Drage trudilice, koje su vama bile prve pretrage/pregledi nakon neuspjesnih godinu dana pokusavanja ? Da li se "problem" otkriva istovremeno kod oba partnera ili se npr za jaci pol spermiogram tek predlaze nesto kasnije ? Da li se prvo pokusava sa uvodjenjem inozitola i dodataka prehrani (jer vec 8mj pijem inozitol i orthomol prenatal) ili su to ipak neki konkretniji koraci ? Da napomenem PAPA test radjen prije 5 mj na redovnoj kontroli gdje je savjetovano samo dalje pokusavanje, na uzv kao i nalaz sve ok, takodje LH trakice koristene 11 mjeseci sa uspjesnim znakom ovulacije. U sustini pitanje glasi odakle se krece ?
Unaprijed zahvalna svima 🤗
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Drage trudilice, koje su vama bile prve pretrage/pregledi nakon neuspjesnih godinu dana pokusavanja ? Da li se "problem" otkriva istovremeno kod oba partnera ili se npr za jaci pol spermiogram tek predlaze nesto kasnije ? Da li se prvo pokusava sa uvodjenjem inozitola i dodataka prehrani (jer vec 8mj pijem inozitol i orthomol prenatal) ili su to ipak neki konkretniji koraci ? Da napomenem PAPA test radjen prije 5 mj na redovnoj kontroli gdje je savjetovano samo dalje pokusavanje, na uzv kao i nalaz sve ok, takodje LH trakice koristene 11 mjeseci sa uspjesnim znakom ovulacije. U sustini pitanje glasi odakle se krece ?
Unaprijed zahvalna svima 🤗
Ovako meni su trazili briseve meni i mm.onda papu i spermogram mm. Dali su mi inositol jer imam policisticne jajnike i to koristila 6 mj. Onda mi prijateljica preporuci da narucim Myo Inositol u kombinaciji sa D chiro inositol i ja narucim u Oktombru a u Novembru ostanem trudna Tako da toliko godina a moj doca nezna za te dve kombinaceje suplemenata
Ja sam bila na konzultacija ( humana reprodukcija)
Ici ćemo na MPO, dobila sam dosta pretraga za obavit, neke imam, prvo mi je rekao da idem u ambulantu za citologiju, tako da polako ću se naručivati.
Za Ivf nisam jer kod mene do trudnoće dođe ali je problem iznositi ju.
Do tad ćemo pokušavati prirodno.
Krivo isprqvak, citogeneku 🙈
Citogenetiku 😂😂😂😂
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Ici ćemo na MPO, dobila sam dosta pretraga za obavit, neke imam, prvo mi je rekao da idem u ambulantu za citologiju, tako da polako ću se naručivati.
Super. Sretno i nek bude uspjesno da u prirodnom pokusaju uspijete 🤞
Mozete me staviti na listu za ne dobiti 30.9. Ovulacija je bila i pokrivena je. Sad cekamo. Mislim da cu cekati dan ne dolaska perioda za testiranje. Mozda se i predomislim 🫣😊
Krivo isprqvak, citogeneku 🙈
Citogenetiku 😂😂😂😂
Brzo sam tipkala na putu prema poslu i sve krivo 🙈🙈
Hehehehe skontala sam pa te zezam…😘
Moja M prosla cekam neki razuman period prije nego pocnes manijacki piskiti Lh pa onda i Hcg😎 Muz se vraca iz Amerike u subotu i donosi mi hrpu Frer-ova 🥴💅
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Curke, moolim vas help. Stavljam sliku da vidite lh trakice, jucer sam pocela sa testiranjem i jedna trakica je bila dosta tamna. Jel moze to bit jos tamnije? Ciklusi mi variraju, 24-27 dana. Ne znam ni jel upisujem u dobar stupac 😫
https://ibb.co/nfm5fhP
Evo i mene nakon 2 tjedna.... uspjela prije 12 dana uhvatiti ne sjenu nego crtu, ali na COVID testu, tako da je bilo 10 dana gledanja Netflixa, bez chillanja 😅😅😅Očito mi je sve to pomaknulo malo ciklus, pa sam tek danas na cd16 uhvatila peak, provjerila ga za svaki slučaj s clearblue (ostalo mi 6 kom štapića od prošlog ciklusa pa sam odlučila svaki mjesec kad na zelenim trakicama uhvatim peak provjeriti s ovim 😅) i sad idemo u akciju! 🤞🤞🤞🤞 svima, neka bude dobitni mjesec!
https://ibb.co/Hq5BMyK
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
Ciklusi 28/29
04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception
Evo i mene nakon 2 tjedna…. uspjela prije 12 dana uhvatiti ne sjenu nego crtu, ali na COVID testu, tako da je bilo 10 dana gledanja Netflixa, bez chillanja😅😅😅Očito mi je sve to pomaknulo malo ciklus, pa sam tek danas na cd16 uhvatila peak, provjerila ga za svaki slučaj s clearblue (ostalo mi 6 kom štapića od prošlog ciklusa pa sam odlučila svaki mjesec kad na zelenim trakicama uhvatim peak provjeriti s ovim😅) i sad idemo u akciju!🤞🤞🤞🤞svima, neka bude dobitni mjesec!
A ništa onda nek sljedeće dvije crte budu na Hcg testu, ali sada prvo akcija. Sretno!
.
Anchy, Kiki ima kaj simptoma ili još ništa.
.
Sayuri kad si sad zadnje ostala trudna od kojeg si dana imala mliječni iscjedak?
Ja inače prije nikad nisam stavljala dolje prste i provjeravala sluz jer za O bude je dosta pa se vidi na papiru. Inače i ne znam nakon O kako dolje treba biti znam da prošli mjesec prvih dana nije bilo ništa. Tek par dana pred mengu me oblilo i bilo bijelo.
Danas mi 3.dpo i cijeli dan sam mokra i provjerila dolje baš je bijelo kremasto i bilo dosta. Nije kao vaginalna sluz kod ovulacije.
2-3 dpo je krenuo mlijecni mutni iscjedak, nije gust nego onako poluvodenast… a inace nemam kad nije T tako da je to kod mene skoro siguran znak…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Evo i mene nakon 2 tjedna…. uspjela prije 12 dana uhvatiti ne sjenu nego crtu, ali na COVID testu, tako da je bilo 10 dana gledanja Netflixa, bez chillanja😅😅😅Očito mi je sve to pomaknulo malo ciklus, pa sam tek danas na cd16 uhvatila peak, provjerila ga za svaki slučaj s clearblue (ostalo mi 6 kom štapića od prošlog ciklusa pa sam odlučila svaki mjesec kad na zelenim trakicama uhvatim peak provjeriti s ovim😅) i sad idemo u akciju!🤞🤞🤞🤞svima, neka bude dobitni mjesec!
A ništa onda nek sljedeće dvije crte budu na Hcg testu, ali sada prvo akcija. Sretno!
.
Anchy, Kiki ima kaj simptoma ili još ništa.
.
Sayuri kad si sad zadnje ostala trudna od kojeg si dana imala mliječni iscjedak?
Ja inače prije nikad nisam stavljala dolje prste i provjeravala sluz jer za O bude je dosta pa se vidi na papiru. Inače i ne znam nakon O kako dolje treba biti znam da prošli mjesec prvih dana nije bilo ništa. Tek par dana pred mengu me oblilo i bilo bijelo.
Danas mi 3.dpo i cijeli dan sam mokra i provjerila dolje baš je bijelo kremasto i bilo dosta. Nije kao vaginalna sluz kod ovulacije.
2-3 dpo je krenuo mlijecni mutni iscjedak, nije gust nego onako poluvodenast… a inace nemam kad nije T tako da je to kod mene skoro siguran znak…
Imam i ja par dana sad neki mljecni iscjedak, nista previse al dovoljno da primjetim… inace nemam nista takvo nego zna bit onako skroz vodeni mokri, iako ne pratim to bas kad je kakav 🙈 al kako god, ne smatram ja to nista nikakvim simptomima, lakse je tako 😂
Dobar je znak u svakom slucaju, a vidjet cemo sta ce ispasti 🤞
Cure jel koja od vas ikada dumala o zivotnom vijeku spermija unutar materice. Ja nesto vjerujem da kada dodje do jajne stanice neki stariji koji je vec unutra neko vrijeme, ne razvija se dobro i biohemijska… nije isto kad oplodi spermij star dan i dva dana , sta vi mislite, nadam se da ste me skuzile…ja vjerujem da se to kod mene desilo, prvi put ikada da imam biohemijsku, a zadnji odnos 2 dana pred O 🤔
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Sortiraj odgovore
Najstariji