Da, kako i zabica kaže, kad čitam momof4 kao da slušam sebe s svojom prvorođenom. Ja ne znam kako sam ja to preživjela 😅
Nego, ovaj moj mali hahar. Curka je bila napredna, ali on! Znači on će za par dana propuzati. Uporan je ko mazga i snažan. Već se može ispravno dignuti na sve 4 za puzanje ali ne zna krenuti, ali već naveliko gmiže. Ali toliko se ljuti što ne može krenuti da je to presmiješno... Ugl prebrzo mi je to došlo, nisam još prostor osigurala da je bezopasan za šmizlat okolo. Moram hitno!
Da, kako i zabica kaže, kad čitam momof4 kao da slušam sebe s svojom prvorođenom. Ja ne znam kako sam ja to preživjela 😅
Nego, ovaj moj mali hahar. Curka je bila napredna, ali on! Znači on će za par dana propuzati. Uporan je ko mazga i snažan. Već se može ispravno dignuti na sve 4 za puzanje ali ne zna krenuti, ali već naveliko gmiže. Ali toliko se ljuti što ne može krenuti da je to presmiješno… Ugl prebrzo mi je to došlo, nisam još prostor osigurala da je bezopasan za šmizlat okolo. Moram hitno!
MareiKate tak sam i ja s drugim, laganini, jer mi prva s 14 mj prohodala, a ovo s drugim.. u jednom danu mi doslovno dijete iskocilo iz kreveta i jos poslije otrcalo i palo niz stepenice jer nisam mislila da moram zatvarati vratasca vec, kao uz mene je stalno, nikada necu zaboraviti taj dan-jer ja nisam mislila da to sa nekih 7 ili 8 mj vec moze uciniti..trcati...ali to je decko-oni nemaju vremena hahha😁
Hej mame, evo i nas 😁 Došao nam je tata na more u nedjelju i od kad smo sami nas troje je baš manje nervozan i uživamo 🥰 Iako taman mi prolazi menga pa je možda bilo do toga da mi se smanjilo ili promijenilo mlijeko, ali ja ću živjet u uvjerenju kak mu je ljepše s mamom i tatom, nego s drugima 🙃 Papamo kašice, ili bar pokušavamo, svaki dan bude kašice po svuda... Trenutno ima špinata u nosu i ne znam opće kak to očistit 😅
.
AnaAn ne vide se više slike, ali nadam se da se stanje popravlja, držim fige da to sve bude ok 😘 Nama je urtikarija prošla za par dana kad sam ja izbacila sve iz prehrane i davala mu fenistil, a stvarno mu je bila grozna. Tako da vjerujem ako mu nešto u prehrani smeta bit će bolje čim se izbaci iz tvog i njegovog organizma. Mislim da moj malac ima dosta osjetljivu kožu, možemo mu samo bepanthen baby kod mijenjanja pelena tanak sloj i kupamo ga s par kapi bademovog ulja, šampon jako rijetko, prije smo jednom tjedno, sad rjeđe, cca svaka 2-3 tjedna. Od znoja i mora baš dobije osip, tako da ga odmah poslije mora tušnemo. Na znoj baš i nemrem previše utjecat, al prebrišem mokrom krpicom tu i tamo di mu najviše izbaci. I za sad smo ok, jedino dok je sam u pelenici di god ga primim ostaju otisci prstiju 😞
.
Girl preslatki ste svi troje, stvarno ko da nisi ni rodila 🥰
.
Elledanse - meni se pojavilo par madeža na aureolama koje prije trudnoće nisam imala. Jedino ne znam jesu već tijekom trudnoće ili nakon poroda. Nisam obraćala pažnju jer mi izgledaju ko svi drugi madeži. Malo me zabrinuo jedan kaj sam na bikini zoni dobila, ne znam i dalje jel urasla dlaka ili madež. Ali firma mi plaća sistematski svake godine pa ću napomenut dermatologici da mi pogleda kad odem, do tad ne razmišljam o tome 😅
.
Skvrčeni prsti na nogama - možete im masirat tabane, palcem onak po sredini od pete prema prstima, po vanjskom rubu od pete prema malom prstu, s dva palca od sredine tabana jedan prema prstima, a drugi prema peti. Kad se prođe prstom po vanjskoj strani tabana trebali bi ih raširit, a po unutarnjoj skvrčit, tak su fizijatrice provjeravale reflekse. Al to kaj ih drže skvrčene mislim da je normalno, jedino ne znam do kad.
.
Vino u Zg - ja se vraćam s mora idući petak ili subotu, tako da ako dođemo u petak, stižem 😄 Taman stavim malca na spavanje i mogu ić, ako ćete se navečer nalazit. Uspavanog ga može i tata sam čuvat 🤣
Ja isto imam madeze na aureolama,Doduse ja ih imam svugdi 😂😂😂😂 ..ovo lito nisam isla na more malo mi se i koza iznenadila bez sunca i opeklina 😂😂
Deff najbolje pelene pampers,zadnji out muz donio violeta nisam zadovoljna iako sam s ritom koristila njih.nekako su debele naspram pampersice i mogu rec da joj je sljedeci br 4. ove br 3 su na knap..
Deff najbolje pelene pampers,zadnji out muz donio violeta nisam zadovoljna iako sam s ritom koristila njih.nekako su debele naspram pampersice i mogu rec da joj je sljedeci br 4. ove br 3 su na knap..
Sad mene zanima kak znati kad preci na vece🤣
Mi smo prosli cet bili na pregledu, 5990g, koristimo Pampers 3, od 6-11 kg ak sam dobro zapamtila haha
Sad mene zanima kak znati kad preci na vece🤣
Mi smo prosli cet bili na pregledu, 5990g, koristimo Pampers 3, od 6-11 kg ak sam dobro zapamtila haha
To i mene zanima 🤣 Mi smo na 3 prije manje od mjesec dana prešli. Al dok je bio 6600g smo još bili na 2. To za pampersice pričam. Al ovisi i o pelenama, mueller mu recimo nikak ne pašu, 3 je oko nogica na knap, a oko struka ful široka, bez obzira kak zategnem. Dobili par probnih babylove 3, te mu ko salivene pašu, tak da razmišljam da možda na njih pređemo. Isto piše da nemaju parfema, bojila, losiona i tih gluparija ko i na pampers pure, a dosta su jeftinije.
https://ibb.co/bdr96Js
https://ibb.co/HD7FFHs
https://ibb.co/ZmLZyr7
Ajme koja slatkica 🥰 Eto, samo se slikate cijeli dan i to je to, ne treba spavanje 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji