E žene jesam se nasmijala. Svi su isti, stvarno. Moj je kategorija extra, stalno drobi kako meni treba pomoć (ali ne njegova nego od njegove punice, šogorica, susjede, boga, vraga, svih samo ne njega) 🤣🤣 pomogne kad ga se traži, rijetko se sjeti sam. Vikendom se više potrudi ali preko tjedna, ajme meni.
Moj se vozi naprijed u jaju... Robu perem skupa od kad mu je pupak zarastao.
Mi idemo na more u petak 🥳🥳
Mom kosara postaje mala, ima ukupno jos 5cm lufta. Trebali bi prec na sportski dio, nisam vidjela jel se to moze namjestit da nije u sjedecem polozaju.
Btw jel trebam bebu stavljat u sjedeci polozaj ili cekam da on sjedne sam? Kak to ide? Vidim da cijeli torzo gura naprijed kao da zeli trbusnjak napravit al zapne na pola. Sad je 3 mjeseca star, prilicno je cvrst, ima cca 7500g i vec mjesec dana samostalno drzi glavicu.
Na internetu pise da sa 5-6 mjeseci samostalno sjede ali uz potporu u tom polozaju i prije 5.mj.
Mom kosara postaje mala, ima ukupno jos 5cm lufta. Trebali bi prec na sportski dio, nisam vidjela jel se to moze namjestit da nije u sjedecem polozaju.
Btw jel trebam bebu stavljat u sjedeci polozaj ili cekam da on sjedne sam? Kak to ide? Vidim da cijeli torzo gura naprijed kao da zeli trbusnjak napravit al zapne na pola. Sad je 3 mjeseca star, prilicno je cvrst, ima cca 7500g i vec mjesec dana samostalno drzi glavicu.
Na internetu pise da sa 5-6 mjeseci samostalno sjede ali uz potporu u tom polozaju i prije 5.mj.
Ja cu bas pitat slj. tjedan imamo kontrolu kukova, moja dize glavu od drugog tjedna, cvrsta je, stalno bi sjedila pa se ljuti jer nedamo, sad ce 3 i pol mj... Mislila sam i onu hupsericu ljuljacku uzet.. Mislim da to mogu ortopeda pitat 🤔
Ja sam mislila da moja sa 7.200 jede al Val nas prešišao 🥰🥰
Ridja,
Evo nalazim u recenzijama
Za ova kolica da je kratak dio ovo za tendu, i da kad se skupi smeta jer je kod ručke? Jel to tocno?
Pa evo nisam to doživjela iskreno, ako je tako, ne smeta mi nešto 🤷🏼♀️
https://ibb.co/BZ7xK3q ovako to izgleda kad ss skupi, a tenda nije kratka po meni i jos ima dio kao sjenilo što se izvuce, možda je to za jane rocket samo, ove jane rocket2 su malo "nadograđene" 🤷🏼♀️
Ridja imamo ista kolica, i boja i sve 😁
Ruzice meni su vrh ta kolica, kad se sklope su stvarno minijaturna, imaju i nulti polozaj al posto smo dobili i 3 u 1, i dalje ga rade vozim u kosari jer mi je stabilnija, kad cemo na more def uzimamo rocket jer ova druga zauzmu cjeli gepek
Ta druga su loreli lumina, i da sam ih morala kupit vjerojatno bi mi srce puklo. Iovako sam ih opsovala bezbroj puta, preteska, preglomazna, kotaci prednji blokiraju sami od sebe, jedino je dobro za po kvartu, stoje mi u haustoru pa ih ne sklapam i ne nosim
Jane rocket, imam stariji model, isto dobili, su preodlicna, imaju i taj dodatni dio protiv sunca koji se zakaci na precku, neznam jel do toga sto su koristena, ali ja ih u nultom polozaju nemogu zakacit, mogu samo dok je sjedeci polozaj, a za to smo premali. Jedina zamjerka je sto ga nemogu okrenuti prema sebi, pa ga ne vidim. Inace i okretna, i za sve terene, i prelagana. Kad je krov skroz dignut, meni ne smeta za rucku.
Upravo sam sjela, uspjela sam prvi put zanunat bebu u kolicima doma, tako da dok je on spavao u kolicima, otpeljala ga u kuhinju, jednom nogom nunala i uz to skuhala bolognese i oprala svo sude 💪💪😁
Spava jos uvijek od 11.40 🥳
Voznja naprijed- ak ne znate...morate iskljucit zracne kad ih tako vozite da nebi bilo 😒😒 ugl
Neva- jos ti je rano za polusjedeci...on je velik i cvrst al stvarno je rano...i to za 5 mj da sjede je individualno...i rijetko koja beba se posjedne s 5 mj samostalno...a dok se ne posjedne samostalno znaci da ne sjedi...ugl..da ne pametujem previse 🤣🤣🤣 moji su se posjeli sa 8 mj oboje...i onda sam ih pustila da sjede .do tad...kratko na koljena sa nekih 5,6 mj i hranilica dok su papali..nista nisam stavljala uz potporu i slicno jer je to sve nepravilno za njih...imas vjezbica za puzanje i pravilno posjedanje pa si pogledaj..meni je fizijatrica rekla dok on ne moze sam iz lezeceg na podu doc u sjedeci...al potpuno sam,nema sta sjedit i tog smo se drzali.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Budu Dora i Val skupa bulijali neku sitniju djecicu 🙈🙈 A sta da radim, mali me tak sarmantno pogleda i nasmije se, dala bi mu avion da me trazi. A bude dok skuzi 😅 Nek samo cura raste 😍😍
Ajd javi dok pitas ak ti nije problem. Nebi htjela forsat al kad se vec sam dize necu niti da sam mu usporila razvoj jer je mene strah (da mu ne pukne kicma 🤣).
Budu Dora i Val skupa bulijali neku sitniju djecicu 🙈🙈 A sta da radim, mali me tak sarmantno pogleda i nasmije se, dala bi mu avion da me trazi. A bude dok skuzi 😅 Nek samo cura raste 😍😍
Ajd javi dok pitas ak ti nije problem. Nebi htjela forsat al kad se vec sam dize necu niti da sam mu usporila razvoj jer je mene strah (da mu ne pukne kicma 🤣).
😂😂😂 (to ti je za prvi dio)
Dio drugi-slj. utorak, iza 18 h ti javim.. Pedica nam tek 1.9...a ovaj dr. sa šalate je genijalan al radi privat... Makar mi pedica rekla da je stavim na pod, prostirka, igračke, igranje sa njom...jos je pitam jel moze mala na more, u 9 mj ce imat 5 mj... Kaze ona :samo noge močit 😂😂😂 mislim da je necu poslusat...
NevaEva tek kada se samostalno posjednu. Nemoj prije stavljati bebaca u sjedeci polozaj. Na instagramu ti je mama_fizijatar nedavno pisala o tome pa baci oko ako te zanima. I nama je kosara na knap pa prelazimo u sportski dio, ali moze ici skroz u lezeci polozaj pa cemo tako.
Voznja u autu - mali je natrag uz ogledalo, a kad smo svi troje onda sam ja s njim. Iako izbjegavam sama, nisam se jos skroz opustila.
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji