Pozdrav cure, ja bih trebala dobiit m 15-og. Ciklus inače 25 dana. Jučer na 10 dan ovulacije, navečer nekakva točkica krvi i do sada nema krvarenja. Pretpostavljam da je to naznaka menge, jer iako tome nisam sklona, dogodila su mi se takva točkasta krvarenja svega možda dva puta do sada. Što vi kažete možda implantacija ili naznaka za m? U prvoj trudnoći nisam imala nikakve znake implantacije.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Pozdrav cure, ja bih trebala dobiit m 15-og. Ciklus inače 25 dana. Jučer na 10 dan ovulacije, navečer nekakva točkica krvi i do sada nema krvarenja. Pretpostavljam da je to naznaka menge, jer iako tome nisam sklona, dogodila su mi se takva točkasta krvarenja svega možda dva puta do sada. Što vi kažete možda implantacija ili naznaka za m? U prvoj trudnoći nisam imala nikakve znake implantacije.
Napravi test i bit će ti jasnije 🤷♀️
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
https://www.tickerfactory.com/
Boky, test jutros negativan...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Poz drage dame. Evo i mene na vasoj temi, nisam ovde svracala cesto jer sam bila na druge teme aktivna. Evo ja da se izjasnim. Ovo je 3 ciklus posle Mised ab u 10 tr. I ovo mi je drugi ciklus kako pratim ovulaciju Lh trakicama. Prosli ciklus je samo jedan dan bila trakica poz al se nije uhvatilo. A ovaj od 7dc meni su trakice danas 4 dan pozitivne. Ima li neka od vas iskustvo sa tim. Jer stvarno neznam kad je pik.
Mia21998 ima li kod tebe kakvih novosti 🤔
Nema vještice za sada, test pri ruci također nemam a ginekolog mi se već drugi dan ne javlja za uputnicu za betu😓 baš me nekako krenulo. Pokušavam sto manje misliti o tome i nervirati se😅
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Nema vještice za sada, test pri ruci također nemam a ginekolog mi se već drugi dan ne javlja za uputnicu za betu😓 baš me nekako krenulo. Pokušavam sto manje misliti o tome i nervirati se😅
Pa to je super vijest, samo da tako i ostane😍
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
Boky, test jutros negativan…
Nisam ti ja baš u tome stručna, jedino da ponoviš za dva dana... 🤞🤰
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
Pa to je super vijest, samo da tako i ostane😍
Htjela sam ja već otići privatno u lab i obaviti to, ali zaručnik je nekako glas razuma pa me odgovorio i rekao neka pričekamo još koji dan za to. Sutra idemo u grad pa ću navratiti sigurno u muiller jer znam da će biti jače od mene💔 pa ću javiti 🥰
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Cure, imam pitanje vezano za koristenje lh trakica.
Ovo je prvi ciklus da ih koristim, pa mi nije bas jasno. 🤔
Znaci 10dc svijetla, ono skroz na skroz, jucer tamnija, ali opet ne pretamna kakva mora biti znam da mora biti fulful tamna kao kontrolna, a danas 12 dc, ona jos svjetlija, sta sad to znaci ? Nije mi jasno bas.
Zarucnik mi se smije i govori da radim znanstvenu fantastiku s tim, a ja sam ono isla cisto da vidim koji dan ciklisa bi mogla biti ovulacija, iako znam da seta svaki ciklus drugacije.
Eto, vjerujem da ste vi ovdje "strucnije" po pitanju trakica, pa ako koja zna sto bi mogli biti, zahvaljujem. Malo me strah da to znaci da cak do ovulacije nece ni doci ovaj ciklus onda. Ne znam evo.
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji