Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nadi_
    15. Kolovoz 2021. 12:16

anaAn

Mame koje iskljucivo dojite, dajte mi recite koliko cesto dojite bebu od 3mj? Ovaj moj jede svaka 2 sata sto se meni cini previse

Moj isto jede svako dva sata, kada je bas toplo i cesce. Ponekad napravi razmak od 3 sata, a nekad trazi i nakon sat. Dojim na zahtjev. Razlika u odnosu na ranije je sto sad ful brzo pojede, sisa par minuta i to je to, krene da se igra sa sikom ali ne place kad mu uzmem. 

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

• NeverEver
    15. Kolovoz 2021. 12:32

Nepismena sam - da bude cisto i beba i ti 🤪
    Cure u zg, imate mozda kojeg poznanika ili preporuku za nekog da pokupi komodu i staru pec i odveze na smetliste? Htjeli bi platit nekom jer nam se to ne vuce s 4.kata dolje, pretesko nam je, sami smo u zg a znam da su neke od vas nedavno renovirale. I dobar majstor za vanjske plocice? Radi se o balkonu od 9m2 koji renoviramo.. malo je off topic al ak znate koga pouzdanog.. hvala.. 😘😘

kety992
    15. Kolovoz 2021. 12:46

AnaAn ja isto ne gledam na razmak...ponudim kad zakmeci...ako zeli povuci ce ako ne pusti i to je to. Sad su vrucine pa mu cesce i nudim. Nije to puno...ne brini..nece on jest ako nije gladan il zedan. 
    Next mi smo na ovom 9-12 jer ima 8,5kg i preko 65cm...bas su mu i romperi i bodici maleni.😒 
    Sa ostalom robicom smo na 74...vec mi je zadnjih mjesec dana preko glave izmjestanja robice i pranja jer pola je samo preskocio..al dobro..bitno da je on nama zdrav i nasmijan pa lako za robicu 😊🤭

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Ivancica90
    15. Kolovoz 2021. 13:59

Smijanje - moj isto najviše vrišti od smijeha dok mu idem s glavom, tj. nosom i ustima po trbuščiću i rebrima. I usput govorim njam njam pojest ću te kak si sladak. I stvarno je većinu vremena nasmijan, al ovo je baš ful ful glasno smijanje.

.

Avama - ja si na rodi pratim minimume za kilažu. Moj je doslovno od četvrtog mjeseca na minimumu, do tad je bio dosta preko maksimuma, al je sve ostalo ok i doktorica je rekla da je sve uredu i da se ne može non stop debljat jer kolki bi bio. Evo link: https://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/napredovanje-iskljucivo-dojenog-djeteta.html

.

MareiKate ja mislim da i next ima različitih modela. Ja imam desetak njihovih od 3-6 mjeseci, po dužini su otprilike isti, po širini nisu. Ovi uži mu lijepo stoje, a ovi širi kad su mu dobri po dužini mu baš budu jako široki oko nogica i trbuha. Za referencu, bio je 66 cm i 6600 g prije mjesec i pol i ta mu je veličina bila ok.

.

AnaAn moj ima 6 mjeseci pa zna nekad dojit nakon sat vremena, po ovim vrućinama su žedni. Inače je bilo cca svakih 2 i pol sata, ali po noći ne papa. Sad se zadnjih dana i po noći budi.

Lonmi
    15. Kolovoz 2021. 14:37

AnaAn moja ti jede na 2h,cak i na 1h,ma dam joj nonstop 😂😂
    Tu na plazi je ko na svedskom stolu 😂
    .
    Ja ta meskoljenja i lupanja nogu ne dozivljavam po noci. Bitno da ona spava. Dudu nema pa nemam s tim brige da mi pljuje i da joj stalno dajem u usta. Jede oko 23h i onda oko pol 3,3 kroz noc, a sljedece kako se probudimo, nekad 7,nekad pol 8,8.
    Ugl pa nek se meskolji po noci i mi se okrecemo, dobro je zasticena u kreveticu sta cu sad stajat kraj nje. Spat i gotovo.
    Bitno da ne place i ne i spusta zvukove 😊

• thera
    15. Kolovoz 2021. 15:35

Lomni,kod mog to nije meskoljenje da se on okrene tu i tamo ko mi u snu i da nastavi spavati. To je meskoljenje koje se pretvara u budenje i plac ako ga se ne smiri.  I onda je pitanje kad ce zaspati opet. Nije da je meni dosadno i da volim ‘stajati’ uz njega po noci,jednostavno pokusavam sprijeciti buru koja dolazi😅  Ako je kod tebe drugacije drago mi je,i nadam se da ce tako i ostati😘

Lonmi
    15. Kolovoz 2021. 15:46

thera

Lomni,kod mog to nije meskoljenje da se on okrene tu i tamo ko mi u snu i da nastavi spavati. To je meskoljenje koje se pretvara u budenje i plac ako ga se ne smiri. I onda je pitanje kad ce zaspati opet. Nije da je meni dosadno i da volim ‘stajati’ uz njega po noci,jednostavno pokusavam sprijeciti buru koja dolazi😅 Ako je kod tebe drugacije drago mi je,i nadam se da ce tako i ostati😘

Ako je plac to je onda drugo. Ja sam krivo shvatila,mislila da se samo namjesta lijevo desno onako u snu. Ja sam svoju nasla skroz zarotiranu neku noc, a nonstop lupa s nogama i šuška, okrece se. Cujem ja to, nemoguce ne cuti, kao i nedaj Boze plac. Pogledam ju onako s kreveta i corim dalje.
    Moja frendica se nonstop dizala i okretala malog po noci jer se meskoljio i rotirao te ga naravno usput i probudila pa je vikao, reko pusti dijete nek se baca glavno da spava i odi spat dok mozes 😂😂😂

• NeverEver
    15. Kolovoz 2021. 15:48

Moj se meskolji 20ak min prije budjenja. Ja tp cujem, dignem se, slozim hranu i dam mu da duda do spava i onda se ne probudi i ne meskolji vise. Isto sam radila i dok je sisao al je bilo cesce nego ad.

• NeverEver
    15. Kolovoz 2021. 15:53

Next - moj ima cca 8.5kg i cca 65cm i mi smp na 9-12, bas sam narucila robicu jucer. Neke bodije imamo 74 jer ih razvucem prije oblacenja 😂 
    .
    Ja ne mogu spavat dok se moj meskolji jer me strah da se ne okrene na nos i ne ugusi. A i sto thera kaze, nekad ga samo dotaknem il gurnem dudu i on spava a ja imam vremena hranu u miru pripremit.

• thera
    15. Kolovoz 2021. 15:55

Da je samo okretanje,ma nek i do dnevnog dodje,briga me😂 Ali znali smo se praviti da ga ne cujemo,ili ponekad stvarno ne cuti i onda je to budjenje s urlikanjem. Pa sad reagiramo na vrijeme. Srecom zasad to bude nekih sat vremena u noci i isto sam skuzila da pomogne kad ga nahranim,jedino je problem kad se to dogodi npr sat vremena nakon kaj je jeo i zaspao. Ali da ostane ovako kako je sad,ja zadovoljna. Najgori je zapravo kad je u zg-u tako da me malo strah povratka. Nista,dragi radit a ja uzmem kredit i ostajem na moru😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.