Hvala, cureeee
Može neko ponovit taj dogovor za vino, cisto da ne trazim po porukama 🙈 ja sam zaaaaaa

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Girl,sljedeci petak negdje predvecer. Ne ovaj,onaj iza😊
Uuu, odličnooo. Gdje bi se islo? 🤭

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Girl,sljedeci petak negdje predvecer. Ne ovaj,onaj iza😊
Uuu, odličnooo. Gdje bi se islo? 🤭
Gdje svima pase. Mozda negdje na sredini, centar 🤣
Sutra u zg bude 25??? Woooooohooooooo!!
Jutro, drage mame Emmie, jesi nam ziva, javi se malo
Girl prekrasni ste, cestitam!
Ostale cure, zavidim vam sto cete se naci
Baby P 03/21 💙
Jutro mamice
Znaci meni je moj malac dusu izvuko jucer kroz dojenje 🤣🙈🥴 ajde i konacno zahladi i probudim se oko pola dva..lagani vjetric i onda kaos...svo troje mi je u krevetu 🥴🥴🥴 zaspala sam za pol h ponovo pa sam si sva ponosna jer ne upravlja vise strah samnom...opet sam skulirana 💪💪😅🙈 na ove manje ne trzamo vise nikako...iako skoro svaki dan osjetimo..al ovaj je bio posten nakon dugo vremena. 😏
Nadam se da ste vi u zg to manje osjetilo i da ste dobro. 🤞
Steta sto ovaj moj malac nista osim cike...bas bi vas rado upoznala 😏
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Jutro mame! ☀️
.
Klima kod nas radi jutro/noc. Povremeno se gasi, ali samo povremeno. 😅 pazim da ona ne boravi tamo gdje puse i to je to. Krilca su uglavnom okenuta prema gore, a temp je na cca 23 sto daje onda u stanu temp oko 25-26. Ne prehladno, ali ugodno.
Naknada - Erste je sjela jucer.
Girl predivni ste! 😍😍
Pelene - ostajemo vjerni Violeta double care (bijelo pakiranje). Osip jos nikad nismo dobili, a koristili smo i pampers, babylove, violeta (ljubicasto pakiranje) itd. Uvijek se vratim na Violetu (bijelo pakiranje) jer mi je njihova moc upijanja nekako najbolja od sviju koje sam probala. Kod Pampersa imam osjecaj kad se “napuni” da je to to i da pocinje biti mokra izvana i ima neugodan miris jako. Naravno, preko dana minenjam cesto pa se to ne dogadja, ali po noci mi je bitno kakva je pelena jer ju mijenjam samo u slucaju da se pokakala, inace ne nego tek ujutro.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji