Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    22. Rujan 2021. 21:19

I da koliko puta smijemo inhalirati? Jer bi ja zimi to uvela malo češće...npr svaku večer prije spavanja? Jeli to puno?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Susika
    22. Rujan 2021. 21:20

Što se tiče aplikacije za bijeli šum, možete umjesto nje skinuti Vanced kit - za one koje ne znaju to je YouTube bez reklama koji se također može reproducirati dok radite nešto drugo na mobitelu
    I da otkrila sam novu tehniku uspavljivanja, pa ako nekome pomogne😁 stavim bebu na svoj krevet, ustanem na krevet i lagano skakućem, tj njišem se tako da se madrac lagano trese

Hedwig.Z
    22. Rujan 2021. 21:47

ana.b.

Lulu.Lu

Tko je uzeo Omron 2u1? AnaB mislim? Kakvi su dojmovi? I ja bi ga uzela. Probala sam na usisavac kao što je Chian napisala, ali nemam okrugli otvor nego je više duguljast 🙄

Ja…inhalirali jesmo i s tim sam zadovoljna jer ne moram malome skroz masku na lice staviti jer dosta jako izbacuje/ispusta….a usisavanje nosa ne mogu bas još komentirati jer on nije ni imao balica u nosu…ali čini mi se dosta dobro…za inhaliranje ima dva nastavka pa moram još malo istražiti koje su točno razlike

Super, mislim da ću ga i ja uzeti. Hvala! 🤗
    A to koliko često, nemam pojma. Ni sebi to nisam nikad radila jer nije mi trebalo. 🤷‍♀️ Moram malo istražiti. 

Mallla
    22. Rujan 2021. 22:36

Ana.b..nema potrebe inhalirati ako nema određene tegobe, npr. Slinci u nosu! Radje pred spavanje štrcni unnosić fiziološku otopinu ili one fore morske vode kao što je sterimar baby....ili s ovlaživačem zraka održavati općenito zrak u kući/sobi.
    Al evo ako netko istraži nek piše pa da nešto naučimo novo 😁

url=https://lilypie.com]

Aneee
    23. Rujan 2021. 07:12

Nisam ni ja nego eto jednom koristila jer mi je hropto taj dan...pa me bilo strah da neće na pluća....a do sad kad bi vidila da je nosic zacepljen ukapala bi fiziološke par kapi i onda bi on kihnuo pa bi sve izletilo...i kad sam mu to jednom inhalirala nisam stavila masku komplet na lice nego držala u blizini čisto malo da se oslobode putevi da lakše diše nocu

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Bojana2017
    23. Rujan 2021. 08:36

Jutrooo, da vidite kako sam ja mala cura. Hlačice u kojima smo izašle iz bolnice 😊 tek sada su joj taman a 56 su. Da rađam treće (a neću) kupila bih 44 za izlazak iz bolnice 😂
    https://ibb.co/WKSYFjn

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• olinino
    23. Rujan 2021. 09:02

Cure, citam redovno forum a ponekad nesto napisem. Bebe su vam preslatke.
    Chian drzi se, bice to sve dobro.
    Neko je pitao za navlacenje pise kod decaka, nama je pedijatrica rekla da ne radimo nista na silu nego samo malo koliko da ocistimo. Kaze ima vremena kad bude veci.
    Zubi- isto pedijatrica rekla da se desni pripremaju vec od 2-3 meseca.
    Jos uvek muku mucimo sa grcevima. Ovde kod nas su povukli iz prodaje espumisan pa sad koristimo infacol. Sad imamo 3m i 8 dana nadam se da ce uskoro proci.
    Muzevi- manje vise svi su isti. Umrla sam od smeha na rezanje bodija.

Aneee
    23. Rujan 2021. 09:11

Bojana ovak po slici, a da nisi rekla da nosi br 56 nebi nikad rekla da je tako sitna...slatkica, nek je ona živa i zdrava 🥰🥰
    Evo I ja uspavala malog pa ću ovak uz njega da sjednem i da popijem kavu 😁
    https://ibb.co/PQZfHf3
    Dobro jutro 🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Bojana2017
    23. Rujan 2021. 10:01

ana.b.

Bojana ovak po slici, a da nisi rekla da nosi br 56 nebi nikad rekla da je tako sitna…slatkica, nek je ona živa i zdrava 🥰🥰
    Evo I ja uspavala malog pa ću ovak uz njega da sjednem i da popijem kavu 😁
    https://ibb.co/PQZfHf3
    Dobro jutro 🥰

Ma nešto 56 ne može obući, nešto 62 joj je kbap, ali ovo taman 😂😂😂
    Divan momak 😍😍

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    23. Rujan 2021. 10:46

Mi smo trenutno na 68...56 i 62 sam posložila u drugi ormar pa ću u kutije fino i da imam i za drugu bebu...s obzirom da neke stvari je jednom ili nijednom obuko onda je kao novo 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.