na sisi svakih sat vremena i evo tek u 13h odspavao pola sata i onda opet galama.. nez zašto se budi na taj način bas odmah počne plakati i ne otvori oči hahhaha 😅
    Ovo sisanje svakih sat vremena i ne pomaze bas mojim bradavicama da se brže oporave. 😅
    čak se i desna bila opet stvrdnula i bila je bas bolna i opet sam je spasila u zadnji tren masiranjem da ne dođe do upale.
    .
    Meni je preslatko kad se naglas nasmije u snu hahaha bas ono pravi smijeh hahah 😄
    .
    Mala rita je predivna 😍😍 usnice, trepavice bas kao lutkica 🥰❤
    Mi smo pedijatra odmah po izlasku iz bolnice izabrali i termin napravili za sljedeći pregled.
    I moje krvarenje je bas slabo više bude onak sluzavo više nego krvavo...prestala sam sa mrežastim gaćicama bas jučer i presla na moje hahahh
    I da jučer tijekom brisanja na wc papiru bilo par konaca...bas me iznenadilo da tek sad ispadaju.
    .
    Istina oni se tako brzo mijenjaju i napreduju...meni to nekako sve prebrzo ide 🥺
    Jučer patronazna bila sad smo na 4200g 👍🏼

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    15. Srpanj 2021. 19:41

Negativ vecini beba prestaju s 3 mj a najjaci su izmedu 3 i 6 tjedna života, tako kažu!
    To pedaliranje i razvlacenje je vjerojatnije jak otpust mlijeka!

Magdalena2002
    15. Srpanj 2021. 22:15

Mallla

DaChian najljepse stvari odvijaju se u prvoj godini, bas su svaki dan skroz drugaciji, danas leže, na vecer vec sjede….a tako brzo prođe ta godina..
    Baš treba uživat u svakom trenutku!
    Magdalena i ja smrdim 😁 na kilometar! Znaci poruka za grceve je izdrzimo dok prestanu, srecom nisu pre jaki i ne traju dugo! Jel onda sad pupak ok?

Malla, pupak je dobro, barem se meni čini, sutra nam dolazi patronažna, pa ću vidjeti što će reći. 
    Uf da, pisala sam ovo ujutro, a Veronika danas u 3 navrata imala grčeve, plakala je baš jako. Srećom, trajali su po pola sata..
    Ali je jako loše spavala po danu, kratko i lagan san...
    Da, nekako sam na tim grčevima "doktorirala"...
    Prošli su odjednom, kao da nikad nisu ni bili, ali ta prva 3 mjeseca pamtim samo po tome...😓

👨‍👩‍👧‍👧👭

Mallla
    15. Srpanj 2021. 23:53

Mi smo opet veceras nastupali od 21h...meni je prezanimljivo kako svaku vecer pocme u isto vrijeme, traje isto vremena i kad zavrsi doslivno kao da nije ni bilo. Veceras nam je malo olaksao espumisan jer je uspjela vise podrignuti, prdila je i pokakila se pa se smirila u 22:30, pola sata prije....imala je kraće periode vrištanja...pripisujem to espumisanu a dala sam joj i 2ml kamilice. Srecom traje kratko kod nas inace bi bilo veselo bas.

Sunshine:)
    16. Srpanj 2021. 00:03

Koliko je vama trebalo da vam nadođe mlijeko?

👩23g
    👨23g
    👫5g
    03.08.2021. baby boy 💙
    12.07.2021. Iznenadio sam mamu i tatu 🙈

• Evana
    16. Srpanj 2021. 00:21

Sunshine:)

Koliko je vama trebalo da vam nadođe mlijeko

Prva dva dana kolostrum, onda je pocelo mlijeko. Prvih par dana dojenja je meni bilo uzas, em je bolilo uzasno jer su se samo preko noci napunile mlijekom a ja je preko noci nisam hranila, em mi je bilo nezgodno stavit joj sisu u usta pravilno jer je ona jaaaaako uzbudena svaki put kad treba jest pa trpa ruke u usta a ja prvi put mama pa mislim da cu je ozlijedit pa sam maltretirala sestre da mi pomazu svaki put kad idem dojit 😆 pa sam imala i ragadu, ali eto sad sa skoro mjesec dana je sve bolje i lakse i drago mi je kaj nisam odustala 😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.