Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ☯️
    25. Kolovoz 2021. 16:29

zuzujalica

Sorry Hopezaboravila sam da nemam ticker u potpisu 😂 danas sam 18dc, zadnja trakica je od danas. :)

Ahaaa,ma nije mogla nista vidjeti kad po meni nisi jos ovulirala,rekla bi da ti je danas O ili eventualno sutra. Prati sutra jel ces imat kakve bolove,neki trag zavrsene O. Jel imas kakvu sluz jucer/danas?

zuzujalica
    25. Kolovoz 2021. 17:14

Hope vodenasta mi je. Hvala ti puno na svim savjetima, hvala svim curama ❤️ Pratit cu narednih dana i svakako vas updateam za slucaj da netko bude u istoj situaciji 😊

👩🏻 29 🧑🏻‍🦱 30
    Pokušavamo od 12/2020
    Brisevi ✅
    Hormoni: LH 5.65, FSH 4.91, E2 607,81 (interval 45-854). AMH 7.38
    Prl 470 (interval 102-496)
    Spermiogram: oligoasthenoteratozoospermia 😫
    1️⃣ICSI 03/22 - slaba reakcija na Puregon, nakon 6 dana pikanja odustajanje od postupka. Ovulacija ipak nastupila 10 dana nakon odustajanja, ne znamo zasto…
    2️⃣ ICSI 05/22 - 1-7dc Menopur (slaba reakcija), dalje letrozol
    Ciklusi 30-35 dana.
    Pjesnik u duši, želim bebu u buši. ❤️

☯️
    25. Kolovoz 2021. 18:01

zuzujalica

Hopevodenasta mi je. Hvala ti puno na svim savjetima, hvala svim curama ❤️ Pratit cu narednih dana i svakako vas updateam za slucaj da netko bude u istoj situaciji 😊

Prati jos al vodenasta sluz ti bude tik pred ovulaciju ili tokom same ovulacije ako inace nemas egg. Na tvom mjestu bi uzela neke manje osjetljive trakice jer izgleda da ti ne pasu pa zbunjuju i pokazuju 3 dana pik sto moze biti zbunjujuce dosta. Po meni ti O tek slijedi ili je mozda i bila vec tokom dana po trakici. Pisni svakako i sutra trakicu pa da vidimo kakvo je stanje,a mogla bi i veceras ako ih imas jos u zalihama,nije naodmet 😁

Garawa¤
    25. Kolovoz 2021. 18:44

zuzujalica

Garawa, Hope, hvala cure ❤️
    Da bacamo se u lov hihi 😊 samo da jajnici suraduju 😂
    .
    Hopepise na trakicama koji je dc, prva je 15, pa 16 jutro i popodne, pa 17 jutro i popodne, zadnja je 18dc popodne. Moguce da se nesto poremetilo. Uopce mi nije jasno. Nadala sam se da ce mi ginekologica reci je li O prosla, nekako sam se nadala da ako nije da ce vidjeti folikul - ako je prosla da ce vidjeti zuto tijelo. Endometrij mi se opcenito cini tanak, ne sjecam se kad je na pregledu bio veci o 8mm. Preostaje mi nista drugo nego cekati.. 😣

Znaš što sam se sjetila.. tako je meni bilo u 1.mj ove godine..bila na pregledu , radio ultrazvuk ništa vidio nije.. ni žuto tijelo ni vodeći folikul..i rekao mi da idem kući imati odnose..kad sam mu rekla da sam uhvatila peak.. njegova pretpostavka je bila da O bila možda kroz koji sat prije pregleda pa se ništa vidjelo nije.. taj mjesec i jesam imala + ali nije ostalo.. moguće da je kod tebe isti slučaj..

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Lida 🍀
    25. Kolovoz 2021. 19:03

Cure jel moguće da je ovo jucer bio peak iako crtica nije bas pretjerano tamnija naspram kontrolne? https://ibb.co/M6vfhRQ
    Ni ovaj ni prosli ciklus nisam bas imala pravu pikcinu da je testna jaca od kontrolne 🙄 testiram dvaput dnevno i nisam ga uhvatila... Prije 2 mjeseca je bas bio pravi peak, nisam morala cekati ni da se test osusi do kraja

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Suncokret 🌻
    25. Kolovoz 2021. 19:05

Bella1985

♥️ ODBROJAVANJE ♥️👶 🙏
    8/2021SaporeVero- 16.08. - ➕🤰
    Suncokret- 25.08. - danas 🤞🤰
    Atina- 27.08. - 1 dana 🤞🤰
    kiki13- 28.08. - 2 dana 🤞🤰
    simba- 28.08. - 3 dana 🤞🤰
    Kamilica- 29.08. - 4 dana 🤞🤰
    DaDa- 30.08. - 5 dana 🤞🤰
    NaNaj- 31.08. - 6 dana 🤞🤰
    9/2021Garawa- 01.09. - 7 dana 🤞🤰
    Joli- 01.09. - 7 dana 🤞🤰🏼
    MolyPoly -04.09. - 10 dana🤞🤰
    Maybenewmom -08.09. - 14 dana🤞🤰
    Lida- 09.09. - 15 dana 🤞🤰
    MissR- 20.09. 26 dana🤞🤰
    Luna93- …
    Niki777-
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    Suncokret si pisnula hcg. Daj slikicu. Drzim fige za plusic. 🤞🤞
    Hope bas mi drago dok se javis. Svaki savjet zlata vrijedi 😘
    Svima zelim srecu u lovljenju O 🥰

Pozdrav, da se i ja javim, nisam vas pratila baš sad zadnja eva tri tjedna, jer sam bila na godišnjem. Čestitam na novim plusićima. Ja ovaj ciklus nisam uhvatila pik, nismo ni bili pretjerano aktivni, pa ni ne očekujem ništa. Danas je trebala doći menga, zasad još nije. Pišnula sam i test, al je bijeli ko snijeg. Nemam nikakve simptome, osim kao lagani pritisak dole, pa očekujem da će doći menga kroz noć il i možda sutra. Da i umornija sam, al to pripisujem povratku na posao, trenutno smo u velikoj gužvi na poslu. Sljedeći test budem radila tek za vikend u slučaju da ne dođe. I da, kod ginekologa sam naručena tek krajem devetog mjeseca, tako da sad čekam da dođe menga pošto stvarno ne očekujem ništa od ovog ciklusa, da mogu u nove pobjede. Još jednom čestitke na plusićima i sretno sa lovljenjem pikova. Lijep pozdrav svima

Suncokret 🌻
    🧔42👩‍🦰38
    👶👶 6 i 8 god

Lida 🍀
    25. Kolovoz 2021. 19:06

Sori, krivi link 😅🙈🙈🙈 zaboravila sam svoj nalijepit 🙈 https://ibb.co/SncnKt3

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

☯️
    25. Kolovoz 2021. 19:40

Lida 🌼

Dakle,ako je testna crtica JEDNAKA kontrolnoj to je peak. Ne mora biti tamnija jer ako ulovis tamniju,ovisno o tome kolika je razina LH u tom trenutku moze se dogoditi da ovuliras isti dan! Dakle jednom kada se ulove testna i kontrolna a da su jednake boje to je vec pik sto znaci da je pravo vrijeme za odnose,nikako NE cekati da testna bude tamnija jer moze vec biti prekasno

Lida 🍀
    25. Kolovoz 2021. 19:48

Hope ☯️

Lida 🌼

Dakle,ako je testna crtica JEDNAKAkontrolnoj to je peak. Ne mora biti tamnija jer ako ulovis tamniju,ovisno o tome kolika je razina LH u tom trenutku moze se dogoditi da ovuliras isti dan! Dakle jednom kada se ulove testna i kontrolna a da su jednake boje to je vec pik sto znaci da je pravo vrijeme za odnose,nikako NE cekati da testna bude tamnija jer moze vec biti prekasno

Evo to je taj peak od jucer dok se jos susio test, nakon 2 minute. 
    https://ibb.co/ggM3XQH 
    Danas je svakako svjetlija crta pa je vjerojatno to to 🤔😊
    Hvala Hope! 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

☯️
    25. Kolovoz 2021. 20:01

Lida 🌼

Hope ☯️

Lida 🌼

Dakle,ako je testna crtica JEDNAKAkontrolnoj to je peak. Ne mora biti tamnija jer ako ulovis tamniju,ovisno o tome kolika je razina LH u tom trenutku moze se dogoditi da ovuliras isti dan! Dakle jednom kada se ulove testna i kontrolna a da su jednake boje to je vec pik sto znaci da je pravo vrijeme za odnose,nikako NE cekati da testna bude tamnija jer moze vec biti prekasno

Evo to je taj peak od jucer dok se jos susio test, nakon 2 minute.
    https://ibb.co/ggM3XQH
    Danas je svakako svjetlija crta pa je vjerojatno to to 🤔😊
    Hvala Hope!

O da da,a i evo tempica kaze da je danas moguca O jer si imala pad. Nista cekamo sutra,bas da vidimo hoce li skociti. Ako skoci znamo da je danas bila O😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.