Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissN
    15. Studeni 2021. 10:45

LaVi

MissN meni je zasad okej,jedino mi je pojačan iscjedak
    Trebala bi piti do četvrtka onda bi trebala doći menga
    Sad sam u iščekivanju isto
    Ja sam testove radila puunoo puta,svaki put razočarenje,minus ko kuća😪
    Tako da ovaj put imam samo čekat i nadat se da će nam ginekologica dat zeleno svjetlo i reć da hvatamo tu ovulaciju
    Iako baš sam tužna i razočarana i bojim se da ni ova terapija neće uspjet
    Polažem nade ali baš se bojim da ni ovaj pit neće bit dobitan

sad ih piješ prvi mjesec? meni je rekao da za 2-3 dana kak prestanem piti bi morala M stići...
    znam kako ti je, i mene je strah da neće uspijeti... ali izgleda da nam ne preostaje ništa drugo nego vjerovati da bude uspjelo.. 

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

• MissN
    15. Studeni 2021. 10:48

simba

MissN

Kiki držim 🤞🤞 da jajne stanice i spermići plešu svoj ples ili da čak već sljubljeni putuju na odredište

LaVii ja sam na duphastonima upravo, još danas i sutra… sutra ću raditi test pa da vidim kak je stanje.. ne znal dal da se nadam ili ne…kak je tebi s duphastonom? meni prekjučer crveni spotting popodne, jučer prijepodne smećkasti, sad opet vidim da se javlja crvena krv u nitima u iscjetku 🤯🤯

Garawaevo da si mi bliže, donijela bi ti palačinke s nutelom i vruće čokolade samo da te oraspoložim.. drži se ♥️

Simbai mene rastužuje to da su mi dječica ko dobitak na eurojackpotu.. kad bi bar ciklusi bili svaki tjedan pa da imamo više šanse.. mene je već i muž počeo tješiti da nikome ne uspije iz prve.. da je pričao s dečkima koji imaju djecu i da je svima trebala bar godina dana

Ono da znam da ću tipa ostat trudna npr u 5.2022, ja bi imala strpljenja. A ovako, ono JEDVA skupila hrabrosti za još jedan porod😅 nakon prvog i et. Ne ide i ne ide.
    Znam da ima puno gorih slučajeva, neću ih uopće nabrajati. Sve ja to znam. Ali kad se netko drugi najede ne znači automatski da sam i ja sita. Ako razumiješ😁 Kao da je nemoguća misija napravit bracu/seku mom dječaku. Evo i ovaj ciklus.

evo meni je po natalnoj karti teta pročitala da ću ostat trudna krajem 2023 ili vjerojatnije početkom 2024.. do onda vas sve ispratim s ove teme i dobim prvu sjedu kosu... šta ti tvoj ginekolog kaže na to da već duže vrijeme pokušavate, a ništa? 

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    11/22 FET ❄️

maybenewmom
    15. Studeni 2021. 11:41

simba

MissN

Kiki držim 🤞🤞 da jajne stanice i spermići plešu svoj ples ili da čak već sljubljeni putuju na odredište

LaVii ja sam na duphastonima upravo, još danas i sutra… sutra ću raditi test pa da vidim kak je stanje.. ne znal dal da se nadam ili ne…kak je tebi s duphastonom? meni prekjučer crveni spotting popodne, jučer prijepodne smećkasti, sad opet vidim da se javlja crvena krv u nitima u iscjetku 🤯🤯

Garawaevo da si mi bliže, donijela bi ti palačinke s nutelom i vruće čokolade samo da te oraspoložim.. drži se ♥️

Simbai mene rastužuje to da su mi dječica ko dobitak na eurojackpotu.. kad bi bar ciklusi bili svaki tjedan pa da imamo više šanse.. mene je već i muž počeo tješiti da nikome ne uspije iz prve.. da je pričao s dečkima koji imaju djecu i da je svima trebala bar godina dana

Ono da znam da ću tipa ostat trudna npr u 5.2022, ja bi imala strpljenja. A ovako, ono JEDVA skupila hrabrosti za još jedan porod😅 nakon prvog i et. Ne ide i ne ide.
    Znam da ima puno gorih slučajeva, neću ih uopće nabrajati. Sve ja to znam. Ali kad se netko drugi najede ne znači automatski da sam i ja sita. Ako razumiješ😁 Kao da je nemoguća misija napravit bracu/seku mom dječaku. Evo i ovaj ciklus.

A svagdje ima gore od goreg draga što ne znači da tebi tvoje muke ne smije biti preko glave naravno da da. U suštini sami smo sebi najbitniji. Evo koliko se mi borimo još nismo nikada sjeli i popričali o tome ja i muž nikako samo e odoh ja ginekologu dođem doma sve ok. Ej moraš urologu (uzima termin sada u petak). Ej dobila sam on zakoluta očima ja odem od njega nešto raditi i iskuliram jer ako se krenemo samosažaljevati psihički nas neće biti tako da je bolje ovako jer ona 90%vremena zaboravim i Fokus mi je na drugim stvarima. To je moja psihička borba sa ovim problemom. Ali i je ovo jedna velika tragedija i veliki globalni problem.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

• LaVi
    15. Studeni 2021. 11:53

MissN sad je nakon godine ipo,ali pila sam ga prije još i to dosta puta tako da ajmo reć znam proces ali nisam klomifen pila
    A ništa nam ne preostaje nego nadati se 🙏
    Nikad nisam imala problem s tim da mi ne dođe s terapijom ali kad prestanem pit ništa,nema je po par mjeseci,nema ovulacije u nema menstruacije
    Zato sad pokušavamo potaknut ovulaciju a valjda će uspjet ko zna 
    Svi nešto komentiraju kako su uspjeli neki za mjeec dani neka za 2,3 a ko zna sve je to individualno

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    6/25 - Letrozol

• MissN
    15. Studeni 2021. 12:36

LaVi

MissN sad je nakon godine ipo,ali pila sam ga prije još i to dosta puta tako da ajmo reć znam proces ali nisam klomifen pila
    A ništa nam ne preostaje nego nadati se 🙏
    Nikad nisam imala problem s tim da mi ne dođe s terapijom ali kad prestanem pit ništa,nema je po par mjeseci,nema ovulacije u nema menstruacije
    Zato sad pokušavamo potaknut ovulaciju a valjda će uspjet ko zna
    Svi nešto komentiraju kako su uspjeli neki za mjeec dani neka za 2,3 a ko zna sve je to individualno

kolko ti nakon prestanka pijenja duphastona dođe menstruacija? držim 🤞🤞 da uspije... gle, ako i klomifen ne pomogne, ima još toga što će pomoći.. ali jednog dana dok ćeš maziti svoj trudnički trbuh, ništa od ovoga neće više izgledati tako strašno...

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    11/22 FET ❄️

kambiana
    15. Studeni 2021. 12:55

Kejsy žao mi je zbog biokemijske 💗 idemo pokušavati dalje, nek je svima sa srećom.

Piškila sam jutros test ali sam žurila na posao pa nisam stigla pisat. Opet negativan 🤷‍♀️ Ne znam, ona crtica prekjučer je baš bila lijepa, nekako mi je teško vjerovat da je bila evaporacijska.  A opet, sad je već 14 dpo i ako sam T trebalo bi pokazat crticu. Nisam pametna :(

👩26
    👨27
    🤞pokušavamo od 3/2021
    Ciklusi 29 dana
    Hashimoto hipertireoza - stabilno ✅

kelp6ie
    15. Studeni 2021. 13:49

kambiana

Kejsy žao mi je zbog biokemijske 💗 idemo pokušavati dalje, nek je svima sa srećom.

Piškila sam jutros test ali sam žurila na posao pa nisam stigla pisat. Opet negativan 🤷‍♀️ Ne znam, ona crtica prekjučer je baš bila lijepa, nekako mi je teško vjerovat da je bila evaporacijska. A opet, sad je već 14 dpo i ako sam T trebalo bi pokazat crticu. Nisam pametna :(

Draga Kambiana, ja sam vidjela one tvoje testove od neki dan, i stvarno je bila lijepa roza crtica. Ja sam imala hrpu testova s evap linijama, ali nisu bile takve kao tvoje.... 

pokušavamo godinu dana
    jedan missed ab, jedna biokemijska
    Spolni hormoni uredni, kao i AMH.
    Folna, myo-inozitol, q10, d-vitamin

Joli 🌟
    15. Studeni 2021. 16:19

MissN ja sam krajem srpnja pila Sumamed i nažalost nije pomogao, ali i ranije sam radila briseve kao što sam ti pisala. Sljedeći mjesec Doksiciklin i vaginalete, ponavljala briseve nakon 20 dana od zadnjeg antibiotika i došli čisti... E sada cure su mi govorile da koristim čajevac, nisam jer sam vjerovala u doksiciklin, ali mislim da je Bella spominjala da ga je koristila, pa ti možda može ona pomoći...
    Što se tiče Duphastona i ja sam od njega krvarila oskudno, ali od 8 ili 9 dpo (mislim nisam sigurna) sam krvarila, spojilo mi se krvarenje s M, prvo sam se ponadala da je impl. Krvarenje, ali na kraju je ipak bila reakcija na Duphaston, pa ga više nisam koristila.

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    15. Studeni 2021. 16:21

kambiana

Piškila sam jutros test ali sam žurila na posao pa nisam stigla pisat. Opet negativan 🤷‍♀️ Ne znam, ona crtica prekjučer je baš bila lijepa, nekako mi je teško vjerovat da je bila evaporacijska. A opet, sad je već 14 dpo i ako sam T trebalo bi pokazat crticu. Nisam pametna :(

Da stvarno je izgledala obećavajuće ta crtica, ako si 14 dpo već bi i crtica morala biti lijepo tu... Nažalost ti kinezi su nepouzdani, što nam pokazuju sve češće... Ali čekamo M pa ćemo vidjeti, još ništa nije gotovo 🍀

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

simba
    15. Studeni 2021. 16:44

joli, jeste vi pokrili ovaj mj? vidim da si već 5dpo, kakav ti je osjećaj?
    bella jesu stigli brisevi?
    kambiana točno treba te kineze tužit. Kad trebaš dobit? sutra? postoji jedino mala nada. Možda si ti jedna od žena koja ima niži hcg u početku, pa da ovi testovi još ne mogu očitati. Trudna si dok ne dobiješ😅

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.