Garawa hvala draga. ❤️
Eto cure jedan vjetar u leđa, nas su doslovno svi otpisali jer znaju da dugo pokušavamo i ništa 😂 ali evo, dogodilo nam se čudo za koje smo mislili da se događa samo drugima 🙏🏻
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Zoe,
Nemoj biti uplasena, bice sve uredu. ❤️
Na pocetku iduce godine, drzaces svoju bebicu.
Te pretrage sto si navela radicemo vec u junu, kad on ponovo dodje. Probacu sa tim preparatom. Ono sto me je najvise pogodilo sto ima 0% progresivnih spermatozoida, i 1% normalnih oblika (morfologija). Da li je ta oligoastenozoospermia teza dijagnoze od ove koju moj muz ima, asthenoteratozoospermie? Necu te vise gnjaviti, uzivaj u trudnoci i izbjegavaj sve sto te uznemirava. Ljubim te. ❤️
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Garawa hvala draga. ❤️
Eto cure jedan vjetar u leđa, nas su doslovno svi otpisali jer znaju da dugo pokušavamo i ništa 😂 ali evo, dogodilo nam se čudo za koje smo mislili da se događa samo drugima 🙏🏻
Čestitam 🤗🤗
Neka bude uredna i školska trudnoća🥰
Ti si svoje čudo dočekala , hvala Bogu!!
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Luna ma pitaj sve sto te zanima, znam tocno kako se osjecas i ako ikako mogu pomoci stvarno mi je drago😊
Ne znam koliko se dijagnoze mogu usporedjivati, jer je svaki taj parametar jednako vazan, treba imati i dobar broj, i pokretljivost i morfologiju😅
I nasa prijasnja dijagnoza i vasa sad su daleko od idealne, treba biti realan😞
Odlicno je sto cete napraviti pretrage jako brzo i vjeruj mi, doslovno za 2 mjeseca situacija moze bit drugacija, i nadam se da ce biti tako u vasem slucaju.🙏🏻
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
Ella hvala ti ❤️ ❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
Zoe,
Hvala ti puno. Ne znas koliko si mi pomogla. Upravo guglam ovaj preparat koji si mi preporucila. Odmah cu ga sutra potraziti. ❤️😘
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Luna ❤️❤️❤️ drago mi je🥰
Tu sam ako bilo sta trebas jos😘
Zelim vam svu srecu i da vas doceka isti ishod kao i nas, na ovaj ili onaj nacin🍀❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
Kiki uopce nisam svjesna🙈 jos uvijek dolazim sebi😅
Ko grom iz vedra neba😂 nit ulovila pik, simptomi identicni kao u PMS-u, , cekala mengu da se narucim na HSG i plus ko kuca
Jednostavno sam sokirana da se samo od seksa moze zatrudnit😂😂😂
Hvala drage moje, sve vas to ceka❤️ Kako kazu, kad se najmanje nadamo, al stvarno ispadne tako🍀❤️🥰
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
Zoe ajme ovakve vijesti i nama svima daju nadu da se cuda ipak događaju! Cestitam, jako sam sretna zbog vas 😊😊 znaci napokon neki plus, sad ima da se zaredamo haha. Javi nam se ponekad 🥰
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
September daa, ja sam uvijek odmahivala rukom, kad mi je netko pricao takve price, kao nismo mi te srece, i evo.. 🙈
Tako da, svi cemo doc na red❤️
Javit cu se naravno😘 hvala ti puno🥰 pratim vase price i nadam se da cete nastaviti niz🐣🐣🐣
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji