Malo mi je cudno da tako jak pik bude dva dana pa zato pitam
Ako ima policistične jajnike.. a trakice su jako osjetljive onda joj većinu vremena bude pozitivno..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Garawa u pravu si da, nisu mi poznate ove trakice sa slike pa ne znam osjetljivost, cisto razmisljam na glas, ako nije dugo imala mengu pa moze i trudnoca bit😅 to bi bio najbolji scenarij.🙊
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Garawa u pravu si da, nisu mi poznate ove trakice sa slike pa ne znam osjetljivost, cisto razmisljam na glas, ako nije dugo imala mengu pa moze i trudnoca bit😅 to bi bio najbolji scenarij.🙊
To bi bio najbolji scenarij 🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Kejsy hvala 😉😉
Simba ovo je iz druge prvi put smo fulali ovulaciju, ali eto mora biti komplicirano, jer zašto jednostavno 😂😂
Bella žao mi je što nisi reagirala, ali naći će dr. Rješenje, samo trebamo strpljenja... Baš navijam za tebe na najjače 🍀🍀🍀
Garawa ženo je li se bliži O, jesi riješila antibiotik??
Queen čestitam, ja da vidim takvu crtu ja bi pala u nesvjest, ne bi se ni mislila... Jao kako je procvjetala grupa 😍😍😍
Zoe 💜🍀
Kiki više sreće u novom ciklusu 🤩🤞🍀
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Kejsyhvala 😉😉
Simbaovo je iz druge prvi put smo fulali ovulaciju, ali eto mora biti komplicirano, jer zašto jednostavno 😂😂
Bellažao mi je što nisi reagirala, ali naći će dr. Rješenje, samo trebamo strpljenja… Baš navijam za tebe na najjače 🍀🍀🍀
Garawaženo je li se bliži O, jesi riješila antibiotik??
Queenčestitam, ja da vidim takvu crtu ja bi pala u nesvjest, ne bi se ni mislila… Jao kako je procvjetala grupa 😍😍😍
Zoe 💜🍀Kikiviše sreće u novom ciklusu🤩🤞🍀
Nisam riješila antibiotik.. htjela sam otići i ponoviti briseve.. ali očito ne moram žuriti jer sam danas saznala da do 7 mj.valjda neću moći u postupak.. sve u svemu 🤦🏻♀️
Kako si ti?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Garawa zašto toliko dugo trebaš čekati za postupak?
👩🏼 29 🧔🏻♂️31
Trudimo se od 4/2021 💞
Ciklusi 28-31 dan
spermiogram ✅
papa ✅
Koristim Elevit, Omega 1000 i D vital od 3/2022 💊
AMH 8,3 ❗️
Izvađena oba jajovoda
Čekam od 10 mj.prosle godine.. prvo su nas pisali na 2 mj.. i od tada se s kojekakvim bakterijama mučim..pa sad zadnje ginekolog mi nije htio dati antibiotik.. i dok sve sada ponovno obavim.. navodno klinika neće raditi zbog renoviranja nekakvog.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Čekam od 10 mj.prosle godine.. prvo su nas pisali na 2 mj.. i od tada se s kojekakvim bakterijama mučim..pa sad zadnje ginekolog mi nije htio dati antibiotik.. i dok sve sada ponovno obavim.. navodno klinika neće raditi zbog renoviranja nekakvog.
Baš mi je žao što te ovo zadesilo, pa otkud sada renovacija... 😤😤
Jesi pokušala nešto dogovoriti s dr obiteljske medicine, možda ti ona može pustiti antibiotik, evo samo ideja, jer mi je žao da cupkaš u mjestu i da jačaš floru, pa možda bakterija i sama "otiđe".... Bubam...
Ja iskreno nakon dva propala AIH-a, do kojih u biti nisam ni došla kako treba, želim nešto konkretnije i što ipak pokazuje bolje statistike, pa se nadam IVF-u... Ali vidjet ćemo što kaže doktor... Trenutno osjećam da lutam, a to nisam ja... Sad ćemo vidjeti što kaže dr... U međuvremenu imam puno posla, pa o ničem ne mislim... 😅😅
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
🤦🏼♀️
Joj baš glupo što moraš toliko čekati. Ne znam od kud si da li imaš možda kakvu alternativu, negdje drugdje možda otići?
Znam da nije isto, ali ja sam muku mučila sa kroničnim upalama mjehura i bakterijama i bila na antibioticima nekoliko puta godisnje. Kupila sam si neke meke kapsule ulje divljeg origana u zamjenu za antibiotike pa mozda da s time probas.
👩🏼 29 🧔🏻♂️31
Trudimo se od 4/2021 💞
Ciklusi 28-31 dan
spermiogram ✅
papa ✅
AMH 8,3 ❗️
Izvađena oba jajovoda
Baš mi je žao što te ovo zadesilo, pa otkud sada renovacija… 😤😤
Jesi pokušala nešto dogovoriti s dr obiteljske medicine, možda ti ona može pustiti antibiotik, evo samo ideja, jer mi je žao da cupkaš u mjestu i da jačaš floru, pa možda bakterija i sama "otiđe"…. Bubam…
Ja iskreno nakon dva propala AIH-a, do kojih u biti nisam ni došla kako treba, želim nešto konkretnije i što ipak pokazuje bolje statistike, pa se nadam IVF-u… Ali vidjet ćemo što kaže doktor… Trenutno osjećam da lutam, a to nisam ja… Sad ćemo vidjeti što kaže dr… U međuvremenu imam puno posla, pa o ničem ne mislim… 😅😅
Kad imaš termin kod doktora? Držim ti 🤞🏻 da dogovorite ivf 😊
Najbolje je okupirati se tak pa manje mislimo i manje se sekiramo 😅
👩🏼 29 🧔🏻♂️31
Trudimo se od 4/2021 💞
Ciklusi 28-31 dan
spermiogram ✅
papa ✅
AMH 8,3 ❗️
Izvađena oba jajovoda
Sortiraj odgovore
Najstariji