Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matea1989
    16. Listopad 2021. 21:08

Pozdrav žene, danas nam je dan turbulentan bio... Na sto strana smo...
    Bojana ajde Bogu hvala da je bolje sve i da malena jede... Sad će biti lakše. 😊
    Malla - iskoristi lijepo vrijeme za sebe sada ❤️❤️
    Uglavnom kod mene samo neke loše vijesti okolo, ne tiču me se direktno ali pogađaju meni bliske osobe pa sam onako malo rastrojena ali pokušavam sve popratiti. 

Ee, sad, nakon današnje skoro cjelodnevne šetnje i spavanja cca 4 puta po 20 min, moja Rita je kad je došla doma fino pojela i naravno nije joj se spavalo nego je išla na pod. I tako prevrne se ona momentalno na trbuh i pustim ju ja kad vidim odguriva se rukicama unazad, prešla je cijelu onu podlogu i došla do laminata gdje joj je glatko pa je još bolje išlo. Ja je sva u čudu vratim na sred podloge i ona opet... E, sad... Prvo ide unazad?!? I drugo jel ovo stvarno prerano za to....

Nakon što je par puta tako pregmizala podlogu je zaspala kao klada. U čudu sam.

Mallla
    16. Listopad 2021. 22:46

Matea ok je što ide u nazad, često bebe prvo idu u nazad jer je između ostalog lakše. Drži se da sve što bebe rade same je ok. Ti uvijek s njom možeš raditi vježbice u kojima ćeš je učiti "po pravilu" al sve je to ok! Nadam se da će ti se uskoro situacija oko tebe smiriti, htjela ili ne sve to pogađa i tebe!
    Danas je Sara oborila rekord papanja...s njenih jedva 600 ml pojedenih danas je drmnila 810, a čeka je još jedan obrok 🙃

url=https://lilypie.com]

sassy
    16. Listopad 2021. 23:08

Mallla

Matea ok je što ide u nazad, često bebe prvo idu u nazad jer je između ostalog lakše. Drži se da sve što bebe rade same je ok. Ti uvijek s njom možeš raditi vježbice u kojima ćeš je učiti "po pravilu" al sve je to ok! Nadam se da će ti se uskoro situacija oko tebe smiriti, htjela ili ne sve to pogađa i tebe!
    Danas je Sara oborila rekord papanja…s njenih jedva 600 ml pojedenih danas je drmnila 810, a čeka je još jedan obrok 🙃

Wohoo bravo za Saru 😊

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Kiflica
    17. Listopad 2021. 08:50

Cure, i moja Mia se prehladila isto... citam da ste se i vi borile s prehladama. Osjecam se bas ko debil koji ne zna sto ciniti. Evo par dana joj vadimo smrkljice iz nosa, nista strasno, jednom na dan cujemo da teze dise, nakapamo fiziolosku i izvucem s nose fredom. Jucer odjednom nece jesti, samo spava...vruca joj glavica, mjerim joj temp 37.4. To sam s alkoholnim toplomjerom ispod pazuha jer mi je bilo cudno, a na usni braunov mi je stalno pokazivalo manje, do 37 max, valjda nisam dobro tutnula u uho...Cijeli dan se mucim da joj uvalim nesto sise pa nesto izdojenog mlijeka, a adaptirano nije htjela ni taknuti. Navecer napokon zivnula i strusila bocicu adaptiranog, mlatarala nogama i rukama uobicajeno, pa sam bila mirnija. I glavica joj hladnija. Sad kroz noc je sisala kao i obicno, lijepo snazno i gladno, nije joj bila vruca glava pa joj nisam mjerila temp. Svejedno ne spavam cijelu noc i gledam ju i zivciram se bih li joj trebala izmjeriti temperaturu, sta ako ima visoku, to je opasno za bebe, ili ako nema cu ju bezveze buditi za nista, a treba joj sna i odmora da se oporavi... Pa povremeno stenjucka i ubrzano dise i mlati glavicom simo tamo... Sto vi radite nocu kad je beba prehlađena, mjerite li joj temp svako malo ili ne? Buditi ju ili ne? Dođe mi da ju stavim kraj sebe, ali ce se probuditi ako ju maknem iz njenog krevetica. Bas se osjecam bedasto...

matea1989
    17. Listopad 2021. 09:06

Kiflice, ja je noću ne bi budila, prati i skužit ćeš sigurno ako joj se povisi temperatura... Ali ako kažeš da je normalno jela ja se ne bi uzbuđivala previše... Sad lako je ovako sa strane reći hladne glave, da sam na tvom mjestu vjerojatno bi se isto ponašala....

Malla hvala ti na odgovoru, nisam očekivala da ovako rano već krene s tim gmizanjem... Iznenadila sam se, izgleda da mi ova mala neće dati mira... 🤣 A za ove ostale događaje ja virujen da će sve bit ok na kraju... Imam neki dobar osjećaj ♥️

800 ml.... Wohooo čestitam Sari ♥️ mi se od ovog skoka još nismo u kolotečinu vratili iako pojede ona id 700-800 ml, kako koji dan, al su nam obroci rascjepkani 🤷🤷 uglavnom odlučila sam sama sa sobom da ću pratiti koliko jede još do pregleda 4.11. pa ako uredno dobiva na kilaži malo ću se opustiti oko toga, nije zdravo ovo opsesivno zapisivanje... Ako jede, piški i kaka onda bi trebalo biti ok...

ana0310
    17. Listopad 2021. 10:20

Mallla

Danas je Sara oborila rekord papanja…s njenih jedva 600 ml pojedenih danas je drmnila 810, a čeka je još jedan obrok 🙃

Nadam se da si pripremila bocu finog vina na proslavis 😁 bravoo Sara, obradovala mamu i tetu anu 😄 🥳🥳🥳

2021. M 💗

ana0310
    17. Listopad 2021. 10:29

Kod nas je relativno mirno, tokom noci je sou jer se okreće izokrece, pa je i neki dan skuzila kako se okrenuti na trbuh i to onako skolski svaki korak 🤦🏼‍♀️ zadnje dane bas fino papa i spava kroz dan, opasne pripreme za iduci skok u razvoju. I sad smo u fazi kad je sve jestivo, od moje ruke preko igracaka do tetrice😅 i da, lezanje 0 bodova, cijele dane samo nosanje ili ju stavim u nosiljku pa je ok, uzeo muz jucer jeftiniju kopiju stokke tripp trapp koja joj se zasad svida pa uziva gledati kaj radimo s vise perspektive 😄 vise nije tupava beba koja samo spava il jede il place... srecom, placa je sve manje 😅

2021. M 💗

Mallla
    17. Listopad 2021. 11:26

Matea slažem se, tako i ja planiram. Vrijeme je za malo popustiti i početi živjeti!
    Kiflica ne bi budila noću, ako ona jede onda si najveci dio posla napravila, dakle dehidrirati nece. A ja sam uvijek te visoke fibre skuzila po tijelu, ako bi pipnula trbuh, leđa i bedru a sve to vrelo na dodir riječ je bila o visokoj fibri. Glava kod Hane je često vrela pa mi to nije bilo mjerodavno. Isto fibru se da prepoznat ili na nju posumnjat kad je u tijeku neka neobjasnjiva nervoza. Ali nema potrebe svako malo mjerkat. 
    Ana i kod nas je tako, moje rame, prsti, igračka, dekica...sve je u ustima. Isto nema baš ležanja, mora ona vidit tko, di šta pa nas ova ležaljka spasi. Kod nje okretanje nije još in, ali je počela držati igračku s dvije ruke i prinositi ustima i ako leži na leđima dohvacati rukama koljena. Najbolja mi je kad čuje da je netko ušao u kuću onda gleda prema vratima sve dok se osoba ne pojavi. A kada neetko od nas nešto jede  ili ako smo za ručkom onda sve pregleda tko što jede 😄
    Jedina tegoba su nam desni koji je znaju jako češat da to bude nervoza, plakanje i žaljenje. Baš se tada vidi da je boli. A ovi svi oroizvodi za zubiće djeluju kratko. Kažem jedina tegoba jer povremeno kakanje nam je postalo normalno, a prehlada isto.

url=https://lilypie.com]

ana0310
    17. Listopad 2021. 11:31

tweetyca

Ana - daj mi reci vise o toj jeftinoj verziji tripp trappa :D s obzirom da je tako mala, nisam nasla nikakvu alternativu u hrvatskoj njihovoj novorodjence insertu, osim velikih hranilica koje mogu u nulti a to mi ne odgovara jer zauzimaju previse prostora

https://ibb.co/Lv9Xt1z
    https://ibb.co/v1L6b8c
    https://ibb.co/YXW2JdY
    O ovome se radi 😊😊

2021. M 💗

ana0310
    17. Listopad 2021. 17:12

tweetyca

Ana aaaa kul tenks nisam znala da i hauck ima taj nastavak!!!

Da da 😄 mi smo uzeli u lesnini bouncer pa skinuli, al ima na mall.hr samo taj dio za sjediti i nes sitno je povoljnije 😊 frendica ima iste za blizance i prezadovoljna je, ona duze vrijeme koristi

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.