Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    11. Kolovoz 2021. 21:49

Vlazne maramice- vidim da ima razlicitih misljenja. Mi smo nekako najvise kupovali violetine i ok su mi,pampers isto,sad imam hipp-ove i ok su. Jedne su mi bile jako suhe ali ne mogu se sjetiti koje. Preferiram one koje imaju poklopac sa strane da mi se ne suse.
    Mi smo isli na plazu,imali namjere kasnije prosetat malo i sjest negdje dok on zaspi u kolicima. Kaaako da ne. Oci sirom otvorene,glavu okretao 100 na sat. Nakon sat vremena smo se vratili do auta,cak ni tamo nije zaspao,tek kad smo se vratiliu apartman.  Ali dobar je,ne smijem se zaliti. Prica non stop,smije se na glas,pase mu ova klima. 

• thera
    11. Kolovoz 2021. 21:51

Mom,kolica su zakon ali cipele😍 Nekad sam stalno bila u stiklama,sad bi se imam osjecaj raspala da ih obujem. Bas mi fali ta faza sredivanja. Trenutno imam izrast do pola glave,ne usudim se farbati jer mi kosa uzasno pada,mislim da ce frizer malo pricekati. Ali doci ce i to na svoje. Mozda kad/ako zatrudnim opet prestane padati😅

Girl1234
    11. Kolovoz 2021. 22:53

Meni su isto Violetine maramice super.
    Uh, kosa i meni uzasno otpada... Stalno je malom vadim iz usta, katastrofa
    I meni fali sređivanje... Al vise mi nedostaje odmor.. Bas sam umorna... Al aj, to pripisujem svadbi.. Nikako doc k sebi 🙄😏🙈
    Zelim vam laku noc! 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• avama
    11. Kolovoz 2021. 23:00

Ja b iisto tu wind free klimu
     Ali posto imam 2 nove Midea misl im da ne dolaze u obzir do daljnjeg. Mi se i grijemo na klimu. 
    Uglavnom ja stavim doma klimu na 26 i da ne puse direktno. I bude ok (stano radi). Tu na moru smo isto palili, isto 24,25 ne jace. 

Vlazne maramice -  violeta, dm i muller su mi presuhe. Koristim pampers one aqua su bas mokre, al iih malo ima, pa kupim normalne. A becutan mi lijepo mirosu ali od kad sam preko aplikacije inci beauty vidjela da ima 0/20, i da ima cak neke kancerogene sastojke vise ih ne kupujem.
    Cak su dobre i one od plodina njihove sensitiv. 
    Ajme curke ja uopce ne mogu smrsaviti ove 2 kg, beba non stop sisa ali kile ne idu. U trudnoci sam dobila negdje 5,6 kg i kad sam rodila sam imala svoju kilazu, i onda sam pocela jest slatko i te 2 kg nikako da odu. 

• avama
    11. Kolovoz 2021. 23:02

A kosa mi isto pada, sad sam kupila Fitoval sampon (inace mi je super protiv opadanja kose) pa cu poceti koristiti. Ja se farbam bez obzira na opadanje kose. Samo izrast farbam nikad duzinu.

Elledanse
    11. Kolovoz 2021. 23:16

I meni kosa opada. Bas je bilo lijepo dok nije. Jedini period u zivotu zadnjih godina. 
    .
    Suze li oci ijednoj bebici? Ono kapljica da ide. 
    .
    Prijavljujem da manje spava po danu. I teze se uspava. Koja steta. Sad je treba vise zabavljati, a to iscrpljuje. U setnju smo opet isli veceras, tako da to ocito opet mogu. Jer sad ima visak energije. 
    Ona se sad bas nekad hoce smijati. Ono smijanje na glas i bas se vidi da hoce da se smije. Ono na silu se smije jer joj se smije. Ma koma. 
    .
    Meni ovo ljeto kao da nije ljeto. Sreca pa sam se izivila u mladosti 😂 
    .

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

• MissGraz
    12. Kolovoz 2021. 07:45

Jutro mame! 🤍 
    .
    Violetine maramice i violetine double care pelene (bijele) 🔝🔝🔝🔝. Prezadovoljna! Isto kako i pupetta, kad ju mijenjam doma perem ju vodom, ali kad smo vani nosimo violetine maramice 99% voda. 
    .
    Mom, stikleeeeee suuuu, znaciiiii 🥰🥰🥰🥰 di si ih kupila? 
    .
    Girl cestitam od srca i zelim vam svu srecu! Brak je mrak! 😎😘 
    .
    Ja sam pomalo na izmaku snaga sa ovim zubicima, vrucinom, ne spavanjem… jos sam zadnjih dana imala hordu gostiju tako da me to iscrpilo do kraja. Toliko da sam zvala mamu da mi dodje 5 dana cisto da operem kosu i pojedem nesto normalnije od bolonjeza i slicnih brzih sra*ja. Joooooj, samo kukam po forumu. 🙄 ali obecajem da cu biti “back on track” uskoro! 😇 curka se vec uveliko okrece na trbuh, pa na ledja, pa pokusava puzati, pa brblja i takooo… svaki dan nesto novo i svaki dan nesto zanimljivo! 
    .
    Grlim vas sve!! ♥️

• ertzui
    12. Kolovoz 2021. 08:19

Je li normalno da beba hvata igracku samo jednom rukom? 🤔 druga ruka je polozena uz glavu dok lezi i hvata igracku u babygym- u koja je iznad nje.

[/ url

• MissGraz
    12. Kolovoz 2021. 08:38

ertzui

Je li normalno da beba hvata igracku samo jednom rukom? 🤔 druga ruka je polozena uz glavu dok lezi i hvata igracku u babygym- u koja je iznad nje.

Moja je cura dosta dugo koristila samo jednu ruku. I to bas mislim u tom periodu od 2-3mj. Tad bi ispruzila tu rukicu i proucavala je, kao da jos nije znala da ima i drugu. Onda je s vremenom “skuzila” i drugu ruku, pa ih je pocela obje dizati u zrak. Kad joj se vid malo poostrio i koordinacija ruka oko usta postala malo bolja (predpostavljam) pocela je koristiti i drugu ruku da hvata igracke. Tako da, ne brini, mislim da je to sve normalno. Ocekuje se da s obje ruke hvataju igracke u srednjoj liniji tek sa cca 4mj. 

• julesica
    12. Kolovoz 2021. 08:51

Jutro svima.
    Vlažne maramice koristim samo za presvlačenje vani, što nije često, isto imam te violetine, ali i zapravo koje god uhvatim.
    Klima - izbjegavam ju, jer ju ne podnosim, a i smještena nam je na super položaju ako nemaš bebu, ako imaš katastrofa s obzirom da je baš na prolazu. Palim ju samo na kratko ako je baš prevruće, ono par minuta da malo izvuče vrućinu, nama je ok jer imamo prozore s tri strane pa se stvara lijep propuh, na drugom smo katu i okruzeni skoro pa šumom, tako da se da zivjeti. Naravno pola dana spuštam i dizem rolete, ovisno o kretanju sunca.
    I ja se osjećam kao da nije ljeto, mi smo na moru, a okupala se mozda pet puta, no idemo s malim u šetnje uz more pa barem gledam druge dok se kupaju 🤣🤣 s njim smo jednom probali ali je plakao, sutra je dragi slobodan pa ćemo vjerojatno opet pokušati. 
    Miran i besplačan dan zelim svima 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.