Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    07. Prosinac 2021. 11:34

Zbilja za poluditi 🤦‍♀️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Aristea
    07. Prosinac 2021. 11:37

https://ibb.co/HpzZwc6 Ovo je par sati nakon i znam da to nist ne vrijedi i da je evaporacijska..

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    07. Prosinac 2021. 11:38

Ma kazem oci cu provjerit betu i cao. Jucer navece me tako jako bolio jajnik i sve dolje da sam imala osjecaj da cu dobiti..

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    07. Prosinac 2021. 12:03

Mozda i to sto imam nos zacepljen vec par dana utjece na to da ne dobijem. Neznam sad lupam i gluposti. Nekak vise vjerujem da je ovo sve lazna uzbuna i da su me napale opet neke ciste. Ne nadam se…

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• MissN
    07. Prosinac 2021. 12:10

Aristea s vađenjem bete si najsigurnija...a bome kad ovako testići zezaju ispada i najjeftinija opcija...

Cure, kojem testu se može najviše vjerovati? Jel onom iz mullera? Ako sam dobro shvatila, ne vjerovati ovima kaj imaju plave crte jer znaju evaporacijske pokazivati? Potrošila sam sve kineze koje imam, a testirala bi se 26 DC jer kad bude pozitivan test moram zvati ginekologa dal nastavljam s duphastonima ili ne...da ne zeznem sama sebe...

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

Garawa¤
    07. Prosinac 2021. 12:37

MissN

Aristeas vađenjem bete si najsigurnija…a bome kad ovako testići zezaju ispada i najjeftinija opcija…

Cure, kojem testu se može najviše vjerovati? Jel onom iz mullera? Ako sam dobro shvatila, ne vjerovati ovima kaj imaju plave crte jer znaju evaporacijske pokazivati? Potrošila sam sve kineze koje imam, a testirala bi se 26 DC jer kad bude pozitivan test moram zvati ginekologa dal nastavljam s duphastonima ili ne…da ne zeznem sama sebe…

Ako bude pozitivan test nastavljaš duphaston

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    07. Prosinac 2021. 12:38

Aristea

Mozda i to sto imam nos zacepljen vec par dana utjece na to da ne dobijem. Neznam sad lupam i gluposti. Nekak vise vjerujem da je ovo sve lazna uzbuna i da su me napale opet neke ciste. Ne nadam se…

Ne utječe nos na to 😄

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Anni
    07. Prosinac 2021. 12:38

Aristea

Joj cure ja vise nist ne kuzim evo iskreno. Clear blue mi baca plus. Onaj sa crvenim ne… idem danas vaditi krv i k vragu vise. Javim se ginekologici u oba slucaja i da jesam i da nisam i da vidimo gdje je zapelo.

Imate li taj drugi test jer ode je zbilja fin plus i po meni je ovo i vise nego pozitivno 🙂 u mulleru 14kn uzmite s crvenom linijom ima i mislim da ce vam sigurno pokazati jer i ode se fino vidi

Aristea
    07. Prosinac 2021. 12:56

Garawa

Aristea

Ne utječe nos na to 😄

A kao ta neka prehlada. Na to sam mislila. Cula sam kao da to zna pomaknuti ciklus. Makar je tako zadnjih par dana..

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• MissN
    07. Prosinac 2021. 14:44

Garawa

MissN

Aristeas vađenjem bete si najsigurnija…a bome kad ovako testići zezaju ispada i najjeftinija opcija…

Cure, kojem testu se može najviše vjerovati? Jel onom iz mullera? Ako sam dobro shvatila, ne vjerovati ovima kaj imaju plave crte jer znaju evaporacijske pokazivati? Potrošila sam sve kineze koje imam, a testirala bi se 26 DC jer kad bude pozitivan test moram zvati ginekologa dal nastavljam s duphastonima ili ne…da ne zeznem sama sebe…

Ako bude pozitivan test nastavljaš duphaston

Moram zvati ginekologa onda da pusti recept za dalje... znaš možda do kojeg tjedna se onda nastavlja s duphastonom? Do 12 tjedna ili?

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.