Tratinčica 123
Dakle tebi je onda ovulacija bila najvjerojatnije 14.8.
Dakle sad si 11dpo? Jesi radila koji test?😁
Zaboravila sam možda napomenuti, 14.sam.dosta vode popila prije testiranja i bilo je nešto slabo te u pon je isto se malo nadzirala.. sad ne znam bila je ovulacija 14./15./16. A ja bi najprije rekla 16.jer sam tad ujutro imala malo krvi vjv ovulacijsko. 22.sam dobila bijeli iscjedak isti kakav sam imala u prvoj trudnoći osim ako nije nekakva slučajnost😄
Pokrili smo 13.8. ii 15.8.
Radila sam u utorak cb digitalni I negativan(prerano), zatim danas neki first sign no kasno sam vidjela da je taj 25 osjetljivost.
Sutra cu ponovit cb za 6 dana prije pa kako bude🤞🥰
ako bude negativan onda ću ponoviti tek 2.9.
Bebolina2207
Uuuuf puno mi je lakšeee🥰
Mene je najviše mučilo to po čemu oni vide m ili jel to 100% sigurno.
13-og si imala skoro pa pik, ako nije već i to pik..
Ako si radila trakicu ujutro, moguće da je ovulacija bila čak i taj dan. ..
Ako si radila popodne, onda je bila 14-og.
Od pika ovulacija nastupa unutar 24h, pa mislim da stvarno nije moguće da je tebi bila tek 16-og.
Nadamo se dok ne dobijemo M. Do tada nije ništa gotovo.
Imaš ti dosta simptoma. Kod mene baš nikakvog iscjetka, baš ništa. Kod tebe isto ili?
Tako je, dok ne dobijemo, nadamo se!
A ako, nedaj Bože, dobijemo provjerimo da nije lažna menstruacija.😂😂😂
Imam ga, gust i bijel.. ali sam imala i prošli mj, pa ga sad uzimam s rezervom.🙉
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Pozz cure..
Obavili smo jutros transfer.. vratili smo dvije osmostanicne.. beta za 2 tjedna.. 🤞
Belladržim fige da krene tamniti ♥️
Tratinčica i ja vidim neke sjene.. nadam se da nije do testa i da će biti jača kroz dan dva.
Sretno 🥰🥰🥰čekamo 2 tj
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam negdje dan ili dva nakon O imala malo smeđe krvi na papiru i bolove dolje.
Ooo, onda je vjv meni ovulacija bila 14.da... jer ne me i 16.bilo krvi.
Jel okej ako sam imala odnos 13.navečer ukoliko je do ovulacije došlo 14.?🤞😄
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Pa kod mene je u prošloj trudnoći baš rano bio prisutan taj bijeli iscjedak, ali ne potpuno bijel nego nekad bude skroooz svijetlo žut i on mi najviše nađe daje trenutno 😁😁
Nadam se da ćemo svi ugledati plusiće u prebaciti se na drugu temu i skupa odbrojavati ❤️🥰
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Garawa to je to... 🥳🥳 Sad držimo figeee... 🍀🍀🍀
Bella još se vidi sjena, nadam se da će sutra izaći štoperica .. 🤞🤞... Pa da iza vidimo pravi plusić...
Inače cure koje su pisale za AMH, ja sam to shvatila ovako, nije toliko bitan amh, ali je lošiji odgovor na stimulaciju u IVF-u što je AMH manji, manje imamo vremena jer je zaliha već dosta smanjena. Za samu kvalitetu jajnih stanica bitno je da je FSH niži od 10, a da je DHEA-S što bliži 10, tada su js kvalitetnije i ovulacije bolje. Inače kad je rezerva js manja dr. gin. odmah upućuju specijalistu humane, pa možda posjeta i mišljenje ne bi bili na odmet, uputa koje suplemente piti, u kojim dozama, pa i u koje doba dana je jako bitna.
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Cijeli dan od jutra glavobolja- al samo povremena, malo je ima, pa samo naglo prestane pa opet lagano krene.. grudi su me malo danas krenule boljeti.. negdje ispod pupka malo, al više sa desne strane malo malo osjetim neka kao lagana zatezanja.. a unazad 2h lagane menga bolove imam..
Temperatura mi je 37,3 ( nisam bolesna) ..😂😂
Nisam pametna dal da se čemu nadam ili ne..
…
I kod mene su bolovi ispod pupka i isto malo više desno i isto kao nekakva zatezanje imam. I mene danas glava boli, ali mislim si zbog vremena😋
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Cijeli dan od jutra glavobolja- al samo povremena, malo je ima, pa samo naglo prestane pa opet lagano krene.. grudi su me malo danas krenule boljeti.. negdje ispod pupka malo, al više sa desne strane malo malo osjetim neka kao lagana zatezanja.. a unazad 2h lagane menga bolove imam..
Temperatura mi je 37,3 ( nisam bolesna) ..😂😂
Nisam pametna dal da se čemu nadam ili ne..
…
I kod mene su bolovi ispod pupka i isto malo više desno i isto kao nekakva zatezanje imam. I mene danas glava boli, ali mislim si zbog vremena😋
Računaj ti sebi da ti je O bila 14.8 🤗
Pišni sutra 1 testić 🤞🤞🤞 jer onda ti je 12dpo.
E točno te stvari i ja osjetim.. daj Boze da nešto znače 🥰🥰
Trudimo se od 9/21.
Hoću, vjerojatno ću se u 6 probudit😄😄
Ja sam imala spontani i točno se sjećam svakog simptoma. Glavni simptom mi je bio taj iscjedak i užaaasan umor - peglanje korpe veša 3 dana ali doslovno. Spavala sam do 11 i opet oko 16..užas
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Hoću, vjerojatno ću se u 6 probudit😄😄
Ja sam imala spontani i točno se sjećam svakog simptoma. Glavni simptom mi je bio taj iscjedak i užaaasan umor - peglanje korpe veša 3 dana ali doslovno. Spavala sam do 11 i opet oko 16..užas
Držim fige da sutra bude plusic 🤞🤗
Onda polažemo sve nade u to.. sutra nam se javljaj s testićem😊
Trudimo se od 9/21.
Tratinčica123
Naravno ooo
Kada tii radiš testić?