Bella
♥️
Kiki
♥️
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Joli,
Srecno! ❤️
Čitam vas neko vrijeme i vidim ima puno srpkinja na temi. očito u Srbiji nema foruma. nemam ništa protiv srba ali onda pišite na hrvatski kad ste vec na hrvatskom forumu. Prilagodite se .Ove srpske riječi bodu u oči.. Još fali da napišete :gde si bre 🙄
Bokic curke! ja i dečko pokušavamo raditi na bebi od ovog mjeseca. Wish us luck 🌟🤩
Kako se nekome da radit profil samo kako bi napisao ovako nesto 🤮
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Cure ja danas 12 dpo i nista 🙄 ovaj put nisam bas toliko tuzna jer cu na putu barem moc probat neki koktel, malo izac i tako. Skocila mi temperatura na 12 dpo tako da sam sad sigurna da mi temperatura mora bit samo za potvrđivanje ovulacije.
Kiki znam ja i inseminacija nekome uspije samo sta je mala uspjesnost jer vecina zena prije ivf-a treba proc kroz inseminaciju, a vecina ih ima neki ajmo rec veci problem i onda one sve ulaze u statistiku. Ja cu pokusat inseminaciju odmah u 6.mjesecu i mozda 7. pa onda ivf
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Cure ja danas 12 dpo i nista 🙄 ovaj put nisam bas toliko tuzna jer cu na putu barem moc probat neki koktel, malo izac i tako. Skocila mi temperatura na 12 dpo tako da sam sad sigurna da mi temperatura mora bit samo za potvrđivanje ovulacije.
Kiki znam ja i inseminacija nekome uspije samo sta je mala uspjesnost jer vecina zena prije ivf-a treba proc kroz inseminaciju, a vecina ih ima neki ajmo rec veci problem i onda one sve ulaze u statistiku. Ja cu pokusat inseminaciju odmah u 6.mjesecu i mozda 7. pa onda ivf
Nije gotovo dok nije gotovo!
A sigurna sam da ce ti putovanje skrenut fokus i da ces se opustit barem pa se mozda iznenadis 🙏 😊
A ja cu sad kad dobijem M se javit dr, pa vjerojatno na inseminaciju. Ili eventualno jos jedan misec pričekat da se hormoni i spermio jos malo unormale. Bas se nekako nadam da ce barem to uspit jer je to jedino sto mogu u svom gradu uopce i obavit, za sve ostalo moram put pod noge 😑 a to mi je stres samo dok mislim o tome….
Mozda najbolje da si i ja neko putovanje uplatim 😂😂😂
Provjeri si TSH ponovno 6 tjedana od kad si povecala dozu. Koliko se sjecam sad je proslo cca 3? Glupo mi je rec da pricekas jos jedan mjesec jer ja nebi mogla cekat ali ja inace kad bas moram cekat onda si zadam zadatak zdrava prehrana, vitamini, lagane vjezbe/setnja i tako 😄 taman da pripremis tijelo. A ja se sve nekako nadam da ce nam svima uspjet sad kad dodje ljeto. Sve je nekako opustenije plus inseminacija ili ivf... Mozda se previse nadam haha
6+2 💙💙
Kiki uostalom imas za iskoristit 4 inseminacije, mozda odmah krenut da se ne trosi vrijeme. Do ovulacije ce ti TSH bit normalan. Samo se nemoj razocarat ako ne zatrudnis odmah iz prve jer mislim da u 4 ciklusa sa inseminacijom imas velike sanse. Samo neka malo poguraju spermice 😁
6+2 💙💙
Nije gotovo dok nije gotovo!
A sigurna sam da ce ti putovanje skrenut fokus i da ces se opustit barem pa se mozda iznenadis 🙏 😊
A ja cu sad kad dobijem M se javit dr, pa vjerojatno na inseminaciju. Ili eventualno jos jedan misec pričekat da se hormoni i spermio jos malo unormale. Bas se nekako nadam da ce barem to uspit jer je to jedino sto mogu u svom gradu uopce i obavit, za sve ostalo moram put pod noge 😑 a to mi je stres samo dok mislim o tome….
Mozda najbolje da si i ja neko putovanje uplatim 😂😂😂
Definitivno probat s inseminacijom,ipak je Ivf dosta tezi za organizam.Ne znam nikoga tko je bio na inseminaciji ili ivf,ljudi se valjda srame pricati o tome koga god pitam svi su iz prve i ne znaju kako se dogodilo 😂😂😂😂😂
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Joli,
Srecno! ❤️
Čitam vas neko vrijeme i vidim ima puno srpkinja na temi. očito u Srbiji nema foruma. nemam ništa protiv srba ali onda pišite na hrvatski kad ste vec na hrvatskom forumu. Prilagodite se .Ove srpske riječi bodu u oči.. Još fali da napišete :gde si bre 🙄
Bokic curke! ja i dečko pokušavamo raditi na bebi od ovog mjeseca. Wish us luck 🌟🤩
baš sam radi toga radila profil . kak da ne LOL😂a ti si sigurno također srpkinja. nevaspitana k tome. ima vas ko kineza😂
Joli,
Srecno! ❤️
Gde si bre drugarice. Zelim ti srecu da brzo stigne bebac. Molim te nauci ga da prihvaca prvo sebe, a onda i druge. Jer se iz tvog posta vidi samo jedno. A to je tvoje nezadovoljstvo. Ovdje smo jedna drugoj podrska bez obrzira kako ko pise. Srecno ti😜
naravno da mi smeta kad vidim kak hrvatski forumi postaju srpski. Ima ih više nego nas.nisam za mrznju ali ne bi s njima imala posla. tak da mi se digne kosa na glavi kad vidim srbizme. još fali da ćirilicom počnu pisati . Katastrofa🙄
Joli,
Srecno! ❤️
baš sam radi toga radila profil . kak da ne LOL😂a ti si sigurno također srpkinja. nevaspitana k tome. ima vas ko kineza😂
Pazi ovo ja nisam odgojena, a tebe su jadnice bas lijepo odgojili da mrzis srbe. Vjerojatno trenutno cugas i spremas se za Ray ili H2o hahaha, klasika
6+2 💙💙
Kiki uostalom imas za iskoristit 4 inseminacije, mozda odmah krenut da se ne trosi vrijeme. Do ovulacije ce ti TSH bit normalan. Samo se nemoj razocarat ako ne zatrudnis odmah iz prve jer mislim da u 4 ciklusa sa inseminacijom imas velike sanse. Samo neka malo poguraju spermice 😁
A zato se i mislim, bolje sto prije krenut, nemamo sta cekat 🙈 pogotovo jer problem ajmo reci ne postoji…
Ma i da bude 4. sreca ja zadovoljna 😂😂
A nista onda je odluceno 😄 kreni sljedeci ciklus i navijamo 🥳
6+2 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji