Zar nije to ipak još dosta rano? A za koliko dana očekuješ M?
Nije, znam svoje cikluse i vec bi mi ovo bila peta trudnoca tako da vise tacno znam kad ima sanse a kad nema 😂😂 trebam dobiti M za 6 dana ali iskreno da ti kazem ni ne zelim tu kasniju implantaciju… a znam tacno kad je bila O tako da budemo vidjeli jos sutra eventualno prekosutra…😎
A zasto ne kasniju implantaciju? Ima neki razlog?
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Nije, znam svoje cikluse i vec bi mi ovo bila peta trudnoca tako da vise tacno znam kad ima sanse a kad nema 😂😂 trebam dobiti M za 6 dana ali iskreno da ti kazem ni ne zelim tu kasniju implantaciju… a znam tacno kad je bila O tako da budemo vidjeli jos sutra eventualno prekosutra…😎
Češće rezultiraju biokemijskom trudnoćom.. kod mene dokazano nažalost..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Nije to sada doslovno da se ona krene kasnije implantirati nego zametak koji nije dobar sporije se implantira, i onda zapravo to bude oko 12-13 dpo umjeto 7-8dpo, i vec kasnije nije to taj nivo progesterona koji podrzava trudnocu niti je endometrij vise te kvalitete… ima tu jos sitnih razloga ali u biti cesto se desava da te kasnije implantacije ( ovo samo kod onih zena koje znaju kad je bila O da ne pobrkamo ovulaciju i implantaciju) bude biohemijska ili se plod bas ne razvija dobrim tempom. Znam ja da je dosta njih dobilo plusic 14-15-16 dpo i sve ok ali kako rekoh to je prije vjerovatno da je pomaknuta O a ne implantacija..
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
E cure, a otkud naručujete LH trakice, gdje je najisplativije? Jel naručujete i testove za trudnoću ili kupujete u ljekarnama?
💃🏼 27 god.
🕴🏼 34 god.
👶🏻 2020. 👣
E cure, a otkud naručujete LH trakice, gdje je najisplativije? Jel naručujete i testove za trudnoću ili kupujete u ljekarnama?
Ja kupujem Ovugnost trakice u ljekarni a testove u Dm-u, nisu bas isplativi kao kinezi sa interneta ali meni su barem pouzdane trakice i nema dileme jel pozitivno ili ne…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Nije to sada doslovno da se ona krene kasnije implantirati nego zametak koji nije dobar sporije se implantira, i onda zapravo to bude oko 12-13 dpo umjeto 7-8dpo, i vec kasnije nije to taj nivo progesterona koji podrzava trudnocu niti je endometrij vise te kvalitete… ima tu jos sitnih razloga ali u biti cesto se desava da te kasnije implantacije ( ovo samo kod onih zena koje znaju kad je bila O da ne pobrkamo ovulaciju i implantaciju) bude biohemijska ili se plod bas ne razvija dobrim tempom. Znam ja da je dosta njih dobilo plusic 14-15-16 dpo i sve ok ali kako rekoh to je prije vjerovatno da je pomaknuta O a ne implantacija..
Aha, nisam znala za ovu info. Hvala na odgovorima
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Ja još imam zaliha s plus ili minus stranice... One step trakice i testovi, čini mi se da sam među vašim razgovorima pročitala da ti testovi za T nisu baš najpouzdaniji, iako na njima piše da su najviše osjetljivosti, 10tka...
💃🏼 27 god.
🕴🏼 34 god.
👶🏻 2020. 👣
Ja još imam zaliha s plus ili minus stranice… One step trakice i testovi, čini mi se da sam među vašim razgovorima pročitala da ti testovi za T nisu baš najpouzdaniji, iako na njima piše da su najviše osjetljivosti, 10tka…
One step ruku pod ruku sa CB bi trebali biti zabranjeni zakonski. Popiskim i ja CB ali sam svjesna njihove nepouzdanosti, jer sam dugo u ovome ali neko ko tek krece sa ovim moze samo sebi stresa nabiti. Sto se tice tih osjetljivosti vise ne znam ni sama sta da mislim. Logikom stvari bi rekla da ovaj od 10mIu ce pokazati prvi medjutim iz iskustva sam shvatila da oba pokazuju samo osjetljivu daje jacu liniju a ovaj od 25 mIu slabiju, medjutim kad beta predje 10, oba registruju. Prosli trudnocu sam pisnula ovaj od 25 mIu i uhvatio je betu od 15, na njemu je bila blijeda linija a na Freru prilicno jaka. Meni to govori da ovaj od 25 Miu itekako hvata betu nizu od 25… najpouzadniji je Gravignost Ultra i Frer za sada, ne zato sto prvi pokazu nego zato sto nemaju evaporacijsku, sta meni znaci linija na CB kad znam da su velike sanse da nije prava, evo ja sam maloprije popiskila CB i dobila evap…. Bacila u smece i cao…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
https://ibb.co/rQLp9P7
🤨
💃36 🏋️♀️ 44
👦8