Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ertzui
    11. Kolovoz 2021. 14:21

Malena se u ova 2 mj vec dva puta zagrcnula tako da dok je lezala na ledima nije mogla do zraka doci, sva je bila u panici, rasirenih ruku, suznih sirom otvorenih ociju, kada sam je podigla rasplakala se. Strah me sta bi bilo da je duze ostala sama.. 🥺😭 😭😭

[/ url

Lonmi
    11. Kolovoz 2021. 14:22

Cure mi na moru.
    Prvo je bilo vristanje, valjda joj smeta novi ambijent.
    Onda vrucina. Imamo klimu ali ne usudim se ja da puse kad je ona u prostoriji, a cim ugasimo opet zega 🤢🙈
    Jel vase bebe provode vrijeme na moru samo u peleni? Mojoj odjeca ni ne treba 😂😂
    Sad sam otvorila prozore pa puse vjetar. Ja cu izluditi od tog straha da ju ne prehladim 😂
    Muz bi joj najrađe medo odjelce obukao 😂

• thera
    11. Kolovoz 2021. 15:03

Lomni,poznato sve. Kod nas u apartmanu ako nije upaljena klima ne mozes zivjeti. On je uzasno osjetljiv na vrucinu,klima na losem mjestu postavljena,selimo ga sto puta dnevno. A na plazi je u bodicu osim kad navecer iza 6 odemo na jednu plazu koja je cijela u dubokoj hladovini. Jedan dan smo ga drzali samo u peleni i unatoc borovoj sumi i satoru uspio je pocrveniti. Sva sreca nista strasno,povuklo se sutradan. 
    Koristimo priliku da ga skinemo kad god mozemo jer uziva biti gol, ali na sunce vise nema sanse. Pa ni prije 10, ni iza 18

mom_of_4
    11. Kolovoz 2021. 15:12

Kolica kupljena ,ruksakom se pocastila i cipele za krstenje kupljene..✌🏻🤩
    https://ibb.co/cgCkdXc

https://ibb.co/LQGrX1k

Lonmi
    11. Kolovoz 2021. 15:25

thera

Lomni,poznato sve. Kod nas u apartmanu ako nije upaljena klima ne mozes zivjeti. On je uzasno osjetljiv na vrucinu,klima na losem mjestu postavljena,selimo ga sto puta dnevno. A na plazi je u bodicu osim kad navecer iza 6 odemo na jednu plazu koja je cijela u dubokoj hladovini. Jedan dan smo ga drzali samo u peleni i unatoc borovoj sumi i satoru uspio je pocrveniti. Sva sreca nista strasno,povuklo se sutradan.
    Koristimo priliku da ga skinemo kad god mozemo jer uziva biti gol, ali na sunce vise nema sanse. Pa ni prije 10, ni iza 18

Ne pomaze ni kad prozore otvorite?
    Mene strah i da ju ovaj vjetar koji puse ne sredi, a ne moze se zivjeti doslovno. Sad lezi na krevetu u peleni pred otvorenim prozorom. Moja se bas mrzi oblaciti i svlaciti, navecer ce biti koma.
    Ahh ne pitaj, tu su klimu stavili u spavacu sobu 🤦‍♂️

Jagodica125
    11. Kolovoz 2021. 15:27

Bebanomoje

Jagodice, jeste vi u Hircevoj kod ped? Ako da, kod koje dokt?

Bebanomoje, mi smo ti kod dr. Pozaic-Krpina👍
    .
    Cure moje ja mu danas napravila kasicu od tikvice - nestalo u roku keks😳😅 znaci zasad su nam favoriti - palenta, krumpir i tikvica, ne lajkamo zasad pirov griz ono bas nikako 🤢 on meni super papa 🙏 bas prati kako zliciom uzmem iz zdjelice i idem prema ustima, otvori lijepo, mljacka, ima slincek ispod. Dajem mu tokom papanja vodu iiz casice, uvijek se zalijemo, vise natopimo odjece, ali neka se uci piti polako. One case koje imaju rucke sastrane, a gore ne klasicne dude, ali opet kao "dude" ne planiram kupiti, to navodno izaziva kasnije probleme za zagrizom, apararic itd... ali svako po svom nek dela😉
    .
    Mi danas imali ujutro jedan spavanac od 01h30 i sad drugi po redu nesto dulji, od 01h15 zasad 🥳
    .
    Htjela sam vas pitati za savjet, znaci mali je dobro sve dok ne idemo spavati tokom dana, umoran je, trlja oke, okej, uzmem ga i krenemo u zamracenu sobu i cim skuzi da krecem nunat krece i plac 😭 i to kakav 🤯 jeo je, cista pelena, sobica je laaagano zamracena, mobile svira, on place sve u 16😑 pa ak imate kakvu ideju zbog ceg je to?jer kad nunam malo dulje, oke odmah se zatvaraju i zaspe u roku keks, samo eto mucimo muku s uspavljivanjem 🤔
    .
    Ja jucer kupila veeeliko pakiranje Violetta 99%pure water vlaznih maramica, citala preporuke za njih, probala jutros, ajme meni, uzas, suho suho suho. Vracam se dobrom starom Becutanu - odusevljena sam tim proizvodima 👌🙂 po vrucini malisi napudram dolje pelensko podrucje, guzu namazem s njihovom bademovom kremom, za brisanje inace njihove vlazne maramice, jer ako je kakao brisem sa blazinicama i toplom vodom. A za kupanje njihova kupka i sampon sa lavandom, znaci sve top 🔝 mali dosad nije imao nikakvog osipa niti crvenila, kosica lijepo oprana. Moje preporuke!
    .
    anaAn - kako divno procitati da je sina iskljicivo dojis 🥰🤗

• thera
    11. Kolovoz 2021. 15:30

I nama klima puse direktno na krevet. Apartman ima samo balkonska vrata a terasa je ogradjena cijela staklom pa kad se i otvori sve nema nekog protoka zraka bas. 

Jagodica125
    11. Kolovoz 2021. 15:32

Mom, znaci stikle su ti vrh 😍👠
    .
    anaAn uzivaj na pedikuri😉
    .
    Kolica - moj mali je jos uvijek u kosari i bude i dalje dok ne pocne sjedat 🤷‍♀️ ja sam kupila naaajglomaznija kolica na koja smo naisli 🤣 gledali smo kakvu konstrukciju imaju, amortizere i to ali kak je Ines napisala ja sam tu na selu, zahtjevan tu teren, ima sodera, kamenja, trave, trebaji mi jaka kola🤣

Lonmi
    11. Kolovoz 2021. 16:33

thera

I nama klima puse direktno na krevet. Apartman ima samo balkonska vrata a terasa je ogradjena cijela staklom pa kad se i otvori sve nema nekog protoka zraka bas.

Moja toliko place da bi mogli sutra kuci, danas smo dosli.
    Jednostavno joj nesto ne pase. Prvi put sam plac cula kad su ju cjepili, a sad ga isto toliko svira.
    Ja nezz jel do ambijenta il ceg vec ali neizdrzivo je. Izbaci ce nas van. 😂

• NeverEver
    11. Kolovoz 2021. 17:48

Jagodica ni mi ne volimo violeta 99% 🤷‍♀️
    Mom stikle su top! Ja imam takve bež i jedne istog modela iz nine west, kako na poslu radim u stiklama, moraju mi bit udobne i ove meni fakat jesu. A idu i na fensi i trapke.
    Lonmi nesto joj ne pase, ako je promjena prostora proci ce, imas nest od doma? Mi smo sa sobom vukli jastuk, smirio se nakon 5min.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.