Jel me netko trazio? 😂😂😂 produzila sam spavanje danas jer imam festu no u 6 sam morala pisat pa sam umocila i slikala u roku tak da ne bi bilo. Aliiii nemojte kineze narucivat online i pod razno jer muller nije pokazao nista!
https://ibb.co/bKW2j8W
Obzirom da ne znam ni jel bilo O i ako je bilo koji sam DPO nisam se iskreno ni nadala da bi ista pokazao. A sad ajmo pit 😂😂😂😂
pišni za svaki slučaj jednu lh... puno se djece nakon fešta začelo 🙈🙈
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Pozdrav moje drage cureee
Samo malo sam škicnula i čestitam na plusićuu!!
Mislim često na vas ali nemam kada pisati
Ukratko bila små na kontroli prošli tjedan i dalje imam cista ali daaaleeko manje neko prije 8 mjeseci. Nastavljam sa inositolom kaže doktor da sma dobro reagirala na njega.
Kom MM nema promjena išao i on na kontrolu kod urolog kaže nalaz je lošiji ali nije enmoguce popraviti i plus ima varikokelu ali da se i to riješiti ako to bude uzrok.
Naručila sam OVABOOST i Fertilaid för men neke tablete iz Amerike ali mislim da su super. Krećemo u Novu borbu još uvijek nade ima.
Ako koja ima ima informaciju o tim su plemenima neka javi!!
Pozdrava svima aaaa ❤️❤️❤️❤️
Di ste cure 🤗🌞
Nadam se da uzivate u ljetnom vikendu! 🌞🏖️🌊☺️
Molypoly Dobrodosla! 🥳
Sapore hvala na detaljnom izvještaju 😅 nek' bude sretno! 🤗 Priključi se proljetnim bebama, ako već nisi. ☺️
Hope napij se i za nas! 🍻🥂😅
Jelušićka bas sam te se sjetila nekidan. Nek' ti bude sretno u novim pokusajima! Javi nam se opet uskoro.🤗
Miss N meni takvo nesto ne bi palo na pamet. Grozim se vadjenja krvi 🙈😅 najbolje ti je zaboraviti nakon ovulacije i da si se seksala. I zaboraviti koji je dan ciklusa. Pa se sjetiti nakon 3-4 tjedna da ti kasni, i ta daaa.... Kinder surprise.😁 Naravno, lako je to reci, ali puno teže izvesti. 😅
----
Evo ja se spremam na plazu. Zovu zahladjenje mora za koji dan, pa da iskoristim dok je jos 27 C. 😅
Bella, NanaJ, Dada, Atina, Garawa, Simba….😘
I svim ostalim curama zelim lijep vikend! 🥂🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
simba Hvala ti na čestitkama 😊 drago mi je da voliš pročitati onakve čitabe haha 😅
Nakon O sam imala 2 dana suhoću i onda je bio klasični prozirno bjelkasti lagano kremast iscjedak sve do implatacijskog krvarenja do 10 DPO.. nakon tog je krenuo nekakav mix.. jedan dan proziran jako malo rastezljiv, pa drugi dan bude prozirno bjelkast, pa onda treci dan bjelkast i kremast i tak u krug.. vrcinom bude prozirno bjelkast do srednje kremast... primjetila sam da otkad sam ostala trudna da mi je dolje dosta vlaznije i puno vise iscjedaka nego inace... prije sam morala koristiti lubriknat za odnose zbog suhoce sad vise ne moram jer evo.. stvarno puno puno je vlaznije.. valjda to trudnoca radi svoje.. ta sluz stiti cerviks od upala... ko ce znat..
Drzim fige da i ti uskoro ugledas plusic ❤
👩🏻26🧔🏻31 👫🏻 8 🤵🏻👰🏻♀️ 2021.
Pokušavamo 06/2021 👶🏻
+16. 8./2021. (14DPO, zadnja M 15.7., O 2.8.)
25.8. Prvi pregled. Beba dobro smještena (6 TT prema M) CRL 0.14
15.9. Sve super! CRL 1.65, srčeko kuca 168 bpm. 8 TT prema O
Dijagnoze: jajnici PCOS ( 7 god.OK-Diane, Belara),
Inzulinska rez. (Glucophage 750 XR), Hipotireoza (Euthyrox 25),
Folat + Gynositol + B kompleks
Neredoviti ciklusi, vjv. anovulatorni.
Jelušićka hvala na čestitkama 😊❤
Kamilica Hvala! nisam se jos pridružila, ali budem ❤
👩🏻26🧔🏻31 👫🏻 8 🤵🏻👰🏻♀️ 2021.
Pokušavamo 06/2021 👶🏻
+16. 8./2021. (14DPO, zadnja M 15.7., O 2.8.)
25.8. Prvi pregled. Beba dobro smještena (6 TT prema M) CRL 0.14
15.9. Sve super! CRL 1.65, srčeko kuca 168 bpm. 8 TT prema O
Dijagnoze: jajnici PCOS ( 7 god.OK-Diane, Belara),
Inzulinska rez. (Glucophage 750 XR), Hipotireoza (Euthyrox 25),
Folat + Gynositol + B kompleks
Neredoviti ciklusi, vjv. anovulatorni.
Evo ja kupila jedan test da imam spreman. U iducu subotu idemo na svadbu, pa da znam jel mogu opusteno ili ne. To ce biti 15 dpo. Ak nesto bude trebalo bi se vidjeti jelda? Uzivajte u vikendu!
👩32 🧑35
👶 2019
👨👩👧👦 2022
Joj zene mile, znam da sam dosadna, ali jel ovo normalno da nikakve cestite promene nema ni satima ni danima? https://ibb.co/2yYt60N hvala svima na dobrodoslici 😘
👠 29g 👞 45g
👶 2017.g
▶️06.'21.
Dada1234 ista stvar 🤣🤣🤣 samo sta mi idemo u petak, bit će 14DPO. uzmi test mozda clearblue po meni bi trebalo pokazati..ali ako ne dobijes vješticu i da je negativan opet postoji šansa da si trudna tako da nemam pojma.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Dada1234 ista stvar 🤣🤣🤣 samo sta mi idemo u petak, bit će 14DPO. uzmi test mozda clearblue po meni bi trebalo pokazati..ali ako ne dobijes vješticu i da je negativan opet postoji šansa da si trudna tako da nemam pojma.
Mozda onaj za rano utvrdivanje koji moze 5 il 6 dana prije..
👩32 🧑35
👶 2019
👨👩👧👦 2022
Joj zene mile, znam da sam dosadna, ali jel ovo normalno da nikakve cestite promene nema ni satima ni danima?https://ibb.co/2yYt60N hvala svima na dobrodoslici 😘
meni su ciklusi 26-32dana, a potamni mi 15dc popodne (ja piškim jednom dnevno, oko 12 ili oko 15, ovisi kak sam u smjeni), tak da je sve moguće...
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji