https://ibb.co/p2XgW8z
Evo, nadam se da sam uspjela. Hvala 🙂
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Drage cure, danas mi je dan za NEdobiti, naravno da sam nestrpljiva i jutros radila test, negativan. Sada naravno sebe hocu uvjeriti da postoje razlozi zasto moze biti lazno negativan npr- da li sam ga radila prerano? Na dan kada bi trebala dobiti, ne kasni mi jos. Radila sam One step trakicu, to su oni testovi koji se dobiju gratis uz narucene One step ovulacijske trakice (dodje u paketu nekoliko kom testova za T). Nisam koristila prvi jutarnji urin nego drugi (probudila sam se u 7, obavila wc, pa nastavila spavati do 10 i onda u 10 testirala).. ima li tko slicno iskustvo? Svakako cu ponoviti test ako do sutra ne dobijem..
Ako se ne varam, to su oni one step od 10 ml osjetljivosti?
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Mislim da nisam relevantna za odgovoriti, ali cu svejedno dati svoj komentar 😄
Ja bih rekla da je to to, to je peak, ali mislim da bi bilo dobro spremati testove kroz aplikaciju ili lijepiti u tekicu kako bi se vidio taj skok i kasnije pad.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sad sam išla pogledati sliku prije i ovu aad pa po meni to nije ista jačina, ovo je slikano ujutro čim sam ga napravila danas.
I nije provučeno kroz filter.
https://ibb.co/ynCyDV7
I po meni je ovo pozitivan test 🤗 čekam još jedan da ti čestitam 😁
Meni danas stigla M, točno na dan!
Idemo ponovno......
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Drage cure, danas mi je dan za NEdobiti, naravno da sam nestrpljiva i jutros radila test, negativan. Sada naravno sebe hocu uvjeriti da postoje razlozi zasto moze biti lazno negativan npr- da li sam ga radila prerano? Na dan kada bi trebala dobiti, ne kasni mi jos. Radila sam One step trakicu, to su oni testovi koji se dobiju gratis uz narucene One step ovulacijske trakice (dodje u paketu nekoliko kom testova za T). Nisam koristila prvi jutarnji urin nego drugi (probudila sam se u 7, obavila wc, pa nastavila spavati do 10 i onda u 10 testirala).. ima li tko slicno iskustvo? Svakako cu ponoviti test ako do sutra ne dobijem..
Da, one plave
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Ja bih rekla da je to to, to je peak, ali mislim da bi bilo dobro spremati testove kroz aplikaciju ili lijepiti u tekicu kako bi se vidio taj skok i kasnije pad.
Ma radim ja testove kroz sedam dana, okvirno kad bi mi mogli biti plodni dani. Ovih dana nista, jucer je postepeno tamnila, i danas bum, tako da se bas nadam da je to to. Samo sto nisam na cisto kada bi najbolje bilo imati odnose nakon peaka. Odmah, veceras, sutra, nemam pojma.
Sinoc smo pokrili.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Da, one plave
Da, i mislila sam. Mogu ti samo reci kako je meni bilo s njima, ali ne bih zeljela da te to rastuzi.
Meni su u prosloj trudnoci oni bili pozitivni 8dpo i svaki naredni dan vise tamnili. Ostali niti jedan nije pokazao dok se nije priblizilo vrijeme kada sam trebala dobiti m.
Ali, znala sam cuti i par puta da zenama nisu pokazivali dobro ili su im znali bacat lazne sjene i slicno. Tako da nada uvijek postoji.
Mozda da probas s nekim drugim testom.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Ma radim ja testove kroz sedam dana, okvirno kad bi mi mogli biti plodni dani. Ovih dana nista, jucer je postepeno tamnila, i danas bum, tako da se bas nadam da je to to. Samo sto nisam na cisto kada bi najbolje bilo imati odnose nakon peaka. Odmah, veceras, sutra, nemam pojma.
Sinoc smo pokrili.
Meni su rekli, par postova iznad, da ovulacija nastupa 12-36 sati nakon peaka, dakle u tom periodu bi trebali biti i odnosi. Iako, i tim malim plivacima treba neko vrijeme da dodju do jajovoda (bar ja to tako mislim).
Meni je peak bio danas u 11 u jutro i mi cemo u akciju veceras prije spavanja tako da se ne dizem do sutra u jutro. I ponovit cemo sutra navecer.
I onda slijedi iscekivanje 🤭
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Pozdrav žene moje drage. Ja naletih slučajno na ovu temu jer baš surfam izgled LH trakica .
Prvi put sam u ovome pa nisam sigurna da li je to to. Što vi mislite.
Poslat ću sliku u idućem komentaru jer ne znam skupa sa tekstom 🙈
Pozdrav žene moje drage. Ja naletih slučajno na ovu temu jer baš surfam izgled LH trakica .
Prvi put sam u ovome pa nisam sigurna da li je to to. Što vi mislite.
Poslat ću sliku u idućem komentaru jer ne znam skupa sa tekstom 🙈
https://ibb.co/JQbCScf
Sortiraj odgovore
Najstariji