Ja sam nedavno naručila lansinoh sakupljač mlijeka i uz njega dobila primjerke nekih njihovih proizvoda. Oduševljena sam. Jastučići njihovi su mi najudobniji i ne mrdaju nikud. Sviđa mi se i njihova krema za bradavice. Vrećice za mlijeko su isto ok..klasika neka.
Eleonora,
Jesi li bolje, "zvučiš" bolje. Ma bude to sve malo bolje kad se hormoni smire....
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Mamice koje doje…jel mazete cike s kakvim mastima…kremicama? Ja sam uzela multi-mam(divno mi ohladi al boli i dalje) ,purelan(tesko razmazem…manje boli al nije to to) , patronazna mi je savjetovala da mazem bepanthenom?? 🤨🤔🤔 i donijela mi je od lansinoh tester za bradavice(ajme pa ne osjetim nis dok sisa…jel moguce…il sam umislila??? Kolko se nasisava vec se prisjecam trudova 🤣🤯 i nakon kolko prode ta bol ? Ja sam zaboravila 🙈🙈 nemam ragade…samo su jako bolne i osjetljive
Kad su me bolile tako pomagale su mi multimum komprese i lansinoh kremica.
Cure moje, jedna je mama 😊 evo situacije od maloprije - znaci nakon cijela dva dana skoka, dan nam je završio tako što smo išli šetati u šumu i došli doma 5 min prije nego je počelo nevrijeme. Okupali smo ju, ja je nahranila, opet presvukla jer se pokakala i krene nervoza jer je preumorna. I pita muz jel hoću da je on malo nosi, ja jedva dočekala 🤣 uzme on nju, i krene show 😳😳😳 znaci toliko se derala da se muz unervozio, nije znao šta da više radi, ja gledam sa strane i srce me boli koliko vrišti 🥺 i uzmem ju ja jer ne mogu dopustiti da tako place i šta se desi? Mala iste sekunde usuti 😳🥳🙈 muz u šoku, gleda me i nije mu jasno kako je odmah usutila, a ja se topim jer je htjela mene 😍🥰 eto i zaboravim odmah da sam danas par puta skoro pocela plakati i da sam osim domaćice htjela i alkohol 🤣🤣🤣
Ajde da nije samo moj bebac takav kad ga netko drugi nosi. Vec sam se pitala jel moguce da ni jedna od vasih beba nije takva.
Znaci mama i nitko drugi.
Mi smo se danas cijepili, i za rota virus.
Za sad smo ok. Jedino sto opet ima grceve. Sinoc i veceras opet neutjesno place. Mislim da i od cjepiva za rotu ipak ima malo vise grceve.
Pedijatrica nam je dala Easycol kapi za grceve i rekla da dosta pomazu. Vidim da ih ima za kupit i kao pomazu kod probavljanja laktoze. Od sutra cemo ih probati pa javim rezultate.
AnaAn i moj se vija kao da ima tetanus 😅 al nema, sve je dobro s njim, samo trebas cvrsce drzat i dok spava ga stavi na ledja, ja sam krenula od boka i onda je to bilo intenzivnije, sad kad spava na ledjima je ok. Al kad curke vele, budem i ja nspomenula na pregledu a i ti pitaj pa javi. Da usporedimo.
.
Thera razuzdana si znaci 😂 Ti, Girl i ja cemo otic na vino, uzet kavu za van i svaka svojoj kuci. Moj mummy time se nikad nije dogodio, mali jedva zaspao i ja sjela kraj kinderbeta jer nissm htkela da na prvo nevrijeme u zivotu bude sam. Imam bocu vode kraj sebe.
Bebanomoje, mama je mama :)
.
Stolica - jel jedino moj ima onak 5,6 puta dnevno? 😅
.
Danas mi je mali ful lose spavao. Dakle noc super, po danu je bio budan od pola 3 do 9. Citam da u ovoj fazi spavaju min.14 sati dnevno (5 i pol tjedana ima). Jel vasi spavaju 14 sati i vise?
Ja sam se večeras počastila s 2 čaše vina. Napokon!!! Uživala sam. Mada me muž nešto ljuti, al s vinom sam to lakše istolerirala. 😄
Jedva čekam piće s vama!
Sad se idem izdojit da ne opijem maloga
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Zapravo, bas citam da nije potrebno izdajati se nego da pričekam do dojenja barem 2 sata. Moj se nece buditi prije 2 sata u noci, a i tad cu mu dati izdojeno mlijeko, tako da ce moje mlijeko piti tek pred jutro dok ce se vinčeko već izlučiti...
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Mame,
Definitivno najbolje pelene: pampers za noć, ali su mi otkriće Puffies broj 3 i Violeta cotton isto broj 3!
Violeta cotton br 3 ODLICNE! I double care. Jos nam niti jednom nisu propustile!
Sortiraj odgovore
Najstariji