Evo da se javim, nista nema novog na vidiku, pokrivali smo ove dane, svako drugi dan. Iskreno, lh trakice me skroz frustriraju, danas mi je 19.ili 20.dan od zadnje M, jos nema peaka, brine me i hoce li biti uopce. Pokazuje vec zadnjih par dana tanku slabu crticu i to je to.
Plus, jos od jucer mi se aktivirao ovaj zub, zub koji je kako je zubar rekao na putu za propast. to je zub kojem je izvadjen zivac kada sam bila osnovnoškolka, i sto problema oko njega, nije ga htio izvaditi do sada jer mi nije stvarao neki problem. Rekao je kada pocme boljeti, onda cemo ga izvadiit (inace je rijec o 6 dolje desno). Za sad gledam kako ce se dalje razvijati bol, pa cu otici do zubara ako ne stane. Jako me strah jer bi mi to bio prvi zub kojeg bih vadila (ne racunam mlijecne zubice :). Malo sam off topic, ali sam malo i tuzna i frustirana i sve, pa evo da podijelim s vama...
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Evo da se javim, nista nema novog na vidiku, pokrivali smo ove dane, svako drugi dan. Iskreno, lh trakice me skroz frustriraju, danas mi je 19.ili 20.dan od zadnje M, jos nema peaka, brine me i hoce li biti uopce. Pokazuje vec zadnjih par dana tanku slabu crticu i to je to.
Plus, jos od jucer mi se aktivirao ovaj zub, zub koji je kako je zubar rekao na putu za propast. to je zub kojem je izvadjen zivac kada sam bila osnovnoškolka, i sto problema oko njega, nije ga htio izvaditi do sada jer mi nije stvarao neki problem. Rekao je kada pocme boljeti, onda cemo ga izvadiit (inace je rijec o 6 dolje desno). Za sad gledam kako ce se dalje razvijati bol, pa cu otici do zubara ako ne stane. Jako me strah jer bi mi to bio prvi zub kojeg bih vadila (ne racunam mlijecne zubice :). Malo sam off topic, ali sam malo i tuzna i frustirana i sve, pa evo da podijelim s vama...
2020- Nase prvo sunce ❤️
Kako se ono uploada slika? Jucer je bio pik ocito, dns je crtica druga slabije svjetila. To sad znaci da je ovulacija prosla i sto smo napravili smo napravili ili da pokrivamo jos 2dana?
https://imgbb.com/ ovdje uploadaj
Po ovome sto kazes ovulacija je danas tako da obavezno danas pokrijte, a sutra ako vam se bude dalo 😅
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
evo ovako to danas izgleda, oko 11 sam radila. a jucer je bilo puno tamnije..
Onda je najvjerojatnije jucer bio peak... Nakon peaka 12-36 sati nastupa O tako da ce najvjerojatnije danas... Obavezno pokrijte i pisni kasnije opet da vidis jel crtica jos svjetlija 🙂🙂
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Kejsy, hvala ti puno na odgovoru, zbilja mi puno znaci i utjesila si me. Puno mi znaci da kada sam ovako down da mi netko nesto konstruktivno i pametno odgovori, tako da hvala jos jednom :)
Sto se tice trakica, slazem se, nekako u razlicita doba dana mi bude drugacije. Pratit cu jos jer znam imati dosta duge cikluse, pa mozda O samo sto nije,a mozda je vec i bila. Vidjet cu jos, pratim svakako i pokrivamo sto vise mozemo :))
A za zub isto, i ja si mislim bolje ga je van nego da mi komplicira sve, pricekat cu jos koji dan jer malo boli, moze se to i povuc. Ne kazem da se hoce povuc, ovako vise osjecam bas bas laganu bol ali osjecam ipak, ali ako bas nastavi a pogotovo ako se pocne pogorsavati, direkt zubar pa konzultrati se s njim.
2020- Nase prvo sunce ❤️
Evo mene od gina, kaze da vidi nesto na lijevom jajniku, vjerojatno zuto tijelo, ovulacije nema na vidiku tako da je valjda bila 😂 ... Endometrij zadebljan ali nije trolinijski, e to idem proguglat sta je 😅
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji