Cure bok…
da li netko ima iskustva s uzimanjem Aspirina 100?
Naime, zbog jednog missed ab u 9tt, preventive radi mi je preporučen Aspirin, da poboljšava prokrvljenost maternice i lakše dolazi do implantacije.
Na internetu nalazim i dobro i loše informacije, pa nisam sigurna…
Ja drmnem aspirin svako malo 😂😂😂
Meni baba rekla da pijem aspirin za prokrvljenost, tj cirkulaciju zimi jer sam uvik smrznuta, pa ocito ima nesto u tome 😁
Mislim da se tu nemas sta brinut pogotovo jer ti je dr to preporucia 😁
Ja sam nedavno pila Aspirin i dobila užasne nuspojave katastrofa mi je bilo. Ako ne mora se piti ne bi ga nikome preporučila.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Da se i ja malo javim . Sad sam u onoj dosadnoj fazi čekati da ne dobijem. U petak muž ide po uputnicu za Urologe da provjeri sebe kako je itd. Tako da me to iščekivanje izludi. Nadam se da sve bude ok mada čisto sumnjam da je sve tip top.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Hvala cure na odgovorima. A nista testirat cu i dalje ali nekako eto ulovila me depra.. dode mi da bacim sve lh trake u smece. Eto takvog sam raspolozenja. Proci ce…
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Meni aspirin bas odgovara i uvijek mi pomogne
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Meni baba rekla da pijem aspirin za prokrvljenost, tj cirkulaciju zimi jer sam uvik smrznuta, pa ocito ima nesto u tome 😁
Ja sam nedavno pila Aspirin i dobila užasne nuspojave katastrofa mi je bilo. Ako ne mora se piti ne bi ga nikome preporučila.
Upravo se toga i bojim... Kakve nuspojave si imala?
pokušavamo godinu dana
jedan missed ab, jedna biokemijska
Spolni hormoni uredni, kao i AMH.
Folna, myo-inozitol, q10, d-vitamin
Upravo se toga i bojim… Kakve nuspojave si imala?
Imala sam ogroman pritisak u ušima i glavi,vrtoglavice i nemoć meni se odrazilo na živčani sustav tako da s njim treba biti baš oprezan. Ali opet ne znači da tebi neće odg
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Hvala cure na odgovorima. A nista testirat cu i dalje ali nekako eto ulovila me depra.. dode mi da bacim sve lh trake u smece. Eto takvog sam raspolozenja. Proci ce…
Znam kolko je sve to frustrirajuće. A uzmeš sebi po neki mjesec pauze kada ti je svega preko glave pa ponovo. Neće propasti trakice . Ne daj se 🥰🥰🥰😘😘😘
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Upravo se toga i bojim… Kakve nuspojave si imala?
Imala sam ogroman pritisak u ušima i glavi,vrtoglavice i nemoć meni se odrazilo na živčani sustav tako da s njim treba biti baš oprezan. Ali opet ne znači da tebi neće odg
I da moja mama isti problem ima ali nikada nije htjela uzeti aspirin. Ja sam ga uzela zbog vakcinacije jer je doktor rekao kao da ne dođe do ugrušavanja krvi i 4 dan je bio u smeću. Baš sam se bila nasikirala i odem do doktora i smijali su mi se kao ne brini proći će samo da odmah prestanem piti a muž je bio ok malo duže i njega je opalio dobro tako da je i on prestao 😂😂😂😂😂
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Leptir nije to još peak.. samo ti umači dalje 😊
Od aspirina ja dobijem osip 🙄
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞